עונה למרות שאני הכי לא קשורה, ../images/Emo210.gif
מה נו משעמם לי.

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רותם. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 וחצי נראה לי 3.מזל: בתולה 4.רוצה להחליף מזל? לא ממש. 5.תאריך לידה: 27/8 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? האמת היא שכן, אני שונאת קיץ והיומולדת שלי באמצע הקיץ כשהכי הכי חם, אז הייתי רוצה יומולדת בנובמבר, דצמבר, ואולי גם אפריל כי יש אז מזג אוויר נחמד.

7.מאכל אהוב: סלט יווני 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא סלט יווני. 9.מקום מגורים: צפון מרכז. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כ-כ-ה לא. הכי כיף לי שם. D: מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? אוח, לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? לצערי אסור לי. אבל בחדר אוכל בבית ספר אני צמחונית בחשאי

7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: דייסה והמבורגר רגיל (אני אוכלת רק יבש, אז אני מדברת על אלה עם הירקות בפנים) 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דייסה והמבורגר רגיל 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: המבורגר רגיל 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: המבורגר רגיל? חח סתם לא, אממ, לא יודעת. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? שניהם אותו דבר.. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? איזה? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אותו דבר! חוץ מבמקדונלדס, אני אוכלת רק את הפוטטו שיש רק שם אבל בבורגרנץ' יש את השוקו פאי אז לא יודעת מה להחליט.

15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אין לא שמץ, לא נראה לי שלאחרונה התמכרתי למשהו. P: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד, נו ברור. 17.שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא היחיד. 20.מעדן אהוב: מעדן תנובה ומילקי. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? בטח. 2.היית עושה את הוגו? מי זה הוגו? הא, זה. ממ לא ממש. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: כזה שיוצא תמונת קיר עם 1000 חלקים, אבל מה לי ולפאזלים. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא ממש. 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודעת. P: 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא חח

11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא ממש 12.נהנת? הא? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן אבל לא צמרמורת בגוף, רק באף. P: 14.היה כיף? מאוד 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? מזגן? 16.נהנים כשזה קורה? האא לא נראה לי 17.קורה לכם שאתם יושבים 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פובאוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? ברור תחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן! אבל איפה תחילת השאלה? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? תמיד. [: 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? היא אף פעם לא הולכת לכיוון שרוצים. או שזה רק אצלי בסופר P: סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: חודש שעבר 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: שבוע שעבר 3.היתרון הכי טוב בכבשים? צמר, חלב, וסתם כבשים חמודות נורא.

4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב וצמר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? הדברים הרגילים 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: וואו המון, לכתוב כאן? XD 8.ספורט מועדף? כדורעף, כדורשת, כדורסל, בדמינגדטון, וריצה. 9.צבע אהוב: כחול, צהוב, כתום, אדום, ירוק, סגול, ורוד. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Stand by me-Oasis וזה מוזר כי אני לא זוכרת שהוא עוד במחשב אחרי הפרמוט
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: נתפס לי הצוואר 3.על מה אתה חושב עכשיו? שום דבר 4.קר לך/חם לך? קר לי/חם לי. 5. חרמן/ית עכשיו? בטח. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? כן 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? חופש כן, בגרות לא. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? התחיל ביולי 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? מנסה כמה שפחות, חח.

5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אין מקצוע הכי הרבה. נראה לי מורשת 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? חוזרת לכיתה, חח 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? מקווה כל כך שלא 8.מרוצה מזה? אם לא אז מאוד 9.שיעור מועדף: ספורט 10.היית מאריך את החופש בחודש? זה מה שיקרה לא? XD הבנתי שרוצים להמשיך את החופש בגלל העיצומים של השביתות, אבל מה אני שיודעת. מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול X: 2.שתית: אתמול >< 3.דיברת: לפני חמש דקות 4.הרבצת לעצמך: אתמול P: 5.השתכרת: 6.בכית: שבוע שעבר 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול 9.התקלחת: היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: ממ נראה לי גם אתמול. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: סלולרי, תולדות האהבה (הכתב בו נורא קטן) והארי פוטר (עכשיו 7) 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת. כל השאר לחו"ל זה מקסימום יצא 4 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? ניסיתי, אף פעם לא יוצא לי מפואר. ): 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא קוברים את עצמך, קוברים אותך. 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? הא? 9.הזיכרון הראשון שלך: מה זיכרון ראשון? 10.היום המאושר בחייך: היו הרבה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סבבה

2.מרוצה ממנו? בטח 3.יש עבודה? כן 4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? יש לי המון תכנונים 6.נהנת מהשאלון? היו יותר טובים 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כל הכבוד 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? כן 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 2 שקל אפילו 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא