חזרתי מפולין.

ketty the sheep

New member
ברוך השב!

אני כבר לא אסע לפולין, כי ביטלו את זה לשכבה שלנו. לא יודעת אם זה חיובי או שלילי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ברוך השב

נאמ למרות מה שקראתי כאן אני מקווה שלמדת מזה כמה דברים. אני בחרתי לא לסוע בשנה שעברה , אני לא מתחרטת שלא נסעתי למשלחת,אולי יום אחד אני אעשה ביקור בעצמי.

Vilia©

New member
טוב, כמו שהולך השיר...

"אין כבר דרך חזרה! אין כבר דרך חזרה...." אני טסה ביום שני בלילה, אז אשמח לראות פה מכתבי טיסה! וזה לא היה רמז זו הייתה בקשה\מטלה\משימה\איום\תקראו לזה איך שאתם רוצים! לאב יו אול.... טלי

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהו מיי,

בחיים שלי לא חלמתי שאראה שישרשור שיש בו כ"כ הרבה
Oo

thebaby

New member
רואים שלא היית פה כשרק../images/Emo101.gif

הצטרפתי... שבמשך חודשים ארוכים קראתי כל הודעה והודעה שהייתה בפורום. והגבתי על רבות מהן... אח... חיים... עדין אין...

מקווה שנהנת

במשמעות של למדת והרגשת טוב שטסת
... גם אני רוצה
*הולך להכין מכתב טיסה לחבריי שטסים בשני הבא*

די תפסיקו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif די אני אוסר ע

ל כולם לצאת לפולין
*כל* החברים שלי מהכיתה יוצאים, כולם, אפילו הידידים הפחות חברים, נשארים חצי כיתה. פה כולם יוצאים וטסים... אם אתה רואים אנשים ממקווה - ישראל תמסרו ד"ש משקד
.אני מרגיש כ"כ אאוטסיידר... *סניף סניף*

thebaby

New member
נחמד..../images/Emo101.gif

שמרי תכסף שלך לעיירת תיירות... נותנים לעשות קניות איזה פעמיים. פעם אחת באיזה מדרחוב... ופעם אחת בכיכר כזאת גדולה. אז שמרי למדרחוב. אני בכלל לא זוכר איך קוראים למקוומות אבל מצד שני אני גם לא זוכר שמות של חברםי שלי...O0. לא חשוב. אני שותק.

Vilia©

New member
מאיה, את טסה ב19?!

תגידי לי שכן!!!!!!!!!! כי גם אני טסה ביום שלישי, או יותר נכון שביום שני בלילה....

טלי, המממ

מה עובר עלייך
כל ההודעות שלךש ראיתי בפורום, וזה לא כולן, לאחרונה היו משורשרות בצורה גרועה
, מה עובר עלייך
זה רק מסקרנות, זה פשוט קצת מבלבל
חברםי שלי טסים בשני בלילה ונוחתים באיזה חור 3 שעות נסיעה מורשה בדרום פולין, האם גם את

AGENT SHESH

New member
אם אני לא טועה -../images/Emo73.gif

יש שדה תעופה קטן ליד קראקוב... יכוליות..?

טלי, המממ

מה עובר עלייך
כל ההודעות שלךש ראיתי בפורום, וזה לא כולן, לאחרונה היו משורשרות בצורה גרועה
, מה עובר עלייך
זה רק מסקרנות, זה פשוט קצת מבלבל
חברםי שלי טסים בשני בלילה ונוחתים באיזה חור 3 שעות נסיעה מורשה בדרום פולין, האם גם את

תראו מי שמדבר../images/Emo6.gif

סליחה על הפעמיים, התפוזטיפש הראה שהוא לא יכול לפתוח את הדף של השליחה
.

*קליאו*

New member
אנחנו ברביעי, או יותר נכון..../images/Emo105.gif

שלישי בלילה. עם חברת לוט, לא אל-על
איזה פספוס..
תשאירי לי גרפיטי על איזה קיר בטרמינל, אני אענה לך, ותראי כשתחזרי

mishmesh

New member
ברוך השב!

אני אמור לטוס מתישהו לפני פסח, יש עוד זמן... גם אצלנו יש *המון* הכנות, שאמורות להתחיל בשבועות הקרובים.

למעלה