היה כל כך כיףףףףףףףףףףףף!!!!!
טוב אז אני אספר על הסי"ס שלי... אבל אני אשתדל לספר רק את הקטעים המעניינים
היום הראשון אני הגעתי לשטח רק בערך באחת (בגלל שהייתי בטיול עם המשפחה לפני) וישר פגשתי את האחווה ואת הגדוד (תן חיוך הכל לטובה) והיתה לנו פעולת פתיחה נחמדה ולמדתי את השיר של הסי"ס... עם מפה ומצפן ותרמיל על הגב בהרכב הנהגתי משולב תעשה דברים שמעולם לא עשית ותריח כמו עכבר בתוך פיתה אבל.... דבה דבה דבה דבה יהיה לך ב-סיייייייייי"ס להדריך טיולים דבה דבה דבה דבה ויהיו לך ב- כייייייייס עוד כמה חברים ובתחת קוצים אני לא זוכרת את הבית השני:/ אח"כ הסתובבנו בשטח ואז גיליתי שהמדריכה שלי שהייתה אמורה לצאת ולהדריך חזרה הביתה! וזה ממש ביאס אותי...ד"א לאלה שהתחילו כאחוות אלפקות אז המדריכה שלי הייתה אמורה להדריך אתכם אח"כ נסענו ליער עופר ובדרך הסברנו לצורניקים למה אנחנו שונאים את השבט שלהם כל כך ואז הגענו הסתובבנו קצת הלכנו לספריית התנסויות הכנו אוכל ובסוף למדו את כל המוןרלים המוזרים(עדיין לא כמו של איתן) של הצוות שלנו ואז שוב הסתובבנו בשטח וכל האנשים מהשכבה שלי היו עם הכובעי סנטה הזוהרים והמגניבים שלנו וכולם באו ואמרו לנו שהם ממש יפים
היום השני בבוקר קמנו אחרי השינה הארוכה(שעתיים..חחח) נפרדנו מגדוד 3 (טריקס) ויצאנו למסלול הארוך והמשעמם בין חנין עופר לרקית וסיימנו אותו אחרי 7 שעות! בעעע אח"כ כשסוף סוף הגענו לחניון רקית הלכתי לשירותים בפעם הראשונה.. פגשנו את גדוד 2(סיסי טאור) ובחרנו מקום לישון בו בלי עצים בגלל התולעים הדוחות(בעעע) בערב היו קצת בעיות עם האחווה ורצינו לעבור אבל בסוף הכל הסתדר
היום השלישי ביום השלישי קמתי בבוקר וגילית(כמו כולם) שכולי עקיצה +שתי עקיצות על השפתיים(!!) וגם שהשיער שלי ממש דוחה (למרות שהוא היה ממש ממש ממש חלק שזה מאוד מוזר) אז חפפתי את הראש... בשוקת! זה היה קצת מסובך אבל שווה את זה כי הרגשתי כל כך נקיה אח"כ - לא נורא שאחרי 5 דקות כולי הייתי כבר מלולכת אח"כ עזבנו את גדוד 2 והתחלנו את המסלול שהיה די כיף ולא כל כך ארוך,קצת לפני סוף המסלול שהחלטנו לשבת לארוחת צהריים פתאום הגיע אוטו גלידה וזה היה כ"כ טובבבב והיו שם שרותים נרומליים אז הלכתי בפעם השניה והאחרונה... כשהגענו לחוות אהרונסון ראינו שיש מקלחות אז אני ונעה שטפנו את עצמנו ואז קפאנו מקור אבל לא נורא... ואני ונעה החלטנו לצלם תמונות אז לקחנו את המצלמה וצילמנו כל מה שזז (וגם את מה שלא) ואז גילינו שגם הנהגת דר"ג בחוות אהרונסון אז הלכנו לשם וראינו את הגר (חמשושית מאילת) וגם אותה צילמנו חחח אח"כ פגשנו ילדים מהשכבה שלנו מגדוד 6 (טריניטי) וזה היה כל כך מרגש
ועשינו מורל לאיתן ואז התחלנו תחרות מורל עם רכ"ס שדי נבהלו מעץ... והיה איזה חלוץ אחד שהתלהב מהמורלים המוזרים שלנו(עץ, עופר תוכים,דיזנטריה, היפ היפ, לדוד יואב, 1200 עקיצות ועוד רבים וטובים) ובסוף היום גם עשינו משוב שיכבתי בהרכב חסר לבד(לא עם מדריכה או משו) וזה היה כל כך כיף ואחר כך כולנו התחבקנו חיבוק קבוצתי... אח"כ היה לנו מיסדר גדודי ואמרו לנו שביטלו את הטיול וכולם שמחו ובלילה הערנו אנשים ושאלנו אותם איפה הקבב וזה היה כל כך מצחיק ונתנו לאיזה ילד אחד נעל ואמרנו לו שזאת אמא שלו והוא לקח עשה "הלו, הלו,הלוווווו זה התנתק" ואז זרק את הנעל זה היה כל כך מצחיק...
היום הרביעי קמנו די מאוחר כי לא היה מסלול וכל אחד עבר פעולת סיום ובערך ב3 הגיעו כל הגדודים לחווה ופגשנו את כוווווווולם (חחח 18) והיה ממש כיף ואז היה מסדר הנהגתי עם הופעה של להקת צופי שרון ואז מלא מורל של כל השבטים ... חוץ משלנו): ואז ניסו למצוא את האוטובוס שהיינו אמורים לחזור איתו וזה היה קצת קשה כי לא היתה לנו אף מדריכה שתגיד לנו ואז הבנו שרשום על האוטובוסים לאן הם נוסעים והתברר שאנחנו עם בזק(נתניה)... בדרך לאוטובוס ראינו מלא חבילות של לחם וכמובן שלקחנו ולי היה במקרה שוקולד בתיק לארוחת צהריים אז תיכננו לאכול את זה באוטובוס והתחלנו לאכול ואז אמרו לנו שביגלל שכל האוטובוסים יצאו ולכן אנחנו נשארנו לנקות את הרחבה וממש התבאסנו את שהבנו ששם הם אכלו את כל האוכל ... ופשוט לקחנו
ה-כ-ל היו לנו זיתים ומלפפונים חמוצים ותירס ואננס גבינות ושוקלד לחם וקורנפלקס ואכלנו את הכל וכל הבזקניקים קראו לנו פרות... חיחיחחי אנחנו כבר רגילות ועשינו מורלים כמו הפרות הגיעו(במקום החיות) ואני פרה גאה (שלא נראה לי שמישהו מכיר) והיה כל כך ואז חזרנו לשבט וראינו את המדריכות החמודות שלנו ומשם .... home sweet home וזה הסוף