הייתה מהפכה אנרכיסטית וכעת זרועות האנרכיה שולטות בפורום ביד רמה
T thebaby New member 15/10/04 #57 אבל אני שולט בעולם.../images/Emo101.gif ככה שזה לא ממש משנה לי איזה שלטון יש תחתי.
V Vilia© New member 16/10/04 #60 וואי, גרפיטי זה רעיון מצויין! גם אנחנו טסים עם חברת לוט! ואני מקווה שאם אני אתרסק בטיסה הזו תבואו להלוויה שלי! ושקד, מה זאת אומרת ההודעות שלי משורשרות בצורה גרועה?! לא הבנתי אותך... וויפי, קניתי מעיל
וואי, גרפיטי זה רעיון מצויין! גם אנחנו טסים עם חברת לוט! ואני מקווה שאם אני אתרסק בטיסה הזו תבואו להלוויה שלי! ושקד, מה זאת אומרת ההודעות שלי משורשרות בצורה גרועה?! לא הבנתי אותך... וויפי, קניתי מעיל
ק *קליאו* New member 16/10/04 #62 חיח. מצחיקה. :X ../images/Emo105.gif לוט אמורים להיות סבבה.. אז לא תתרסקי, טוב? ומעיל עוד אין. הממ.
M Me 4eVer New member 16/10/04 #63 כולם טסים עם לוט..../images/Emo3.gif זה ההסכם עם משרד החינוך.. שכיוון אחד זה עם חברה פולנית וכיוון אחד עם אל על..! ואצלנו שני הכיוונים היו עם לוט כי חזרנו ביום שבת.
כולם טסים עם לוט..../images/Emo3.gif זה ההסכם עם משרד החינוך.. שכיוון אחד זה עם חברה פולנית וכיוון אחד עם אל על..! ואצלנו שני הכיוונים היו עם לוט כי חזרנו ביום שבת.