חזרתי!!

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo41.gifברוכה השווה+בייס חדש../images/Emo41.gif

ברוכה השווה שני (נכון...?) והכנתי בייס חדש לפני תמונה, הטוטוריאל עזר לי, ידעתי בערך הלכין איך להכין וזה בכלל עזר לי לדעת את הסוף! אז הנה התמונה, ואיזה מקריות, מיכל-בלינקי, הכנתי גם מתמונה של קמילה!

Hugs a Kisses

New member
והבייס!

איך הוא? הערות בונות גם אני רוצה ובכלל תגובות כי השקעתי בבייס מלא

Hugs a Kisses

New member
ובובה מהבייס

השקעתי בה גם ואת הכל עשיתי בה הרי! את הבייס, הרפצוף והבגדים! הרגשה טובה! איך היא?

Hugs a Kisses

New member
תודה אבל...

הוא כן במקום הנכון, הוא יכול להיות גם באמצע או פונה הצדה טוב בואי לא נמשיך את זה כי בקושי סיימנו את הטיפ הריאליסטי שעבר... חחח תודה רבה אבל!!!

זה תלוי בזוית האור..../images/Emo123.gif../images/Emo19.gif

סתם, סתם...
הוא פשוט קצת להמעלה מידי ו-לא יודעת, לא מסתדר לי.
אבל הבגדים מקסימים, והבייס-עוד יותר!

Hugs a Kisses

New member
חחח, וואי ענת נבהלתי

אני מגיבה בדיוק ללבנדר (יעל) ורואה את ההגבה, שלי כותבת הודעה באייסייקו ופתאום אני רואה פופיקית ואני כזה wtf מאיפה זה צץ?! אני לא עשיתי רענון ואני עדיין בשוק אם אתן לא אוהבת את הפרצוף אם אתעשו דולי משלכן על הבייס אתן מוזמנות לעשות איזה פרצוף שבא לכן ותודה רבה על הח"ח והכל ושמחה שאהבת את הבגדים והבייס ענת!

Hugs a Kisses

New member
זה באמת תלוי בזווית האור אבל אם...

חחחחח D-: לא יודעת לי הוא נראה בסדר, תעשי בובה מהבייס לפי איך שאת רוצה ותעשי את הפרצוף לפי איךש את רוצה ונראה

Hugs a Kisses

New member
נכון לך יש כישרון....

ועוד מעט תגידי שלי יש... פחחחח יש לך כישרון! אז יאללה לעבודה?!

Hugs a Kisses

New member
פחחח יצא לי מעוות- תעזבי!

הקפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה

BliNky

New member
אחותי....

בייס מזה יפה
מסכימה עם לבנדר שבובה שעשית הפנים לא במקום הנכון אבל... אף אחד לא מושלם...

Hugs a Kisses

New member
חחח תודה מיכל!

הפרצוף יכול להיות בלכ מקום שבא לכן, אוקיי? אז היא חושבת שהיא למעלה יותר מכולם ובעיקר הפרצוץ שלה... אסור? חחחחח תודה רבה מיכל! ותודה רבה כולן!

ממממממ הזווית מעניינת...

ת´אמת, משהו באמת לא בסדר בפרצוף אבל... הערה לעצמי:"תשתקי ! מי את בכלל?? אפילו שיער את לא יודעת לעשות...!" -אהמ- הגדים ממש יפה והבייס מושלם !! הייתי מכינה בובה אם הייתה בי טיפת כישרון... אבל לא ! א-י-ן- ! ובגלל זה בדיוק, יש כאן מעט בובות שלי
תפסיקי להיות כישרונית !! אני גורמת לי לקנא...

למעלה