חזרתי!!!

OFIRB9

New member
חזרתי!!!

ובקרוב מגיע הפיק החדש שלי! כולל תמונות אנשים ודג'ימונים וכמובן המייאנמון ההיא שכל הזמן דיברתי עליה!!! לא קיבלתי סורק אבל יש לי שיטה להכניס את הציורים הדביליים שלי למחשב, אז יכול להיות שכבר מחר אני אתחיל עם הפרק הראשון אגב לפיק קוראים "ציידי הדג'ימון" הוא יהיה מן המשך לעונה השלישית (אותו מקום שנתיים אחר כך) יהיו בו רק נער משקפת וזאב בודד הזאב הבודד דאא יהיה ילדה ולא יהיה שום דבר ביניהם!!!! ):( ^___^ טוב נתראה בפרק הראשון

moon flower

New member
*פייייירייי!

הגבתי כבר על החזרה שלך בפורום פוקימון (לכי ותראי אותה!), וואו, התגעגעתי! אז הנה ככה לך! גם אני ואחותי מכינות פיק ענננננאאאאקיייי1 לקראת יום ההולדת שלנו (כן כן נולדנו באותו יום הבנתי שאחותי כבר הדגישה זאת!), לא משנה אז הנה אני ואופיר רי-יונייטד!

מתחיל לבעוט במון כדי להעיר אותה

זה מה שצריך לעשות כשאנשים מתים, לא?

moon flower

New member
*ככה להתעלל בגופה שלי?!?!

*קופצת על מילי ונושכת לו את האוזן* אף אחד לא בועט בי! ובאיחוד לא במוחי השביר בהחלט! גם ככה אני מאבדת מוזות! ארררר! *קמה מהקבר כדיי לנקום!*

OFIRB9

New member
למרות

שלא כל כך ענו לי אלה יותר הציפו סתם את השירשור שלי אני לו זו שתעשה חיים קשים לליסטה הנשמה, סוף סוף הציורים שלי!!! מון לא לספר! הנה ציור הבקרוב הראשון שלי (ונראה עם תנחשו מי זו חחח) בקרוב ציידי הדג'ימון! בנתיים אני אשים פוקמונים שהמצאתי בפורום פוקימון מקווה שזה עלה וכן, ניחשתם, אני אוהבת לצייר עיניים

OFIRB9

New member
זו לא עונה מון

זה פיק, וחוץ מזה.. למה גילית!??!? ממילא אני בדיכאון ענק כי התמונות לא יעלו לי... התמונות של פוקימון לא עלו רק מייאנמון עולה... אני אנסה עוד, עם זה עולה, זאת תמונת בקרוב של הדג'ימון של נער המשקפת

OFIRB9

New member
תנחשו מה?!?! אין לי סבלנות!

אז הנה הפרק הראשון! קודם כל הסבר הזמן הוא שנתיים אחרי הופעת הדי ריפר בעולם שלנו ובאותה עיר כמובן שלנער המשקפת יהיה שם מורכב מט' וק' השם שלו הוא טקואי, והוא ילד רגיל בן 12 בפרק 1 לא תופיע מייאנמון המתוקה אבל היא תכניס כניסה מאוד מרשימה הנה לכם הוא בטח תפס המון מקום פרק 1 פוקסנמון נכנס לפעולה טקואי כמו כל ילד רגיל מושפע מאוד מהטלוויזיה ומהמחשב, רק שלטקואי יש דמיון כל כך מפותח, שהוא נוהג לדמיין שהמפלצות הסופר גיבורים והיצורים המשתנים קיימים במציאות ושהם נמצאים איתו, לכן כולם קראו לו מוזר. בדיוק באותו יום חמישי הוא ישב בבית אחר הצהריים ושיחק במשחק המחשב המשוכלל החדש שקיבל מחו''ל, דיג'ימון. הוא נלחם בגרובלמון ענק ברמה חמש עם האימפמון הקטן שלו שהיה ברמה שבע, טקואי היה קופץ בכל תנועה ומתקפה שגרובלמון עשה מנסה להתחמק, ואחותו שעברה כל הזמן בסלון צחקה עליו, אבל לא היה לו איכפת. אחרי שאימפמון כיסח את הגרובלמון המפגר טקואי דמין לעצמו את אימפמון קופץ אליו ונותן לו כאפה לעידוד, ואז חזר לעולם האמיתי וראה שאימפמון סתם מקפץ בתוך המסך הוא החליט לעבור למשהו חדש, אימפמון לא היה מספיק מגניב. הוא חיפש בין הדג'ימונים טקואי: אנג'מון? או אולי ורמון? היו לו מהלכים מגניבים בטלוויזיה והוא גם נורא חמוד, אולי משינדרמון? לאא, יותר מדי משעמם אבל אז קפצה לו על המסך תמונה גדולה של דג'יביצה גדולה וכחולה עם פס צהוב למעלה, התמונה פשוט הופיעה על המסך, טקואי אמר "מה לעז...?" וניסה להוריד את התמונה, היא נתקעה המחשב התחמם ואמא של טקואי קראה לו לאכול טקואי משך בכתפיו כיבה את המסך ויצא החוצה לאכול המבורגר חריף על האש אחרי שמילא את עצמו עם חמישה המבורגרים הוא הביט לשמים וראה כוכב נוצץ בענק הוא קם והלך על הדשה עד שהגיעה לסופו שם היתה גדר שצופה לעיר הגדולה טקואי עצם עיניים ואמר בשקט "הלוואי שהיה לי חבר דיג'ימון..." הוא לא העלה בדעתו שמביטים בו מאותו כוכב יצור ענק מהצללים שמולו עמדו צינורות עם מן יצורים מכורבלים שנראים כישנים, אחד היו שם שלושה צינורות, ואחד היה ריק "עוד אחד?" אמר היצור הענק "טוב, אני חושב שהוא יסתדר, מגיע לו" הוא משך במן מוט גדול, והדג'ימון האמצעי טס במהירות במורד הצינור ישר לכוון כדור הארץ. טקואי פקח עיניים וראה כדור אור ענק טס מהשמים לכיוון העיר "אמא! אבא! תראו!" הוא הצביע מבוהל לכדור האור הקטן "מטאור!" הוא צעק ואחותו שילה צחקה "בחייך טקואי אתה רואה יותר מידי טלוויזיה, זה סתם אור קטן ורחוק, בטח מטוס. אבל זה לא היה אור קטן ורחוק, זה רק גדל, עד שטקואי לא ראה כלום חוץ מאור מלפנים, הוא הביט אחורה וראה שמשפחתו בכלל לא שמה לב הכדור הענק נחת באמצא הפארק. טקואי תפס את המעיל ורץ במורד השביל לבדוק את זה, עדיין היה אור ענק מאמצע הפארק, ואנשים התעלמו ממנו. טקואי הגיע לפארק, ורץ לכיוון האור הזורח, שהיה על ראש גבעה האור זהר, ואז הפך לקטן יותר, ונבלע לגמרי בתוך יצור קטן שישב על הדשא. טקואי התקרב הוא הביט ביצור המוזר, וזה פקח עיניים והביט בו בחזרה עם עיניים חתוליות ירוקות ויפות היצור היה דומה לשועל, בצבע כחול כהה, שעל גופו היו כל מני חלקים מתכתיים בצבע חרדל. "בו!" אמר היצור והקפיץ את טקואי אחורה "אהה אהה מצחיק" הוא אמר וטקואי סרק אותו "אתה דיג'ימון?" הוא שאל והיצור היטה את ראשו הצידה כמו שכלב עושה כשהוא לא מבין משהו הוא גירד באוזנו הימנית עם רגלו האחורית ומן חפץ שהיה תלוי בחבל על צווארו קפץ קדימה טקואי הוריד אז זה ממנו, היצור עשה קולות מפחידים בהתחלה אבל אז רחרח את טקואי וקשקש בזנבו הענק. הדבר ההוא היה דיג'יכלי, ללא ספק, טקואי ראה כאלה בטלוויזיה, אבל לזה הייתה צורה שונה, כמו של רובה קטן עם הרבה כפתורים "צייד דיג'ימון" אמר פתאום הגלאי בקול ממוחשב והקפיץ את טקואי "נא הכנס שם" הגלאי המשיך "אמממ, טקואי מינאוטי" אמר טקואי "טקואי" חזר הגלאי "נא הכנס שם דג'ימון טקואי הביט בדיג'ימון הקטן שליקק את כף רגלו, לפני שהספיק לשאול, מתוך החלק בגלאי שנראה כמו קנה הרובה, יצאה קרן אור אדומה וסרקה את הדיג'ימון. "פוקסנמון" הוא אמר "שם דיג'ימון מתקבל" פוקסנמון חייך וקם על ארבע רגליו "ברוך הבא מאמן דיג'ימון" אמר הגלאי וטקואי המשיך להביט פנימה עד שפוקסנמון קפץ עליו וקרא "צייד דיג'ימונים!!!" מפיל אותו לרצפה.

OFIRB9

New member
הנה ההמשך

התמונה לא עולה לי :(((( אין סבלנות פרק 2 המלחמה הראשונה של פוקסנמון טקואי התגנב חזרה לביתו משתמש בחבל שהיה קשור על צווארו של פוקסנמון כאילו הוא כלב כמה ילדים הצביעו עליו אז הוא השתדל ללכת בדרכים עוקפות כשהגיע הביתה אימו שטפה כלים אחותו נרדמה מול הטלוויזיה ואבא שלו היה במסדרון. "טוב פוקסנמון תישאר כאן הלילה מחר אני אמצא לך מקום לישון בסדר?" הוא הכניס את פוקסנמון למלונה הישנה של הכלב הזקן שלו שישן ולא שם לב שיש דיג'ימון בתוך הבית שלו טקואי נכנס לביתו ואימו צעקה עליו ללכת לישון מוקדם ולא לשכוח לצחצח שיניים. כשטקואי חזר לחדרו ראה שאבא שלו מתעסק עם המחשב "משהו מקולקל כאן, אני חושב שיש וירוס" הוא אמר וטקואי ראה שהתמונה עם הביצה עדיין הייתה שם אבל הביצה הייתה שבורה "זה המשחק אני חושב שהוא נתקע, אני אבדוק את זה מחר אני מת מעייפות" אמר טקואי ומיהר להוציא משם את אבא שלו הוא לחץ על כפתור הכיבוי, שום דבר אז הוא כיבה את המסך והלך לישון כשטקואי התעורר בבוקר הוא רץ מהר החוצה לפוקסנמון, אבל רק פפר הכלב שלו נמנם במלונה פוקסנמון לא היה שם. טקואי המבוהל התלבש ורץ לחפש את פוקסנמון. הוא חיפש אותו בעיר והגיע לפארק, כשנכנס ראה את פוקסנמון רודף אחרי ציפורים "ניצוצות כסף!" קרא פוקסנמון וירא על הציפורים מחטים כסופים מפיו. "פוקסנמון! לאן נעלמת?" אמר טקואי ורץ אל הדיג'ימון המקפץ שלו "פוקסנמון צד יצורים מוזרים!" קרא פוקסנמון "אלה ציפורים לא יצורים, לא אמורים לצוד אותן" פוקסנמון התיישב "אז מה עושים איתן?" שאל "הן סתם לנוף" אמר טקואי "אפשר לשחק איתן???" שאל פוקסנמון "לא עכשיו, מישהו עלול לראות אותך" טקואי משך את פוקסנמון לכיוון קבוצת שיחים גדולה "זה היה המחנה שלי כשהייתי קטן, אף אחד לא בא הנה יותר תישאר כאן בסדר?" הוא התכוון ללכת ופוקסנמון עקב אחריו "לא, תישאר, אני אחזור אחרי הלימודים ואז אשח איתך בסדר?" והוא הלך, פוקסנמון ישב ובהה בשמים אחרי שיעור ספרות המאוד משעמם ישב טקואי בהפסקה וחשב מה יעשה עם פוקסנמון עד שהיה צילצול לשיעור אנגלית המורה התחילה לכתוב סיכומים משעממים על הלוח ופתאום משהו התחיל לצפצף, כולם הפנו את עיניהם לבדוק מה זה הציפצוף, עד שטקואי ראה שזה בא מהגלאי שלו שזהר באדום "זה הפלאפון שלי המורה! אני יענה בחוץ" והוא טס בריצה ליציאה מהכיתה כשהמורה צועקת עליו שאסור להכניס פלאפונים לכיתה. "נו מה אתה רוצה???" אמר טקואי לגלאי בזמן שרץ כמה שיותר רחוק הגלאי הראה קרן אור קטנטנה לכיוון מרכז העיר, שם נשמע רעש ונראה עשן שחור טקואי רץ אל הפארק וראה את פוקסנמון רץ לכיוון האור, "חכה פוקסנמון!" קרא טקואי ורץ אחריו במרכז העיר עמד גריימון ענק רומס כל מה שנקרה בדרכו פוקסנמון קפץ על ידו של הגריימון וזה העיף אותו טקואי עמד בהלם, זה בדיוק כמו שראה בטלוויזיה והעיניים שלו נצצו, החלום מתגשם. "פיצוץ כוכבי!" קרא הגריימון וירא על פוקסנמון כדור אש ענק, טקואי כל כך שמח מלראות את הגריימון שלא שם לב שהדיג'ימון שלו עולה באש. הוא שם לב רק אחרי שפוקסנמון קפץ עליו "מה לעשות טקואי?" שאל פוקסנמון "אמממ...תן לו מתקפת כדור אש!" טקואי קרא פוקסנמון לא זז רק הביט בטקואי "אה טוב... איזה מתקפות יש לו תגיד לי!" הוא התחיל להקיש בכוח על הגלאי שלו וראה את התמונה של פוקסנמון עולה שם היה כתוב פוקסנמון-דרגת טירון-רמת כוח 5 ואז הופיע גם התמונה של הגריימון גריימון-דרגת אלוף-רמת כוח 3 "אתה יותר חזק פוקסנמון! תן לו את המכה שעשית על הציפורים ההן!" קרא טקואי, פוקסנמון קפץ וחייך, "ניצוצות כסף!" הוא קרא וירא על הגריימון, נראה שזה ממש כאב לו "איזו עוד מתקפה יש לך??" שאל טקואי פוקסנמון רץ לכיוון הגריימון וקרא "נמר כסף סופי!" ומהחלקים המתכתיים יצא זאב כסוף שרץ ישר לגריימון והפך אותו לגוש קריסטל ענק "ניצוצות כסף!" צעק שוב פוקסנמון ושבר את גוש הקריסטל, וגריימון התפרק לניצוצות כחולים ואדומים, קרן לבנה יצאה מהגלאי של טקואי והנתונים האדומים נשאבו אליה כשהכחולים התפזרו "קולט נתוני מלחמה" אמר הגלאי באותו קול מתכתי טקואי ראה בנתוני המלחמה כמה מספרים, ואת המסכה של גריימון "נתוני מלחמה? מה הרגתי את גריימון?" "לא" ענה הגלאי בקול שונה קול כמעט אנושי "נתוני המלחמה הגיעו אלייך, נתוני החיים חזרו אל העולם הדגיטלי" "וואו מגניב!" קרא טקואי "עכשיו אני כל הזמן אאסוף נתונים! צייד דיג'ימון אמיתי!" והגלאי הוציא מהקנה שלו כדור כסוף שנבלע בתוך פוקסנמון פוקסנמון-דרגת טירון-רמה 6 "עלית רמה פוקסנמון!" קרא טקואי בשמחה ופוקסנמון אמר "גם רמת הבטן שלי, אני רעב"

OFIRB9

New member
סליחה שלא הייתה תמונה

ממילא אף אחד לא קורא את הפיקים שלי

Digi Lista

New member
למה אף אחד לא קורא?אני קראתי../images/Emo13.gif

ואני מתה להכניס למאמרים בקטגוריה מיוחדת-רק תבחרי שם לפיק(או שאולי בחרת ופספסתי אותו...)ואני אכניס פרק פרק+התמונות שמאוד אהבתי(בעיקר את הראשונה-כול כך אימפמון
בעיניים)
ותמשיכי לכתוב ולצייר,איזה יופי לגלות עוד כישרון כאן בפורום

Digi Lista

New member
טעות שלי-יש שם...

אוף אני לא מצליחה להתרכז כשהכול מתנתק לי כול שנייה! בכול אופן הפרק הראשון במאמרים עם התמונה שלידו,עכשיו ננסה לעבוד על החלקים האחרים(והתמונות)

מ-ד-הייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!

את שילבת את פוקמון ודיג'ימון, נכון? מעולה! יש לי ניחוש בקשר למשהו: הוא יוכל לתת לפוקסנמון חלקים מדיג'ימונים? כמו שעשו עם הקלפים בעונה שלוש? כאילו, הוא יוכל לתת לפוקסנמון את הקסדה של גריימון כדי לחזק לו את ההגנה או משהו? אל תעני כאן כדי לא להרוס לאחרים, או שתסמני ספוילר. אם את רוצה את יכולה גם לענות לי במסרים.

OFIRB9

New member
לרייס לא חסר שכל

כן זה נכון הם נותנים לדיג'ימנים את החלקים אחר כך אבל עוד יבואו הפתעות שמיחה שאתם נהנים אולי תנסו להראות את זה לעוד אנשים?! אני לא אוהבת שאני צריכה לכתןוב לעצמי תגובות, ארית כמה הודעוות יש לי!? לא מספיק שאף אחד לא קרא את אהבה על כנפי דרגונייט! וווווווווואאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההה לא אוהבים אותי! אני מייאנמון הזאבה הבודדה!

moon flower

New member
וואווווו! זה מדהייים אני רוצה עווד!

(ואני גם מתחילה להישמע כמו חופית! לא נורא! גם אני היא פאנגירל גאה שעוד תשתלט על העולם! מוהאהאהא!) אז זה דיל? פרקים של קנטה ומרינה בתמורה לפרקים שלך? חיחיחי! אני רעה >:)

למעלה