חזרתי.צהרים נעימים!

magy

New member
צפורת

הרהרתי ביני לביני על החלפת שם הפורום וגם דיברתי על כך עם הנהלת הפורומים... וכל זאת כדי להגיע אל יותר אנשים.. הבעיה היחידה היא שבכל שם אחר, תהיה כניסה לאנשים שאינם פנויים.....ויש רבים כאלה ברחבי הנט. אני לא חושבת שהנשים פה תסכמנה, שיגיעו גברים נשואים שמחפשים לצור קשר עם נשים פנויות. כולנו רוצות להיות ההגה ולא איזה גלגל רזרווי.......... לא?

היי מגי - אני מאמינה שאת לא תמימה

ידוע לך כמה גברים נשואים תחת חוסר פרטים נכנסים לפורום הזה? בפרטים התכוונתי בפרטים אלמנטריים כמו אזור מגורים, מצב משפחתי וגיל. זה אינו חושף מאומה ועשוי ליצור בסיס משותף לכל מיני דברים.

ben 911

New member
סינדי, לדעתי אינך מכירה מקרוב את

הנפשות הפועלות בפורום, מכאן בא התסכול שלך, לפי נימת דברייך יש כאן תסכול, יתכן שבצדק אני לא שולל. לא חידשת כלום בזה שאילו היינו צעירים הכל היה נראה אחרת, אבל בחיאת...אנחנו צעירים? מה את משווה בכלל? אני גם לא חושב שאת יכולה להעלות טענות כלשהן כלפי מישהו מאיתנו. נכון שלחלק מאיתנו יש "מטענים" שפה ושם מגבילים את היכולת ליצור קשר זוגי כפי שהיינו באמת רוצים ומייחלים לו. אני לא יודע איך אצלך, אבל אצלי למשל יש עדיין ילדים לפרנס, ילדים שמבקשים תשומת לב רבה, אמא שמדי פעם זקוקה לטיפולים רפואיים וצריך להסיע אותה למרפאה הזו, או לרופא ההוא...וכשהיא מתאשפזת אנו מתארגנים לביקורים תכופים לצידה, ועוד ועוד... ובתוך כל המסגרת הצפופה הזו אני משתדל למצוא זמן גם לעצמי. אני בטוח שיש עוד מקרים דומים לשלי כאלה או אחרים, כן גם כאן בפורום, לכן לא הייתי מעז לדרוש מאף אחד לעשות את חשבון הנפש שלו כי אינני מתיימר לדעת מה על נפשו של אדם ובטח שאינני בוחן כליותיו. בשורה האחרונה: הפגיני מעט סבלנות והתחשבות, כי לכל אחד מאיתנו יש את הקצב והדינמיקה שלו. יום טוב והמשך נעים לך, לי ולכולם.

שירקאן1

New member
יועצת מה. סיני,סינדי ,סינדי.

ומה את מבינה בזוגיות? סינדי. לכל אחד מאיתנו יש חשבון אישי עם עצמו וניסיון חיים ,אנחנו מנסים כמה שיותר ליצור ידידות אמת ולא תככים ממה את לחוצה .... מחוסר זיווג ? אנחנו לא ממהרים כאן לשום מקום . ואם יש אנשים שלא מתאים להם אז נא לפנות את השטח ולא להטיף לנו מוסר והשכל שחסר לך. מאוד לא נעים. על פי התגובה שלך יש לך הרבה מה להשלים . יום נעים לך סינדי. אל תטרחי להגיב לא מעניין.

../images/Emo24.gif יפה מילים כדורבנות.

מה שחשבתי אתה כתבת. מי מחייב כל מיני אנשים מלאי טענות וחוכמולוגים להכנס לאתר? בך הכל יש פה מדי פעם נסיונות לבנות איזושהי קבוצה חברתית. אבל אנשים טובים נעלמים כל הזמן בגלל ההשתלחויות וההתחכמויות של כמה "חייזרים" וחבל. איזו זכות יש לאנשים להשתלח באחרים?

חבר'ה ברוגע

הרי זכותו של כל אחד/ת להביע דיעה ואין צורך בעליהום גם אם זה נשמע כביקורת. לדעתי וכפי שכתבו מעלה יש איזה פיספוס בהגדרת הפורום/שם הפורום ולכן יש ששיש להם ציפיות מעבר למה שמתרחש בפורום אבל שם הפורום בהחלט מרמז על היכרויות לשם מציאת בן זוג. צריך לקחת הכל בפרופורציות, זה אינטרנט ורב הנסתר מהגלוי לטוב ולרע וזה לא עושה את החיים כאן קלים. אז הכל ברוגע כי הרי לא באים לכאן לריב.

סינדי 55

New member
טורחת

התשובה הטובה ביותר למי שמרגיש מותקף בבטן הרכה,גם אם לא בצדק... מתקפה. בוגר מאוד!

סינדי...אני מאמינה

שביקורת נובעת מאיכפתיות ומתוך רצון לראות שיפור בפורום. מצד שני ביקורת עניינית כשהיא באה מחבר שכותב באופן קבוע היתה עשויה לעורר דיון פורה ואולי...אולי.....גם לחולל שינוי ולנתב את הפורום לדיונים מעניינים.כמובן שחשוב במקרה הזה לשתף.[מה שנראה שקשה לאנשים לעשות.אולי מחשש מחשיפה .באמת אין לי מושג למה?] אבל כשביקורת נעשית מבחוץ...זה מזמין מיגננה. גם לי יש תחושה שאין כמעט שיחה בין החברים כאן ואין התייחסות אחד לשני[למעט ben שמתייחס כמעט לכולם-----שימו לב לזה ועל כך תבורך] דבר נוסף בולט חבר פותח הודעה באמירה כלשהי על משהו שענין אותו ולא טורח להגיב חזרה למגיבים.ואז התחושה היא שבעצם לא משוחחים . גם זוגיות ניתנת לפירושים ולכל אחד הקשיים שלו. בכל מקרה בחיים מותר להיות שתוטניקים וקלילים .זה מה שעוזר לנו להתמודד בחיים הרציניים האלה. הכל נאמר ברוח טובה ולא באופן אישי. חג שמח לכם

למעלה