חזרתי מהסי"ס!!!!!

אורוששששששששששש

דבר ראשון אני ממש ממש מצתערת שלא הבאתי לך תאוברול! הוא הגיע אלי יום לפני הטיול שלי! את יודעת שראיתי את חן ועוד כמה בנות מהגדוד שלך! מה זה רציתי ליראות אותך אבל כבר נסעו הביתה.. נווו איך היה???

איזה כיף לכולכם...!!!

כולם היו בטיולים, וחזרו מלאים חוויות.... ורק אני נישארתי בבית...

keren14

New member
חזרתי מהסי"ס!!!!!

היה הכי כייייף בעולם!!!!!!!!!!! אני אספר בקצרה כי אני עדיין גי'פה מהטיול.. רק הגעתי
היה ממש כיייף!!! (אם זה אומר למישהו משהו הייתי בגדוד 1) ובאחווה שלי הלכה לאיבוד רק פעם אחת, ביום שישי, אבל לא הלכנו משהו רציני וישר חזרנו חזרה למסלול!!!!!! היום, בסמדר בסוף- היה ממש ממש ממש ממש (!!!) כייף!!! אני אספר חוייות אחר- כך..... עכשיו- מ=ק=ל=ח=ת=!

פרה גאה

New member
היה כל כך כיףףףףףףףףףףףף!!!!!

טוב אז אני אספר על הסי"ס שלי... אבל אני אשתדל לספר רק את הקטעים המעניינים היום הראשון אני הגעתי לשטח רק בערך באחת (בגלל שהייתי בטיול עם המשפחה לפני) וישר פגשתי את האחווה ואת הגדוד (תן חיוך הכל לטובה) והיתה לנו פעולת פתיחה נחמדה ולמדתי את השיר של הסי"ס... עם מפה ומצפן ותרמיל על הגב בהרכב הנהגתי משולב תעשה דברים שמעולם לא עשית ותריח כמו עכבר בתוך פיתה אבל.... דבה דבה דבה דבה יהיה לך ב-סיייייייייי"ס להדריך טיולים דבה דבה דבה דבה ויהיו לך ב- כייייייייס עוד כמה חברים ובתחת קוצים אני לא זוכרת את הבית השני:/ אח"כ הסתובבנו בשטח ואז גיליתי שהמדריכה שלי שהייתה אמורה לצאת ולהדריך חזרה הביתה! וזה ממש ביאס אותי...ד"א לאלה שהתחילו כאחוות אלפקות אז המדריכה שלי הייתה אמורה להדריך אתכם אח"כ נסענו ליער עופר ובדרך הסברנו לצורניקים למה אנחנו שונאים את השבט שלהם כל כך ואז הגענו הסתובבנו קצת הלכנו לספריית התנסויות הכנו אוכל ובסוף למדו את כל המוןרלים המוזרים(עדיין לא כמו של איתן) של הצוות שלנו ואז שוב הסתובבנו בשטח וכל האנשים מהשכבה שלי היו עם הכובעי סנטה הזוהרים והמגניבים שלנו וכולם באו ואמרו לנו שהם ממש יפים:) היום השני בבוקר קמנו אחרי השינה הארוכה(שעתיים..חחח) נפרדנו מגדוד 3 (טריקס) ויצאנו למסלול הארוך והמשעמם בין חנין עופר לרקית וסיימנו אותו אחרי 7 שעות! בעעע אח"כ כשסוף סוף הגענו לחניון רקית הלכתי לשירותים בפעם הראשונה.. פגשנו את גדוד 2(סיסי טאור) ובחרנו מקום לישון בו בלי עצים בגלל התולעים הדוחות(בעעע) בערב היו קצת בעיות עם האחווה ורצינו לעבור אבל בסוף הכל הסתדר היום השלישי ביום השלישי קמתי בבוקר וגילית(כמו כולם) שכולי עקיצה +שתי עקיצות על השפתיים(!!) וגם שהשיער שלי ממש דוחה (למרות שהוא היה ממש ממש ממש חלק שזה מאוד מוזר) אז חפפתי את הראש... בשוקת! זה היה קצת מסובך אבל שווה את זה כי הרגשתי כל כך נקיה אח"כ - לא נורא שאחרי 5 דקות כולי הייתי כבר מלולכת אח"כ עזבנו את גדוד 2 והתחלנו את המסלול שהיה די כיף ולא כל כך ארוך,קצת לפני סוף המסלול שהחלטנו לשבת לארוחת צהריים פתאום הגיע אוטו גלידה וזה היה כ"כ טובבבב והיו שם שרותים נרומליים אז הלכתי בפעם השניה והאחרונה... כשהגענו לחוות אהרונסון ראינו שיש מקלחות אז אני ונעה שטפנו את עצמנו ואז קפאנו מקור אבל לא נורא... ואני ונעה החלטנו לצלם תמונות אז לקחנו את המצלמה וצילמנו כל מה שזז (וגם את מה שלא) ואז גילינו שגם הנהגת דר"ג בחוות אהרונסון אז הלכנו לשם וראינו את הגר (חמשושית מאילת) וגם אותה צילמנו חחח אח"כ פגשנו ילדים מהשכבה שלנו מגדוד 6 (טריניטי) וזה היה כל כך מרגש
ועשינו מורל לאיתן ואז התחלנו תחרות מורל עם רכ"ס שדי נבהלו מעץ... והיה איזה חלוץ אחד שהתלהב מהמורלים המוזרים שלנו(עץ, עופר תוכים,דיזנטריה, היפ היפ, לדוד יואב, 1200 עקיצות ועוד רבים וטובים) ובסוף היום גם עשינו משוב שיכבתי בהרכב חסר לבד(לא עם מדריכה או משו) וזה היה כל כך כיף ואחר כך כולנו התחבקנו חיבוק קבוצתי... אח"כ היה לנו מיסדר גדודי ואמרו לנו שביטלו את הטיול וכולם שמחו ובלילה הערנו אנשים ושאלנו אותם איפה הקבב וזה היה כל כך מצחיק ונתנו לאיזה ילד אחד נעל ואמרנו לו שזאת אמא שלו והוא לקח עשה "הלו, הלו,הלוווווו זה התנתק" ואז זרק את הנעל זה היה כל כך מצחיק... היום הרביעי קמנו די מאוחר כי לא היה מסלול וכל אחד עבר פעולת סיום ובערך ב3 הגיעו כל הגדודים לחווה ופגשנו את כוווווווולם (חחח 18) והיה ממש כיף ואז היה מסדר הנהגתי עם הופעה של להקת צופי שרון ואז מלא מורל של כל השבטים ... חוץ משלנו): ואז ניסו למצוא את האוטובוס שהיינו אמורים לחזור איתו וזה היה קצת קשה כי לא היתה לנו אף מדריכה שתגיד לנו ואז הבנו שרשום על האוטובוסים לאן הם נוסעים והתברר שאנחנו עם בזק(נתניה)... בדרך לאוטובוס ראינו מלא חבילות של לחם וכמובן שלקחנו ולי היה במקרה שוקולד בתיק לארוחת צהריים אז תיכננו לאכול את זה באוטובוס והתחלנו לאכול ואז אמרו לנו שביגלל שכל האוטובוסים יצאו ולכן אנחנו נשארנו לנקות את הרחבה וממש התבאסנו את שהבנו ששם הם אכלו את כל האוכל ... ופשוט לקחנו ה-כ-ל היו לנו זיתים ומלפפונים חמוצים ותירס ואננס גבינות ושוקלד לחם וקורנפלקס ואכלנו את הכל וכל הבזקניקים קראו לנו פרות... חיחיחחי אנחנו כבר רגילות ועשינו מורלים כמו הפרות הגיעו(במקום החיות) ואני פרה גאה (שלא נראה לי שמישהו מכיר) והיה כל כך ואז חזרנו לשבט וראינו את המדריכות החמודות שלנו ומשם .... home sweet home וזה הסוף

היה סי"סו ושימחו

היה כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף גם אני הייתי ב"תן חיוך הכככככככככככל לטובה טטם טטם טטם טטם" גדוד 4 אחוות הברביות!! הייתי עם ניבה שהיה לה כח לכתוב את הכל - לי אין זה דומה מאוד אבל.. הגר אני ראיתי אותך ראשונה ועשיתי לך הפתעה עם חן!! ואותי לא הזכרת!? ושרונית החמודה מי את!? דברי כיאילו שבט והכל כי דיברתי עם מישהי והיא אמרה לי שהיא בפורום של צופים אז אולי זאתי את!?

keren14

New member
משום מה זה סיפור מאוד דומה לשלי...

אני המקום הראשונן שישנו בו זה היה בחוות אהרונסון עם גדוד 2 בלילה השני יער עופר עם גדוד 6 ובלילה האחרון חניון רקית עם גדוד 3 או 5.. לא זוכרת
וגם אני מ=ל=א=ה עקיצות

keren14

New member
ומהפורום פגשתי את..

חן (מרכ"ס) ותמר (הדר) אבל ראיתי את שניהן כבר לפני..

המחסנאי

New member
אני רואה שכולכם נהנתם

חבל שלא יכלתי לצאת בתור אקונום כמו הרבה חברים שלי אבל מה לעשות היו דברים אחרים... הקיצר באמת שמעתי שהיה יפה ואני מצטער שהפסדתי.

dude girl

New member
טיול ע-נ-ק!!

זה היה הטיול הכיייייי שווה בעולם..!! גם אני הייתי בגדוד 1...(הגדוד הכייייי אדיר..) ביצור שולט..! היה פשוט כיף..נהנתי מכל שניה... הייתי בטוחה שתהיה לי אחווה מגעילה ושיהיה חרא...אבל היה ההפך לגמרי...הם פשוט חמודים..כולם...! גם המדריך שלי היה מעולה..(למרות שהוא נורא אהב להרוס בדיחות) "1200 עקיצות..." אבל עדיין שווה.!!!

Nirvana Forever

New member
חוויות שלי

ובכן סי"ס היה טיול פצצה ונהנתי מכל רגע ואני הולכת לכתוב כל דבר שאני זוכרת ואני לא זוכרת הרבה כי הכל היה די מעורפל אבל חפיף... יום ראשון הגענו לשבט וקיבלנו את החולצות שהכנו וגילינו שהן יצאו די חרא ולא בשום דרך שרצינו אבל חפיף... היה כתוב עליהן soul sisters and two brothers והסי"סטרס היה חצי אנגלית חצי עברית והיה חביב.. באנו לאוטובוס ונסענו עד אבן יהודה לאסוף את השבט וכל הדרך שרנו מורלים מוזרים ודיברנו עם אנשים. הגענו לעתלית וחילקו אותנו לגדודים... בהתחלה אני וחברה שלי גילינו שאנחנו בגדוד 4 (תן חיוך הכל לטובה) ודי התבאסנו כי לא ראינו שם הרבה אנשים שאנחנו מכירות ודי רצינו לעבור אבל אז גילינו שאייל ואסיף (ידידים טובים מתל מונד שם וזה היה די כיף). כל הגדוד פגש את הראשגדיות שירי ומרינה והן חילקו אותנו לאחוות והיינו עם אסיף ואייל ונורא שמחנו ואז פגשנו את המדריך שלנו משבט שחף שקוראים לו יהונתן (אבל קראנו לו ג'וני) והוא מזה חמוד כזה ועברנו מלא פעולות היכרות וכולם היו כאלה חמודים והיינו אחווה של 15 אנשים וזה היה מזה סבבה. נסענו באוטובוס לחניון עופר והתחלנו להתארגן שם והיינו גם עם גדוד 3 (טריX) וזה היה נורא נחמד... ואז התחלנו להכין אוכל ובנינו מדורה בתזונה וכולם נורא התלהבו ואז המצאנו שיר על המדריך החמוד שלנו ואני מצרפת אותו לכאן: זה על המנגינה של בני ילד רע יש לי מדריך שקוראים לו יונתן אבל אני קוראת לו ג'וני אני אהיה בת 17 בעוד כמה שנים וג'וני קצת יותר גדול ממני ג'וני מראה לי איך עומדים על הידיים ואני מראה לו את השדיים (את התחתונים) ג'וני ג'וני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא ג'וני ג'וני צמחוני אני אוהבת את ג'וני הפצצתי. אחרי זה המצאנו לנו שם: כיפות סרוגות וג'וני נורא התלהב ממנו והלך להשוויץ על השם ועל זה שהאחווה שלו מצאה כבר שם.. קיצר את שאר הלילה בילינו בלהתחרפן והיה לנו מסדר וכל הצוות (סבתא) לבש כיפות וכיסויי ראש וחצאיות כי אנחנו דוסים כאלה וזה היה מזה מצחיק ושרנו מורלים של צופים דתיים והיה אדיר ואז היה לנו ריקוד מעגל ומשחק קטן והלכנו להתפרע עד בערך 2 בלילה יום שני קמנו בערך ב-6 וסתם תדרוך משעמם ואז התחלנו ללכת במסלול ואני ואייל ניווטנו... ואיזה קבוצה שהקדימה אותנו פנתה על השנייה הראשונה לכיוון ההפוך אז היינו ראשונים וכולם פשוט עקבו אחרינו, היה די קל לנווט ופתחנו פער די גדול אז ישבנו לאכול והיה נורא כיף כי כולם התחלקו שווה באוכל וזה היה נורא מוזר כי אני באה ממקום של חזירים...או יותר נכון פרות. המשכנו ללכת ושוב היה פיצול ואיזה קבוצה טעתה ואנחנו צדקנו וכולם שוב עקבו אחרינו והחלפנו עם זוג אחר בניווט ומה שקרה זה שטעינו במסלול וכל הגדוד הלך אחרינו וזה היה עיקוף של 1 וחצי בחום לא נורמלי וזה היה ליד מטעי שסק וילדה אחת קטפה אחד ואיזה בנאדם מן שוטר של פרדסים או משהו בא והתחיל לצעוק עליה ועל ג'וני ונתן לנו הרצאה וכולם פשוט נבהלו וברחנו משם ומהר! הדרך נהייתה לי נורא קשה ונראה לי שקיבלתי מכת חום כי כאב לי הראש והבטן והגרון וכל הכתפיים שלי הלכו לגמרי אז שאר המסלול היה די סבל ובאיזה שלב מסויים לא יכולתי יותר ונשברתי והתחלתי לבכות וג'וני בא וניחם אותי והתחיל לעודד אותי ולהגיד שאני עוברת את זה פשוט מצויין וכלמיני אז המשכתי עד הסוף שהיה שם מן הר מלא בגרוטאות מלא בפרות חצי אכולות עם הריח הכי נורא בעולם. הגענו ראשונים. היה מעולה. האוטובוס שוב בא ולקח אותנו לחניון רקית. הגענו למקום מגעיל בטירוף עם חול קמחי שעשה לי מחנק בגרון ופגשנו את גדוד 2 (סיסי טאוור) והיו שם מלא אנשים ממש חמודים וסתם לא היה שום דבר מיוחד והכל היה מגעיל אבל היה לנו אוכל בנזונה הייתה לנו אחת בקבוצה ממש צחי בוקששטר (שף ישראלי ידוע) והיה לנו איזה 3 סוגים מוקפצים של אוכל וזאת הייתה הארוחה הכי טובה שהייתה לי בצופים רק חבל שהאש הייתה כל כך טובה שהיא שרפה חצי מההמבורגרים והרוטב נפל לאש אז היינו צריכים להכין חדש והשמן התלקח והמחבט נפלה לאש אבל חפיף (יאללה צופים). באותה ארוחה לי הצטרפה אלינו מהקבוצה של ניב כי היא נורא לא נהנתה ואז היינו 16, האחווה הכי גדולה בגדוד ונראה לי בכלל. היה מסדר ועשינו מורל והיה נורא נחמד ואז העבירו ערב קטן לגדוד והיינו עם קבוצת מאה שערים וסתם היה חביב. הלכנו לישון בערך ב-2 כי כולם היו סופר עייפים.. המשך בהודעה הבאה

Nirvana Forever

New member
המשך...

יום שלישי קמנו עקוצים מכף רגל ועד ראש (1200 עקיצות), התארגנו מהר מהר ויצאנו לדרך אל חוות אהרונסון. המסלול הזה היה הרבה הרבה יותר קל וכיפי ועשינו אותו מזה בסבבה... כל הזמן נפלתי וראינו חלקים של פרה (צלעות, רגליים נכון נשמע טעים?) וסתם היה סבבה ואז הגענו למן תחנה והתחילה מזה רוח אז אכלנו קצת ואיזה ארטיק וגם הכנו דף קשר כדי להיפגש, איזה גיבוש.. וסתם היה מסלול נורא קצר אז הגענו מהר ולחווה ופגשנו את הנהגת דר"ג שהיה לי די מוזר.. היה המון זמן חופשי אז סתם דיברנו עם מלא מלא מלא אנשים ופגשנו את גדוד 6 (טריניטי) ונפגשנו עם כל האנשים האחרים מהשבט (רק 5). יש לי זכרון מאוד מעורפל ממה שקרה באיזה שעתיים ואז שוב הכנו אוכל ויצא מדהים כרגיל והלכנו לעשות קצת מורל משוגע של איתן ואני הייתי לגמרי בלי קול עוד מהיום השני אבל חפיף וכולם היו כזה בהלם מהמורלים ואיזה חלוצניק התלהב לאללה מאיזה מורל והתחיל לחקות אותנו והיה די מצחיק. היה טיפה מאוחר ונהיה די קר והייתי עם ארבע שכבות של חולצות ושני זוגות מכנסיים... הלכנו מכות (אני וניב) עם איזה בן אחד מהאחווה שלי וזה היה ממש כיף כי הוא הצליח לבד לנצח את שתינו אבל העיקר החוויה. ואז אני וניב מסטולות לגמרי מהחווייה הולכות לנו יד על כתף וצוחקות כמו מפגרות במצב כפית מטורף ואיזה מדריך אחד בא ושואל אותנו עם אנחנו שיכורות ואני אומרת לו שכן אבל זה מעייפות והוא לא האמין לנו אז הוא אשכרה בא והריח לנו את הפה לוודא שלא שתינו אלכוהול... קטעים! היה לנו מסדר והודיעו לנו שאין את המסלול בגלל חשש לגשם ולא יכולתי להיות יותר מאושרת כי לא יכולתי להיות יותר שמחה. בילינו קצת בלהעיר אנשים ולשאול אותם איפה הקבב ואנשים עונים לנו שזה במטבח של האקונומיה ואני נקרעים מצחוק וענו לנו גם כזה "מה אתם רוצים ממני? אין לי את הקבב שלכם!"... ונתנו לאחד כפכף ואמרנו לו שזאת אמא שלו והוא כזה "מה פתאום אמא שלי מתקשרת באמצע הלילה??" והיה אדיר! הלכנו כל חברי איתן (10) לעשות משוב סיכום על האחוות והיה נורא בוגר מצידנו והיה סבבה לגמרי וכולם ככ התגעגעו אחד לשני ועשינו חיבוק קבוצתי קטן וזזנו... שוב הערנו אנשים ובאנו לאייל ואנחנו אומרים לו שזאת אמא שלו והמסטול הזה לוקח את הכפכף ועונה "הלו הלו, זה התנתק" ומעיף את הכפכף... ד"א ניב לא הייתה איתי! את לא סיפרת את זה טוב!! ובאנו לאחד מרכ"ס ואנחנו מעירים אותו וחצי שעה עד שאנחנו משכנעים אותו שזאת אמא שלו כי הוא שואל "בטוח שזאת אמא שלי?" כמה שצחקנו ואז הוא לוקח את הכפכף ואז הוא הבין "רגע, זה כפכף" וחזר לישון... נפלנו מצחוק!!! אני ועוד שניים מהשכבה שלי (עמר ואח של יוני) הלכנו למדורה של השומרים והיה חם נעים וטעים וסתם העברנו קטעים עד איזה שלוש והלכנו לישון עד 8 בבוקר!!! יום רביעי קמתי בסבבה והתארגנתי איזה שעתיים ואז פתאום באמצע ארוחת הבוקר התחיל גשם חזק אז רצנו להעביר את כל התיקים לבטונדה עם סככה והיה מפוצץ ואז לימדנו אנשים את ריקוד הגשם וכולם הסתכלו עלינו כאילו אנחנו משוגעים וזה היה נורא כיף ואז הייתה לנו פעולת סיום ארוכה ארוכה ועשינו משוב כזה וכולם היו נורא נורא מרוצים. ג'וני הביא לנו מחברות כדי שנרשום לכולם זכרונות והיה נורא נורא קר וזה לכתוב לפול אנשים ואנחנו באמצע טיפות ומשכנו ומשכנו וכבר לא יכולנו אז התחלנו לרוץ ולרוץ והגשם התחזק נורא וכולנו נרטבנו וחיכינו בבטונדה שכולם יבואו ואז היה את המסדר ההנהגתי ופגשנו את כולם ועשינו מורל וקיבלנו את הסמל של סי"ס שכבר נורא רציתי והייתה הופעה של להקת צופי שרון ואז עשינו תמונות אחוותיות והתחלתי לבכות נורא כי היה לי ממש ממש עצוב וכולם באו לחבק אותי ולצעוק עלי למה אני בוכה... היה מוזר... עלינו על האוטובוס עם נתניה ואז אמרו לנו לרדת ולנקות את הכל אז לקחנו שקיות זבל ואחת פשוט מילאנו באוכל כי היינו נורא רעבות וכל הדרך חזרה הבייתה פשוט אכלנו. הגענו לשבט והגיעו שתי מדריכות שלנו והיה מזה כיף לראות אותן. וזה היה כאילו לא נפרדנו כל הטיול. -סוף- אני מודעת לכך שההודעה יצאה ממש ארוכה אבל נזכרתי במלא דברים ואני גם מתכוונת להדפיס את זה כדי שיהיה לי זכרונות כי אני תמיד שוכחת.. אז מקווה שהיה לכם כוח לקרוא

למעלה