חזרתי.צהרים נעימים!

סינדי 55

New member
חזרתי.צהרים נעימים!

עוקבת בדריכות בהשתלשלות העיניינים פה וממש מאוכזבת. האוירה מתחכמת ואנרגיות שליליות שאין ביניהן ובין זוגיות,כלום. עוקצנות,שטותניקיות ושוב התחכמויות שמתאמצות להיות בעלות ערך. דווקא,הדור שאחרינו,הצעירים שלנו מתפקדים הרבה יותר טוב מאיתנו ומבינים שזוגיות זה שיתוף,ברוח טובה,בכוונות מלאות וממוקדות ונתינה. אין בהם את התסכולים והתסביכים שבגילנו,רובנו גוררים עם עצמינו ומתיימרים על סמך הניסיון האומלל ומלא הפחדים והחששות להבין בזוגיות. נקו את השטח,למדו כן,כן,דוקא מהחברה הצעירים כיצד להתנהג ואז אולי יהיה עם מי לדבר בפורום הזה. חממו את הלבבות שלכם,רככו את הנשמה,שחררו את התסכולים והשלכותיהם,חזרו עם רצון טוב ולא מהשפה ולחוץ. אל תמהרו עם תגובותיכם הידועות..חדשו וחשבו על זה.. אין באמירותי הכללה! ממליצה לכל אחד/ת לקחת את הנאמר לעצמו/ה עמוק פנימה לעמוד מול המראה ולבחון את צלמו/ה ולעשות את חשבון הנפש שלו..חבל על הזמן... אל תחכו ליום הכיפורים ואל תשליחו את הנאמר לכפרות. כל טוב לכולם! בהצלחה! זו כוונתי היחידה!

סינדי 55

New member
../images/Emo6.gifהומור

כן,ועוד איך יש מקום לרצינות. את הצחוק וההומור השקיעו ב ביניכם ולא על היחסים.

בלסימה

New member
שלום לך סידני55

קראתי את שכתבת,נישמע רציני וטוב,הצעה אליך,תשתתפי יותר בפורום ותרמי מעצמך לטובת העינין,זה יכול לעזור לכולנו פה,אני דיי חדשה בפורום ולא פעילה בו הרבה בגלל אותן סיבות שציינת,נכון שיש פה קלות ראש מסויימת בקשר למציאת זוגיות בחיים,או פתרונות לבעית חוסר הזוגיות.לדעתי קלות הראש פה ,היא ביטוי למבוכה! גם ההתחכמויות.התרשמותי שיש פה אנשים אינטלגנטים,שיודעים גם להתייחס באמפטיה למכאובים. להופיע ולזרוק ביקורת ולהעלם זו לא הדרך,תתרמי לשינוי המצב,אני בטוחה שזה יתקבל בברכה, מקווה לפגוש בך פה.

סינדי 55

New member
לא נעלמת!

הייתי בעבר ואהיה,רק אינני מוצאת לנכון להשתתף כל הזמן בהפנינג ולא מתוך התנשאות!!!!! הרגשתי צורך להשמיע ולהביע את הנכתב. תודה על התגובה האוהדת והמעודדת..

סינדי 55

New member
לתשומת ליבך,בלסימה.

סינדיולא כפי שהתבלבל לך.

סינדי 55

New member
כולה השם,חמודה.

את קוראת לי בשם אחר,מבלי לשים לב. השם הוא ס=י=נ=ד=י אני לא סידני פואטיה וגם לא אוסטרלית. =================================== וכן,גם הומור לך ולכולם. זהירות, תשובה לא נכונה - ואת מפוטרת! הבוס נכנס בבוקר למשרד ולא ידע שהרוכסן שלו פתוח וה"חנות" פתוחה לרווחה. מזכירתו ניגשת אליו בדיסקרטיות ושואלת: בוס, כשעזבת היום את הבית, סגרת את דלת המוסך? הבוס לא הבין את מהות האמירה והמשיך לתהות למה התכוונה גם אחר כך כשנכנס למשרדו. תוך כדי עבודה על הניירת הבחין שרוכסנו פתוח ואז הבין סו"ס מה שמזכירתו רמזה לו. במכוון נגש למזכירתו לבקש קפה וכשהגיע לשולחנה שאל: כשראית את דלת המוסך פתוחה, האם ראית שם את היגואר שלי? מזכירתו חייכה ואמרה "לא בוס, הדבר היחידי שהיה שם זה מיני מיינור עם שני צמיגים מפונצ'רים..." שיהיה לכולם יום מקסים

סינדי היקרה - מאוד מסכימה עם

דבריך. בעבר ניסיתי להעלות נושאים ולפעמים רגישים אך אחרי כמה נסיונות נפל והשתלחויות ויתרתי וכאשר אני מגיבה בפורום אני משתדלת להיות קלילה ולכתוב דברים שיעברו בקורת..... גם אם כאן לא המקום למצוא זוגיות לכל הפחות אם ניתן היה לארגן מפגש נחמד חברתי וגם זה לא מצליח להתרומם....וחבל

magy

New member
באמת חבל צפורת..........

גם לי חבל מאד...... גם על מחר שמתפספס כמו יתר החגים עד היום.....

סינדי 55

New member
האמת,

מקווה לראות גם תגובות של הגברים שבחבורה.גם אם מדובר בבודדים...

../images/Emo140.gif מנסה לחשוב שאולי אחת הסיבות

למה שקורה בפורום היא שישנם אנשים שמגיבים אבל באפס פרטים ולעומתם יש את אלה שמזדהים לפחות בפרטים האלמנטריים כמו גיל, מצב משפחתי ואזור מגורים. אלה הרי פרטים שלא ניתן בעזרתם לחשוף אדם נגד רצונו אבל מאוד משמעותיים להרגשה הטובה. פרטים מענינים ושיכולים לתרום הם תחומי התענינות. כל אלה נותנים הרגשה של יותר אמינות ורצון לשתף פעולה . מה דעתכם?

magy

New member
חבל שלא לוקחים דוגמא

מהכרטיס שלי...... הכל חשוף וגלוי.......

סינדי 55

New member
כל הכבוד מגי.הרי דוגמא חמה..במיידי

על שהינך מוצאת לנכון לחיות חיים חשופים. יש אנשים ששמחים על ההזדמנויות שהאינטרנט מאפשר,או שכן או שלא
,ובכללם פורום מהסוג הזה כדי להכיר אנשים ו/או בני זוג. איו סיבה שלא תהיה פתיחות...דוקא גם לאנשים המעוניינים בדיסקרטיות, אינטימיות בשל צניעות או ביישנות,לדוגמא וכל אחד סיבותיו עימו.לדעתי,יש לכבד את זה ולא לחשוף את הציניות הקיימת בנשמתך ואו את השטאנץ שסיגלת לעצמך להתנהג רק על פי תובנותייך ודוקא בשל היותך מנהלת הפורום. תפיסת עולם בהחלט יכולה להשפיע על הלך רוח כללי.אם תכונת פתיחות אמיתית וחום,כן,גם חום היו קיימות,הסיכוי גדול שהן היו מקרינות ומוקרנות. בשום אמצעי תקשורת אחר בנסיבות שכאלו,אין חובה לזיהוי ואין סיבה שתהיה תחושה של כפייה ולחץ חברתי מסויים בשל כך. כניסת האינטרנט לחיינו יש בה הרבה מעלות אך גם חסרונות.יבושם לך עם כל שמצאת לנכון לפרסם ברבים.חוזרת ומדגישה,זו לא דרכו של כל אדם וגם זכותו הבסיסית! באם ישנה אפשרות במסגרת פורום זה ו/או ברחבי האינטרנט להכיר בני זוג,אין סיבה שלא יעשו זאת בדרכם. לדעתי, מי עומד מאחורי המילים (וזו גם אחת האופציות באינטרנט,מה לעשות..)אינו העיניין...אלא העיניין עצמו...

magy

New member
סליחה שביקשת לקחת את הכרטיס

שלי כדוגמא, דבר שגרר תגובה כזו, למשל: ולא לחשוף את הציניות הקיימת בנשמתך ואו את השטאנץ שסיגלת לעצמך להתנהג רק על פי תובנותייך ודוקא בשל היותך מנהלת הפורום. בבקשה אל תתייחסו אל הכרטיס שלי. תמשיכו עם הכרטיסים שלכם.......

סינדי 55

New member
צפורת יקרה

מעט פרטים ו/או פרטים מרובים אינם ערובה לשום אמינות בעיקר באינטרנט.. כך שחבל לבזבז את התמימות החיננית במצבים מסויימים,דוקא בהקשר הזה. יש אפשרות גם להיות קשובים ולהכיר גם ע"פ הדינמיקה הקיימת בפורום. לא כולם מעוניינים בהילולות ומפגשים,אלא רק בהיכרות ובפרטיות,שכן זו מטרת הפורום.כל הווי שנוצר מעבר לכך,כפורום חברתי, הינו רווח נקי אך רק למי שמעוניין בכך.מפגשים מהסוג הזה ניתן למצוא במקומות אחרים,במסגרות שונות של פו"פים ובפורומים חברתיים ואולי לחלק מאיתנו יש ציפיות לא ריאליות ובכלל טעה בכתובת...

סינדי יקירה בכל פעם זורח כוכב חדש

שמנסה לנמציא את הגלגל. בשביל הכרויות ומציאת בעל יש אתרי היכרויות. על פי נסיוני בפורום זה ההיכרויות הן על מנת להכיר בני אדם ולאו דוקא חתן (ותעיד על כך מגי). אני חושבת שעל פי הפרטים הבסיסיים שאני ועוד כמה מעטים כמוני רשמנו לא ניתן לזהות מי האדם אבל יש הרגשה יותר טובה לשוחח להחליף דיעות חוויות וכו' עם אנשים שמספרים ולו המינימום על עצמם. יש והיו לא מעט "חייזרים" שלא רושמים מאומה ומחליפים ניקים כל הזמן לצורך הפגת שעמום או כדי ל"רדת" על... אולי כדאי מגי לשקוק מציאת שם אחר לפורום כדי שבאמת יהפוך להיות פורום חברתי ואם יצאו מכאן גם שלובי זרועות אל החופה מה טוב.....

למעלה