חזה

אני שמח להודיע3!@%*

שלי ולקורל יש ילד!~ טובליקני (Toblikny)! נולד רק היום D: דניאל תבצע את הברית והילה תחזיק את השקית כשדניאל תקיא.

סורי,../images/Emo60.gif

יש לי אלרגיה לשקיות, מאז הפעם האחרונה שדניאל ניסתה להזריק לי אינפוזיה של הירואין לכליה הימנית.

עונהההה ../images/Emo3.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? תוכי חתול וכלב מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] ג'וקיםם!!! מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? חתול בית- מפונקים חחח יש לך בע"ח כלשהו? תוכי אתה אוהב לבקר בגן חיות?כן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? את הקופים המצחיקים האלה חחח מה בע"ח הכי טעים? אני לא רוצה לדעת אבל החיה שמכינים ממנה שניצל. אכלת פעם ג'וק? תולעת? חומני
יש לך בעל חיים? כן מה שמו?איכסקי חחחח סוג? <כלב, חתול, וכדומה> תוכון יש לו הרגלים מיוחדים?לישון על הסורגים ולאכול מלפפון
מה הוא אוהב לעשות?לאכול מלפפון ולהציק לפיכסקי ז"ל (התוכי שמת לי אתמול) אתה אוהב אותו? מאודד איזה סוג הוא?תוכון אוסטרלי מה צבעו?צהוב היית רוצה להחליף אותו בחיה אחרת? בחיים לא! אתה אחראי עליו בבית?כן יש איזה סיפור מצחיק\מפחיד שקרה לכם ביחד?לא מצחיק אבל הכלוב נשאר בטעות פתוח ושני תוכים ברחו, ורק הוא ופיכסקי ז"ל נשארו מה הכינויים שאתה נותן לו?איכסקי הוא שימושי?הוא שר יפה
מאולף?לא תוקפני?לא

kuik0kuik

New member
עוד שאלון

שם: יש לך שם שני?: אם כן איזה?: חייה אהובה: מאכל אהוב: מאכל שנוא צבע אהוב: צבע שנוא: ממה אתם הכי מפחדים?: זמר השבוע: להקת השבוע: חבילת ההרחבה השבועית: אוהב בובספוג?: פעם הפלצת מול המורה שלך?: אתה סנוב?: פאקצה או פריק :O : כמה חברים באמת טובים יש לך? לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? מה הדבר שהכי מרתק אותך? איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? איך אתה מפנק את עצמך? באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? אתה אדם מאושר כיום? כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? נהנים בבילויים האלה? ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך:

Dutty girl

New member
טה דה../images/Emo3.gif

שם: קורל יש לך שם שני?: לא אם כן איזה?: חייה אהובה: כל החיות
מאכל אהוב: שוקולד D: מאכל שנוא אבוקדו צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ירוק ממה אתם הכי מפחדים?: ג'וקים, מחטים ועורבים. [עורבים, ולא ערבים XD] זמר השבוע: שון פול
להקת השבוע: --- חבילת ההרחבה השבועית: אוניברסיטה!
אוהב בובספוג?: לא פעם הפלצת מול המורה שלך?: לא. אתה סנוב?: לא פאקצה או פריק : >< כמה חברים באמת טובים יש לך? הרבה o_O לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד? הרבה שנים D: לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך? לתמיד שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים: לא יודעת. מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל? אנשים. מה הדבר שהכי מרתק אותך? ביולוגיה. איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)? לשים מוזיקה בפול ווליום ולרקוד ^^" איך אתה מפנק את עצמך? אמבטיית קצף באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש - 6
איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום? לא יודעת. אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)? ברור אתה אדם מאושר כיום? כן.
כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)? אותו דבר איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה? טלוויזיה/חברים-חברות/מחשב... אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך? סתם לצאת לסיבוב בטיילת, לשבת בבית קפה או סרט [: כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד? המון! ^_^ נהנים בבילויים האלה? אכן. ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת: לא יודעת האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא? שוקולד! תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך: שוקולד
XD

kuik0kuik

New member
עונה לעצמי

שם:אסף יש לך שם שני?:כן אם כן איזה?:מיכאל חייה אהובה:שרקן וכלב מאכל אהוב:ספגטי מאכל שנוא:חצילים צבע אהוב:כחול צבע שנוא:שחור ממה אתם הכי מפחדים?:חושך :S זמר השבוע:ריהינה להקת השבוע:אין חבילת ההרחבה השבועית:עונות אוהב בובספוג?:כן פעם הפלצת מול המורה שלך?:לא XD אתה סנוב?:לא פאקצה או פריק :O : פאקצה XDDD כמה חברים באמת טובים יש לך? אף אחד :S לכמה זמן אתה רואה את הקשר החברי איתם עוד שורד?חצי שנה לכמה זמן אתה רוצה שהקשר הזה עוד ימשיך?שייפסק כבר עכשיו שלושת החלומות הכי גדולים שלך בחיים:אין לי מה מחזק (נפשית) אותך יותר מכל?משפחה מה הדבר שהכי מרתק אותך?חיות איך אתה אוהב לבלות עם עצמך (כשאתה לבד)?במחשב איך אתה מפנק את עצמך?במחשב XD באיזה שעה אתה הולך לישון בדרך כלל? חצות או אחד בלילה. איזה זכרונות, להערכתך, יישארו לך הכי צרובים בראש, בעוד 30 שנה מהיום?אין אתה מאמין שאישיותך תשתנה עד אז (בעוד 30 שנה בערך)?כן אתה אדם מאושר כיום?כן כיצד אתה מאמין שתהיה בעתיד (בתחום הנ"ל)?לא יודע איך אתה מבלה את שעות הערב/ לילה, בדר"כ? מה אתה נוהג לעשות בזמן הזה?כלום אילו סוגיי בילויים אתה מבלה עם חבריך?כלום הם מעפנים. כמה פעמים בשבוע אתם מבלים יחד?אין נהנים בבילויים האלה:-____- ציין בילוי אחד שעשית בחייך (לבד או עם חברים) שבו הכי נהנת מכולם. ספר עליו קצת:אוחח האם יש מאכל כלשהו שמעלה לך את מצב הרוח, כשאתה אוכל אותו? אם כן..... מה הוא?שוקולד,ירידות סוכר. תאר במשפט (או כמה) את הארוחה האידיאלית שלך:XDD

למעלה