חזרתי!!

Invisible TaL

New member
איזו יפההההההה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

מיוחדת כזו
אנד וולקאם באק!

CrazyBitch

New member
ברוכה השבה!

טוב. רציתי לפתוח שרשור חדש, שרשור פיות, אבל לא ידעתי אם עשו כבר שרשור כזה (בטח שעשו, השאלה אם עשו לאחרונה). בכל אופן, אם בא לכן, תשרשרו פיות (סליחה קימברלי שאני משתלטת לך על השרשור... חחח... ד"א וואו מדהים... זה פשוט... וואו...). אז הנה הפיה שלי, עבדתי עליה הרבה ואני אוהבת אותה! אז אם אתן רוצות להגיב, תהיו נחמדות.. לא שלי אכפת, אבל הדולי הזו... נורא רגישה לביקורת... חח... ותודה לטוטוריאל של השקוף! השתמשתי בו (כפי שאתן רואות)

וכבר אמרתי שהיא מקסימה.../images/Emo99.gif

וכבר אמרתי שאני חולה על הדוליז שלך.
וכבר אמרתי שאני חנפנית.
ושחנפנות זה טוב

BliNky

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gifwellcome back../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

ןאם אפשר לנצל את השירשור לשני בייסים שעבדתי עליהם במשך השעתיים האחרונות... הראשון מבוסס על תמונה של פטו
(הבייס בהודעה הבאה...) מקווה שתאהבו

BliNky

New member
והבייס...

הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה... וקימברלי- אהבתי נורא את הדולי שלך...

BliNky

New member
והבייס...

הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה... וקימברלי- אהבתי נורא את הדולי שלך...

BliNky

New member
מחשב מטומטם...

השני מבוסס על רייצ´ל (ג´ניפר אניסטון) תמונה ואז הבייס

BliNky

New member
והבייס...

ושוב- אני אשמח לקבל הערות בונות...
U & לילה טוב

chatenoire

New member
אחלה

הבייס הראשון ממש טוב. בשני יש חלק עליון מצוין, אבל החלק התחתון קצת בעייתי. כשמציירים מתמונה מומלץ למצוא אחת שמראה את כל הגוף.

BliNky

New member
תודה ו...

את צודקת... אולי אני אוריד את החלק התחתון ואעשה פשוט... ככה

תסלחי לי, אבל..

הבובה הזו ממש זנותית!!! יעאעארררה! (זעקה אינדיאנית) ובעיקר החצאית!

kimberli

New member
טוב אז נשים לך אותה בעמידה שתיראי

שהחצאית מכסה את ה-כ-ל!

אז זהו, ש -

זה בדיוק הקטע עם בגדים פרחיים/זנותיים. הקטע, שמראים לך ה-כ-ל רק בלי הצ´ופצ´יק הקטן של זה, שבמזל נשאר מוצנע. כמו תחתוני חוטיני לדוגמה, או חולצות שקופות שרק החלק של הפטמות אטום, או דברים כמו החצאית שלך. מה גם, שהעיצוב של החולצה+הסרט שיש לה בשיער הם בגדים מסורתיים של זונות. אני מדברת על זונות-זונות, כאלו שעומדות בצומת או בפינת הרחוב עם זה+מכנסונים קצרים, שהריצ´רץ´ שלהם פתוח עד הסוף, וסנדלים עם עקב גבוה, וברצינות עוצרות מכוניות ולוקחות כסף והכל. לא סתם פרחות. זונות. זה מה שהן לובשות.

למעלה