חזרתי

• פותח הנושא Crunk
  • פורסם בתאריך
../images/Emo24.gif

ברוך השב! וזה היה פשוט סיוטטטטטטט ומי שפרץ לך ממש מפגר! בשלב כלשהוא זה היה נראה שהוא אפילו לא מנסה לשחק אותה אתה!
ואני מרחם על אורן שהבנזונה הזה
הרס לו את המחשב! איזה מזל שיש לי ולליאת אנטי וירוס! טוב העיקר שחזרת, ושלא הפסקת לאהוב את ג'ניפר!

Crunk

New member
../images/Emo13.gif

אני מחכה לתפוס את המנוול הזה
ולא רק לאורן הוא שם ווירוס, אלא גם לי... חח וגם אני שמח לחזור...

Crunk

New member
כי זה וירוס כזה שלא דופק לגמרי...

זה עושה אותו איטי ופותח כזה מלא חלונות של אתרי סקס

Crunk

New member
חחח אהת לא רוצה לדעת../images/Emo3.gif

המצב דיי זוועתי
אבל זה כבר לא אכפת לי, כי התחלתי לאהוב את השיר המדהים הזה אז אני לא צריך לחפש נחמה בהצלחה שלו
חחח ואם אתה מתעקש הנה החשיפות: 47.9 מיליון (ירידה של חצי מיליון) נקווה ששבוע הבא לפחות ההורדות באינטרנט יהיו גבוהות שלפחות ייכנס לטופ 10. חבל, זה שיר של טופ 5, אוףף..

גמניייייי חזרתייייייייייייייייייייי

האינטרנט עובדדדד... כמו צבבבב ונתקע כל חצי שנייה בערך *סעמקקקקק 3 שעות ישבתי הורדתי משו שבראסמי מחשב נורמלי היה מוריד ברבע שעה.. נתקע לי ב97%!! בעעע* אבל עובדדדדדדד :)))) איתיי וולקאם באקקקק חחחחח עוד פעם שינית תדעה על גט רייט? חחחח ווואייי המתחזה... אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות שיש אנשים כמו המשועמם הזה... המצב קשהההה

Crunk

New member
welcome back../images/Emo13.gif

חח ואני לא החלטתי, הפים הפתעתי אפילו את עצמי עם השיר הזה חח שפתאום אני מכור אליו... ובקשר לפורץ, זה באמת עצוב, שיש אנשים שאין להם חיים
ושהם פורצים לאנשים אחרים
פשוט חסר חיים
שהמננול הזה ייחכה שאני תופס אותו
בןן זונה!!!!

חחחחח :)))))

עזוב הבן אדם הזה מסכן ברמותתתתת מספיק מסכן גם בלי שיתנקמו בו חחח אמאלה ממש מקרה קשה....

Lydias767

New member
יוווו חשבתי שזה באמת היית אתה...

זה היה מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד, איזה בן אדם משועמם יכול היה לעשות את זה? חשבתי שאתה באמת עוזב... אבל אני שמחה שחזרת!!! היית חסר לנו פה...
אין עלייך איתי...ראית עוד איזה מגילות כל אחד כתב? חחחחח מזל שחזרת

קוֹבּ

New member
ברוך שובך

לדעתי זה היה ברור שזה לא אתה מאחורי ההודעות המטופשות האלה. השאלה היא: 1. למה שמישהו יעשה לך דבר כזה? 2. למה אתה משתמש ב"הומו" ו"מזדיין בתחת" כמילים שמתארות מישהו שהוא לדעתך חלאה ועוד נאמרות באותה נשימה עם "נאצי". יום טוב.

Crunk

New member
תודה../images/Emo13.gif

ולא ידעתי שאתה קורא בפורום... סורי, זה היה מעצבים:-\, לא בדיוק שלטתי על עצמי שראיתי את ההודעות הלובות והחסרות חיים האלא שנרשמו כאן בשמי...

לא הבנתי...

"למה אתה משתמש ב"הומו" ו"מזדיין בתחת" כמילים שמתארות מישהו שהוא לדעתך חלאה ועוד נאמרות באותה נשימה עם "נאצי"" מה הבעייה פה?

קוֹבּ

New member
כמו שמיסטר זנגביל ענה לך

זה הופך את הומו ומזדיין בתחת לדברים רעים.

מעניין אותי מי עושה לך את זה..

פעם שעברה שמעתי שהאשמת אותי.. *אבל חפיף נו* וגט רייט שירררררררררר שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט הולד יו דאון לא משו.. אי אפשר להשוות בכלל לגט רייט..

למעלה