חזרתי

• פותח הנושא Crunk
  • פורסם בתאריך

Crunk

New member
חזרתי../images/Emo70.gif

אני פשוט בהלם ממה שקרה כאן
הטכנאי בא אלי היום ואמר שהאיי פי שלי לא מוגן ושאי אפשר היה לבטוח את המחשב כי איזה קובץ חשוב שלו כבר היה בשימוש(מעניין למה) פתחתי נייק חדש כדי שהפורץ הבן זונה המזדיין הזה בתחת לא ייפרוץ לי יותר
אני עדין לא עיכלתי את זה שיש בן אדם בן זונה כזה בעולם וחסר חיים
וזהו, אני שמח לחזור ואני מקוה שאני ייגלה מי זה הבן זונה המזדיין הזה
אני כל כך עצבני עכשיו שראיתי את כל ההודעות של ההומו החסר חיים הנאצי הזה
שיישרף בגהנום
אני בחיים, אבל בחיים לא יפסיק להעריץ את ג'ניפר, בחיים לא
שמעתי את hold you down וזה שיר דווקא נחמד, get right יותר יפה לדעתי. שהייתי בצפון חרשתי בדיסקמן על get right ופשוט אני מתת עליו, אני התחלתי לחרוש עליו מלא מלא, ופשוט קלטתי אותו רק עכשיו
ולא חשוב מה, אני תמיד יישאר עם ג'ן
וזהו, חח זה היה שחרור עצבים על הבזן זונההה הזה

QueIronia

New member
איתי, אתה מצחיק../images/Emo70.gif

כל מילה שנייה "מזדיין בתחת", ופתאום get right זה כן שיר יפה...

Crunk

New member
חחחחח

זה הכל מעצבים
וגט רייט נקלא אצלי אחרי ששמעתי אותו בדיסקמן.. שיר באמת יפה...

QueIronia

New member
לדעתי גט רייט שיר סוף../images/Emo70.gif

בהתחלה ממש ממש התאכזבתי, אבל עכשיו אני ממש מת עליו

Lopezit

New member
כנ"ל

חח אני בדיוק שומעת אותו ברמקולים החדשים היפים שלי חח איזה כיף להיות לבד ולשמוע ככה... ועוד עם בס

Crunk

New member
בדיוק מה שקרה לי....

בהתחלה הציפיות שלי היו גבוהות מידי, ולאט לאט לאט התחלתי פחות לשנוא את השיר, ואז החלטתי לבוא אליו בצורה של פחות אנטי ובצפון כבר חרשתי לו על הצורה, החצוצרות ברקע כ"כ מוסיפות לשיר
ומה יותר אהבת? hold you down או get right
אני ללא ספק אהבתי את get right, למרות שגם hold you down נחמד אבל הוא נמאס מהר כי הוא קליט מידי, לעומת זאת, גט רייט לא נקלט מהר ועד שהוא נקלט הוא לא נמאס בחיים.

QueIronia

New member
Hold You Down שיר טוב...

אני לא יכול לומר שהתאכזבתי מהסגנון כי מי שנכחו בהופעה שהוקלטה ל- TOTP ועוד כל מיני אמרו שהשיר בסגנון של All I Have, ולכן ידעתי מראש למה לצפות... בשישי-שבת חרשתי על השיר והגעתי למסקנה שזה שיר טוב, אבל בטח שלא אחד מהטובים... מבחינתי, הבעיה העיקרית היא שהוא איטי... יש מעט בלדות שאני אהוב, ולמרות שבזמן האחרון אני ממש אוהב היפ-הופ, בלדות היפ-הופיות (
) לא ממש עושות לי את זה... מצד שני - All I Have הוא שיר שלקח לי הרבה זמן לאהוב, ועכשיו אני ממש אוהב אותו... וד"א, הגעתי למסקנה ש- TIMT זה דיסק טוב, אפילו טוב מאוד. הוא לא בסגנון האהוב עליי אבל הוא דיסק שנמצא אצלי במקום הראשון כשאני צריך ללמוד למבחנים ורוצה מוזיקה...

Crunk

New member
אתה בדיוק כמוני../images/Emo70.gif

גם אני התחלתי לאהוב היפ הופ בזמן האחרון, זוכר איך בהתחלה שנינו התבאסנו שהיא עושה היפ הופ? ודוקא שהתחילו השמועות לגבי האלבום הזה רציתי שהיא תעשה היפ הופ. לדעתי היא הייתה צריכה לעשות איזה משהו קצבי עם פט ג'ו, לא בלדת היפ הופ. ובall I have יש קסם כזה מיוחד שאין בhold you down, לא יודע למה. בכל מקרה, אני ממש מצפה לאלבום הזה, אני מקווה שבאמת הוא יהיה פאנקי בסגנון של get right, לאיזה שיר אתה הכי מצפה

Crunk

New member
אני מחכה להפקות של רודני....

הוא הפיק לה את if you had my love ואת it's not that serious. את צ'רי פאי כנראה שריק האריסון הפיק, יש לו הפקות כאלא פאנקיות כבדות, כמו get right. אני גם מת לשמוע את צ'רי פאי. אוף, אני כל כך מחכה ל22, עוד 16 ימים נוכל לשמוע סוף סוף את האלבום. אני ממש מקווה לא להתאכזב.

QueIronia

New member
אני עוד לא החלטתי אם לשמוע את

אם אין לכם כוח לקרוא, תקראו רק את הפסקה האחרונה
הדיסק ב- The Leak של MTV. אני לא בטוח שאני רוצה להרוס לעצמי את החוויה של השמיעה הראשונה. אבל בטוח שאני אקנה את שתי הגרסאות. את הגרסא שיביאו לארץ אני אקנה ביום שהיא תצא (בתקווה ש- tower לא יעשו בעיות, ואם כן, אני אלך לחנויות מוזיקה פרטיות) ואת השנייה אני אקנה ב- ebay. בכל מקרה, אני לא חושב שיש שיר ספציפי שאני מחכה לו
אבל הנה משהו מעודד - הדיסק האחרון של אנסטסיה הגיע לארץ בשתי הגרסאות, כך שאולי גם Rebirth יגיע בשתיהן. המחירים היו 70 לרגילה ו- 90 לגרסא עם הבונוס של ה-DVD. בכל מקרה, הדיסק הזה הוא דיסק חובה. לי יש אותו בשלושה עותקים בבית (פעם אחת את הבונוס ופעמיים את הרגיל, כולן מקוריות, כשאחד העותקים נקנה בגרמניה...) בחזרה ל- Get Right
הסינגל יוצא ב- 14 למרץ. אני אזמין אותו יום או יומיים קודם ב- ebay, ב- buy it now, כלומר, לא במכרז, אלא בקנייה רגילה. לרוב הסינגלים החדשים יש מכירות כאלה, כאשר הסינגל עצמו עולה 0.99$ והמשלוח עולה עוד 6$. סה"כ - 30 ש"ח בערך. זו לא הוצאה גדולה, ולכן כל אחד מאתנו חייב להנות עותק
.

Crunk

New member
קראתי הכל../images/Emo13.gif

וגם אני לא אוצה להרוס לי את החוויה, אבל לא נראה לי שאני יוכל להתאפק. זה כמעט בלתי אפשרי, אני בטוח שאני בסוף יישמע, ואתה יודע שעד עכשיו לא הביאו לי את הסינגלים מסוני? בגלל אבא שלי בטח לא יסכים יותר שאני יזמין עוד משהו מחול:-\, אני לפחות מקווה שהגרסא עם הדי וי די תגיע לארץ. ואם אבא שלי יסכים באמת אולי אני יזמין את הסינגל. אבל לדעתי יותר חשוב להוריד אותו בitunes וכל השאר כי זה מה שעוזר לה בבילבורד.

QueIronia

New member
אני קבלתי את הסינגלים מסוני

אחרי שבועיים וחצי... מוזר.

QueIronia

New member
תנסה לחפש באתר שלהם

אם יש איזשהי כתובת אי-מייל לתלונות... חבל על ה- 200 ש"ח. יכול להיות שנתת כתובת לא נכונה בטעות

Lopezit

New member
חחח איך אפשר לזהות שזה אתה../images/Emo70.gif

זה באמת אתה נכון?? חח

Crunk

New member
חחחחח זה אני../images/Emo70.gif

ולמה, מה ההבדל ביני לבין הקודם?

Crunk

New member
חחח טיפשעעע

אני ואחותי פתאום התחלנו לחרוש על גט רייט חחח, בצפון אז גם שמנו את הדיסק באוטו ואבא שלי אמר שזה יפה
גם hold you down חמוד, אבל לא כמו גט רייט
גט רייט זה שיר מוזר, בהתחלה אני שונא אותו מוות ואז אני פתאום מתאהב בו ובחצוצרות האלא ברקע
זה כזה פאנקי, ואמרו שגם צ'רי פאי יהיה בסגנון דומה
הלוואי

jlo9

New member
כבר נבהלתי לרגע מאיתי.....!

שקראתי את שירשור "האימה" ! חחחחח אבל טוב שאתה כאן איתנו!!!!!!!!!!

למעלה