חזרתי היום

סלוניק

New member
לא ענית לי.

ביקשתי את ההוכחה המלומדת שלך, שכמובן מגובה במחקרים סטטיסטיים וסקרים נרחבים שעשית בכדי לקבוע את האמת הזו לפיה כל נפגע טרור מצטרף לברוך מרזל אלא אם כן הוא מתכנן להעמיד פנים שהוא שוחר שלום.

pdib

New member
איפה ראית שטענתי שהוא../images/Emo26.gif

מעמיד פנים? חוץ מזה שכתבתי לך שהוא בטח קורבן של ההצלחה של פיגועי הטרור. חוץ מזה שאני לא מציג כאן עובדות, אלא רק את דעתי.

nikkey

New member
שניכם צודקים. כל אחד

מכם מייצג פן אחר של רחשי הלב של הצבור בישראל. יש משפחות נפגעות טרור שאינם מוכנים לשמוע על פלסטינים,ואינן מאמינות בדו-קיום,ודעתם על השלום הוקצנה לחלוטין. במקביל ישנם משפחות נפגעות טרור,שראו כשליחות לשכנע להגיע לשלום בר-קיימא כדי למנוע הישנות של נפגעים והרוגים נוספים, ולא מתוך אהבה ואמון בפלסטינים.

pdib

New member
זאת הבעיה ../images/Emo26.gif

טענת הבסיס שלי אינה מופרכת. עובדה שאין שלום באופק, וכל הניסיונות לשלום עם הפלשתניאים נכשלו, וככל הנראה ימשיכו להכשל.

סלוניק

New member
היא הרגע הופרכה בקלות יתרה.

אם אינך יודע מהי טאוטולוגיה או כשלים לוגיים, תשאל ואל תנסה למשוך זאת.

pdib

New member
תאמין לי שאני יודע טוב מאוד../images/Emo26.gif

מהי טאוטולוגיה או כשלים לוגיים, ומצטער אם פגעתי בך. בכל אופן טענתי לא הופכה מכיוון שלא נתת לי דוגמה על איזשהו שלום או דרך לשלום עם הפלשתינאים שיכול להצליח חוץ מכך שניתן להם את רוב מדינתינו. ושוב מצטער עם פגעתי, אבל לדעתי מי שחושב שאפשר להגיע לשלום עם הפלשתינאים, שלום שלא יפגע בנו ממש, ללא חשש שיום אחד הם יקומו ויפרו הסכמים ויפגעו בנו, טועה, חי באשליות, או מה שתרצה. דתם פנאטית, וכל עוד הם לא יצליחו לרסן את ההשפעה שלה עליהם, שום דבר לא ישתנה.

סלוניק

New member
אז תפתור לכולנו את הטאוטולוגיה.

תסביר איך העובדה שנפגעי טרור מוכנים לצעוד למען השלום וזה משום מה לא סותר את הטענה המופרכת שלך (כן כן, עצם העובדה שיש סתירה לוגית, ע"ע המשפט הראשון, כבר הופך אותה למופרכת).

pdib

New member
איך הם מוכנים לצעוד למען השלום../images/Emo35.gif

צ'מע, האמת היא שזה דבר מאוד מוזר, איך נפגעי טרור הופכים לשמאלנים קיצוניים. אולי זה בגלל שהם מפחדים להפגע שוב? אולי בגלל שטרור זה באמת אפקטיבי? הרי זאת מטרת המחבל כשהוא בא להתפוצץ, להתיש אותנו, וההיסטוריה מראה שבמלחמות אנחנו מנצחים, אבל מלחמות התשה? זה לא הצד החזק שלנו, אז כנראה שהאפקט של טרור באמת הצליח להתיש את הנפגעים.

סלוניק

New member
או שפשוט

אין שום הכרח שיהפכו לטרנספריסטים קיצוניים. וזה הפתרון ההגיוני יותר לסתירה שהוצגה בפניך.

מותר לי

New member
סליחה שאני מתערבת...

אז אתה אומר שאני צריכה לגרש מהמדינה את האדם שאני הכי אוהבת רק בשל עובדת היותו מוסלמי? ולא איכפת לך שיש כאלו שמשרתים בצבא ומקריבים את החיים שלהם בשבילך? אתה רואה רק צד אחד, את הבודדים (כן! בודדים ביחס לאוכלוסיה) שמתאבדים ברחובות ומפוצצים עוד כמה אנשים בדרך. תתעורר ידידי! הקורבנות שתאונות הדרכים גובות הם הרבה יותר מקורבנות טרור, אז אולי נוציא את כלי הרכב מהחוק? ערבים הם אנשים עם רגשות, הם חברה לכל דבר לטוב ולרע. סיימתי את דברי, אני חוזרת לכוך שלי. שנה טובה לכולם!

pdib

New member
בחייך../images/Emo26.gif

תסתכלי על התהלוכות של החמאס ושאר אירגוני הטרור, יש שם כ"כ הרבה אנשים, שתאמיני לי שכל אחת מהם היה רוצה להשמיד את מדינת ישראל. את חושבת שלאנשים כאלה יש זכות להיות אזרחים במדינה שלנו? חוץ מזה שהערבים פטורים משירות צבאי, ותמיד יש כמה אנשים שהם יוצאי דופן, אז מה נעשה? נמשיך להתפוצץ ולהיות מדינה לא בטוחה בגלל שאנחנו הומנים ויפי נפש? מצטער, אני לא מוכן לוותר בשביל כמה אנשים, שיתנדבו במדינה אליה יעברו, אין מה לעשות. וזה שהערבים הם אנשים עם רגשות, נכון, אבל מה לעשות שדעותיהם הם רצח העם היהודי? עקרונית כל מוסלמי דתי הוא שונא-יהודי. אז בשביל כמה אחוזים בודדים נחיה עם השנאה הזו?

מותר לי

New member
אז מה שאתה אומר...

שרוב המדינה שלנו מורכבת מהומואים ולסביות כי רוב המדינה היתה במצעד הגאווה... יש הרבה אנשים שהם נגד הטרור אבל ירצחו אותם אם הם יעיזו להביע את דעתם. אז מה עושים? הולכים להפגנות! וגם בין לאדן מוסלמי דתי ובכל זאת אלקעידה פגעו בעמאן, בפלסטינים... אז אולי גם מוסלמים דתיים שונאים ירדנים פלסטינים? מה דעתך? זה שכמה אנשים עיוותו דת לא אומר שהדת מעוותת, וככה ביהדות וככה בנצרות וככה בכל דת ש"אנשים טובים לקחו אותה לידיים". ויש הרבה יותר מוסלמים בצבא מ"כמה בודדים"...

pdib

New member
זה לא נכון.../images/Emo26.gif

נתחיל מזה שידוע שבמצעד הגאווה היו גם כן לא-הומאים או לא-לסביות, ואנשים הגיעו לשם כדי לכייף. לא נראה לי שממש כיף בהפגנות הללו של החמאס. דבר שני, לא כל אחד שכופים עליו להביע דעתו זה כבר הופך אותו להולך-להפגנות. דבר שלישי, ההפגנות הללו מאוד פעילות. כלומר, לא נראה שיש שם כ"כ הרבה אנשים שנמצאים שם לא מרצון או משהו. דבר אחרון, זה שאלקאידה פגעו בעמאן רק מראה כמה המוסלמים "חולים", ואם הם פגעו בעמאן, לא נראה לי שתהיה להם סיבה לפגוע בא"י. אבל תמשיכי לאהוב אותם, מה כבר יקרה לך? זה ממש להתעסק עם השטן.

מותר לי

New member
לא יודעת איפה אתה חי

שיהיה, אני מפלאפון ואין לי כח להתווכח ואני לא אשנה את הדעה שלך גם ככה (אה, ואל תקרא להם שטן! יש גבול!)

sela v

New member
מאיפה אתה מביא את הדעות

על הערבים והמוסלמים, מצפיה בטלויזיה? זה בערך כמו ללמוד נהיגה בהתכתבות.

pdib

New member
כן, אז אתה רוצה שאני גם אסע

לעזה? מה עוד? עדיף כבר לקפוץ מהגג.

sela v

New member
לא אמרתי לך לסע לעזה

אבל יש עוד מלא מקומות אחרים.

pdib

New member
כן?

ללכת לאכול חומוס אצל הערבי ביפו? תעשה לי טובה, עדיף כבר לראות טלוויזיה, היא יותר משקפת את המציאות. ובנוגע למפגש הפורום, כבר תירצתי את הסיבה לאי-הגעתי אליו.

sela v

New member
למשל יש מפגש פורום

שיהיו בו גם ערבים. גם זה יותר גרוע מלקפוץ מהגג?

למעלה