חזה

שמוליק, קורל

אף פעם לא טענתי שאתה מכוער, טענתי שאתה זיקית, תדייק, בבקשה. ולא, אני לא טוען עכשיו שאתה יפה או מכוער, אין לי דעה בעיניין הזה

העניין של שיזוף מזכיר לי

מה שקרה כשהייתי בים המלח לבקר את ההורים שלי שהלכו להיות שם 3 ימים במאי בגלל פסטיבל הג'אז.הייתי כמעט כל הזמן בחוץ בשטח של המלון ונשרפתי בצורה נוראית בגב ובמשך הימים הבאים העור שלי התקלף.אם זה לא מספיק,כל זה קרה יום לפני היומולדת שלי.

Red Ninja

New member
אממ. אם אתה נכנס לקטנות

אז להזכיר לך שזה השישי הראשון שאני בבית בחצי שנה האחרונה, בזמן שאתה ישבת לבד והאזנת ללורדי או משהו?

Red Ninja

New member
טוב נו, ניתן לך להתגאות בזה שיצאת ביום שישי

מהבית. וואו!

שיוש30

New member
עונה כמו משועממת

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): שי 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי:חח אממ 11 וחצי 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? אממ לא 5.תאריך לידה: 29.6 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא זה תאריך נחמד 7.מאכל אהוב: מרק ברוקולי, פסטה אלפרדו, קרפ וחמין של אמא 8.למה אתה אוהב אותו?שאלה מטומטמת!! כי הם טעימים!!! 9.מקום מגורים: מושב ליד רחובות 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות?לא זה מקום נחמד רק שקצת משעמם פה :\ מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אממ לא ממש 4.זה היה כיף?-- 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?-- 6.צמחוני?לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אין ממש 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חזיר
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: -- 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:תפוחי אדמה עם שוקלד 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?מקדולנס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אני לא אוהבת המורגרים חוץ מעל האש.. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג?מקדולנס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: קרפ :) למרות שאכלתי רק שתיים החודש :( 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מקרונים 17.שוקולד אהוב: למריחה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא ואבא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?אה? 20.מעדן אהוב:מילקי ודנונד בר שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא חח 2.היית עושה את הוגו?אה? 3.והוגואית (אישתו של הוגו)???? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת:1000 מכורה :) 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?לא אני לא ידעתי איך עושים את זה 6.מגיע על הלשון למרפק?לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? חחחחחחחחחחח כן 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא?חחח איככ 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?אממ ילד קטן ומסכן זה נחשב? 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?לא.. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא ממש 12.נהנת?ממה? שכעבה לי הבטן?? ממש לא!! 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא וזה מסוכן זה יכול להישב באוזן 14.היה כיף?לא עשיתי את זה (זה לא נשמע טוב) 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן זה קורה לי כל הזמן
16.נהנים כשזה קורה?לאא 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? חח כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? אצלי זה אחרי 2 שניות 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? חח לפעמים 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן ומנוסה :( סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת:לפני שבוע 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:אממ 24 שעות 3.היתרון הכי טוב בכבשים? אין.. 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)?ממש לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? חושבת.. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: אין.. 8.ספורט מועדף?ריקוד 9.צבע אהוב:ורוד וחום 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב?כלום אני רואה טלווזיה 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו:אני מצוננת :(
3.על מה אתה חושב עכשיו?למה אני עושה את השאלון ההזה לעזזל!! 4.קר לך/חם לך?חם לי!! 5. חרמן/ית עכשיו?לאא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? אממ קצת 7.כועס?לא 8.עצוב?לא 9.שמח?אי בסדר.. 10.מדוכא?לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? לא הייתה לי בגרות 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?-- 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:90 4.הברזת הרבה השנה? אני לא מבריזה 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? לא הברזתי 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?-- 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא למזלי למרות שהיא אהבה אותי כמו לא יודעת מה 8.מרוצה מזה?כן 9.שיעור מועדף:אין ממש 10.היית מאריך את החופש בחודש?לא אבל הייתי שמה אותו באמצע השנה מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא:-- 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לאא 3.מי היית עושה מהפורום?כלום 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי?לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה?-- 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה?--- 7.מה עושה לך את זה?-- 8.מגדיר את עצמך כחרמן?לאא 9.ראית פעם סרט פורנו מלא?לאא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו?--- פעם אחרונה ש: 1.אכלת:אממ לפני שעה 2.שתית:כן 3.דיברת:כשאלכתי לא 4.הרבצת לעצמך:לא 5.השתכרת:לא 6.בכית:לא 7.צחקת כמו משוגע:לא 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:לא 9.התקלחת:עוד לא 10:צרחת עד שהיית צרוד:לא שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?לא :) 2.החזרת לו אחר כך?-- 3.הספר הכי ארוך שקראת: ספר על איזה בנעדם שהאכיל חתולים לא יודעת איך קוראים לו 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:אממ לחו"ל 12 ימים 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול?כן בבית שלי :) 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת?-- 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת 10.היום המאושר בחייך:היומולדת שלי:) לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו?מעולה 2.מרוצה ממנו?כןן 3.יש עבודה?לא 4.מרוצה מהעבודה?-- 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף?-- 6.נהנת מהשאלון?... 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? משועממים.. חחח אבל גם אני על זה שאני עונה עליו 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא הכרתי אותכם 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד?כן 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?לא ממש למרות שמשעמן=ם לי

Lord Farquaad

New member
עונה

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רון 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 וחצי 3.מזל: אריה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: ....... 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: פיצה 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא מגעיל 9.מקום מגורים: צפון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בטחחחחח מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא 4.זה היה כיף? ..... 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? .. 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: ספגטי עם בשר כזה בעעע 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: משו לא כשר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: פשטידה 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגארנץ' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה בטח סתם עוד דרך לשווק מחדש תהמבורגר הרגיל :/ 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברגרקינג 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: .... 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה 17.שוקולד אהוב: .... 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? זה משנה משו? 20.מעדן אהוב: דני שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש?לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: אנערף 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? חחחחח לא אבל כל השכבה שלי הייתה עושה 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן חחח 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? ... 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? .... 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן הרבה 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן חחח 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: חודש בדיוק 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יום שלם 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הצמר שלהם? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא נראה לי היא מנותחת בכל הגוף 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: ... 8.ספורט מועדף? אממ אנערף 9.צבע אהוב: אין 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו?לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: .. 3.על מה אתה חושב עכשיו? אממ 4.קר לך/חם לך? באמצע 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? קצת 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? אין לי בגרויות 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? התחיל כבר 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? לאא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? זנות(חינוך מיני חחח) 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? יושב עם חברים במסדרון 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כן (למזלי) 8.מרוצה מזה? אוד 9.שיעור מועדף: מדעים 10.היית מאריך את החופש בחודש? בחודשיים מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: שאלה מפגרת 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? אממ נכנסו כמה חברים לבקש בצחוק רק כדי לראות מה המוכרת תגיד 3.מי היית עושה מהפורום? אפחד 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? אממ יש לי מישו אבל אני מעדיף לא לענות על זה חח 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? אנערף 7.מה עושה לך את זה? :/ 8.מגדיר את עצמך כחרמן? :/ 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? חח לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? אנערף מזה השאלות האלה? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: היום 2.שתית: היום 3.דיברת: היום 4.הרבצת לעצמך: :/ 5.השתכרת: אף פעם לא השתכרתי 6.בכית: לא זוכר 7.צחקת כמו משוגע: לא זוכר 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: :/ 9.התקלחת: היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא זוכר שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? .... 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך:לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? אה?? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא (בלי עין הרע חח) 8.נהנת? ... 9.הזיכרון הראשון שלך: ... 10.היום המאושר בחייך: ... לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? נחמד 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? ... 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ... 6.נהנת מהשאלון? כן 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מי זאת רותם שיפית? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא מכיר אותכם 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? כן למה לא? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? אולי

Dutty girl

New member
נעים לשילטון! ../images/Emo47.gif

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): קורל. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 15 3.מזל: בתולה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 16.9 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: שוקולד!
8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים. 9.מקום מגורים: בת ים. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי. מאכלים: 1.אוהב סושי? לא ממש. 2.אוהב ברוקולי? כן. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא o_O 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: אבוקדו 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא יודעת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: כנ"ל 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגר 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה? :S 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? שום דבר. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מסטיק
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד 17.שוקולד אהוב: חלב! 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כן. 20.מעדן אהוב: של תנובה. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? כן!
3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 150 חלקים XD 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? XXD 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן!!%$@#&^ 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן XD 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לא סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: בתחילת יוני 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 48 שעות. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? צמר! 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: Give it to you - Eve Ft. Sean Paul 8.ספורט מועדף? ריקוד, אירובי, אופניים, שחיה... 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Anonymous - Bobby Valentino Ft. Timbaland 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כלום. 3.על מה אתה חושב עכשיו? *__* 4.קר לך/חם לך? נעים, תודה. 5. חרמן/ית עכשיו? לא. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא. 7.כועס? לא. 8.עצוב? לא. 9.שמח? כן. 10.מדוכא? לא. לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 95 ><" 4.הברזת הרבה השנה? כן D: 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט ^_^ 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הביתה. 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא
8.מרוצה מזה? לאאא ;[ 9.שיעור מועדף: אנגלית, ביולוגיה 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן! מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: הילה
סתם XD 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא 3.מי היית עושה מהפורום? אותי XD 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? לא יודעת 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לא יודעת 7.מה עושה לך את זה? נעים!
8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא. 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? דניאל
פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעה. 2.שתית: לפני דקה. 3.דיברת: לפני שניה. 4.הרבצת לעצמך: מזמן. 5.השתכרת: אף פעם. 6.בכית: מזמן. 7.צחקת כמו משוגע: היום D: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אף פעם. :S 9.התקלחת: אתמול בערב. 10:צרחת עד שהיית צרוד: מזמן. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: לא זוכרת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 4 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן ^_^ 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? לא ;[ 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת 10.היום המאושר בחייך: כנ"ל לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? בסדר+
2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? כן, כבוד לנעים
7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? לא. 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? מי מכיר אתכם?
9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? נגיד 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? כן

papagalo

New member
עונה =]]]]

.שם פרטי (השאר לא מעניין):מעין 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 ו בערך... 3.מזל: דלי 4.רוצה להחליף מזל? כן בערך.. 5.תאריך לידה: 23.1 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? בערך פשוט אני שונאת את ינואר.. =| 7.מאכל אהוב: שניצל 8.למה אתה אוהב אותו?סתם 9.מקום מגורים: מרכז 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא יודעת מאכלים: 1.אוהב סושי? וואי כןן 2.אוהב ברוקולי? בערך 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אני אוכלת רק שניצל ודג סול
בדרך כלל אז לא 4.זה היה כיף? .... 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?.... 6.צמחוני? .... 7.טבעוני?..... 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: פיצה איוו 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: פיצהה 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: פיצה ..?! 11.הדבר הכי מוזר שאכלת:לחם טבול בחלב מצופה בחביתה.. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בורגראנץ' 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אני אממ ננמנמנמ 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: סודה מלון [שתייה יפנית..] אנלא יפנית אבל אני יודעת יפנית [לא שוטפת כמה מילים..] יש לי משפחה שמה.. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: במבה 17.שוקולד אהוב: לא כל כך אוהבת שוקולד.. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אבא D= 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? אני לא אוכלת שוקולדדדד 20.מעדן אהוב:.... שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 2300 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? ננמנמנמנמנ 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן 12.נהנת? לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן 14.היה כיף? לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? כן 16.נהנים כשזה קורה?תלוי 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה?כן סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני 3 שנים 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת:יומיים 3.היתרון הכי טוב בכבשים? כבשים או כבישים? 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמרר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? מסבנת וחופפת שובב 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: The Winner takes It All 8.ספורט מועדף? החלקה על הקרח 9.צבע אהוב: ירוק תכלת וסגול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לאא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בעורף 3.על מה אתה חושב עכשיו? על תוכים 4.קר לך/חם לך? חם 5. חרמן/ית עכשיו? =O 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כןן 7.כועס? מאודד 8.עצוב? לאא מאושר! 9.שמח? מאושרתת 10.מדוכא? ממש לאא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)?..... 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?...... 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? בערך 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? זה היה יום שביתה והגענו לביצפר שכחנו להתסכל הברזנו כולם 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? ישנתי 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? כן 8.מרוצה מזה? בערך 9.שיעור מועדף: מדעים 10.היית מאריך את החופש בחודש? לא מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: =O 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף?.... 3.מי היית עושה מהפורום?.... 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? תלוי למה?! 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה?... 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה?... 7.מה עושה לך את זה?... 8.מגדיר את עצמך כחרמן?... 9.ראית פעם סרט פורנו מלא?... 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו?.. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: ב- 9 2.שתית: עכשיו 3.דיברת: עכשיו 4.הרבצת לעצמך: .... 5.השתכרת:.... 6.בכית:... 7.צחקת כמו משוגע: ב-9:45 עדי אשגנזי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:... 9.התקלחת: בצהריים 10:צרחת עד שהיית צרוד:... שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כןן 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: בן ארובה משו כזה של אסתר שטרייט אורצל קראתי עד הסוף ונרדמתי ליובל 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: ליפן 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כגן טרום טרום טרום חובה 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?קברו אותי 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת?מתשומי =] 9.הזיכרון הראשון שלך:??? 10.היום המאושר בחייך:היום הראשון שלי בחוות התוכים בכפר ה"ס לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מעולההה 2.מרוצה ממנו?וואיי 3.יש עבודה?היה 4.מרוצה מהעבודה? היה 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? נמנמנמ 6.נהנת מהשאלון?אהא 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי???????? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד?.... 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? אולי

צלילוש13

New member
עונה..

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): צליל 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 וחצי 3.מזל:שור 4.רוצה להחליף מזל?לא 5.תאריך לידה:08.05.92 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה?התאריך הזה הוא סבבה:) 7.מאכל אהוב: אין משו ספציפי 8.למה אתה אוהב אותו?.. 9.מקום מגורים: באר שבע 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור!!! מאכלים: 1.אוהב סושי? עדיין לא טעמתי.. חח 2.אוהב ברוקולי?לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?אה? 4.זה היה כיף?.. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה?.. 6.צמחוני?לא 7.טבעוני?.. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: מרק תירס.. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דג(שחכתי את שמו) ויש עוד כמה.. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אממ.. לא נזכרת משו כזה.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: מרק תירס 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא משנה 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה.. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלס.. אבל כמעט ולא אוכלת שם.. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: עוגת כבינה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פנקייק 17.שוקולד אהוב: כל שוקלד טעים! 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי?של אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?..? 20.מעדן אהוב: המוס החדש של יופלה שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? אמ.. לא 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)?לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: של היפה וחיה.. 200 חלקים 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?לא 6.מגיע על הלשון למרפק?ךא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו?לא.. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? חח לא יודעת 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו?לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם?לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום?כן 12.נהנת?לא 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף?לא 14.היה כיף?לא 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? .. 16.נהנים כשזה קורה? .. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם?זה לא קורה לי.. 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן.. חח לפני שובעיים זה היה לי.. חח 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן.. זה מעצבן!! סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: בחורף שעבר 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: אממ.. 3.היתרון הכי טוב בכבשים?לא יודעת 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? אולי 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? שרה ומזייפת חח 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: של אבריל לאבין!! שולטת! 8.ספורט מועדף?טניס ושחייה 9.צבע אהוב: הכל 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: .. 3.על מה אתה חושב עכשיו? על מה לענות.. 4.קר לך/חם לך? קר לי..(בגלל המזגן) 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס?לא 8.עצוב?לא 9.שמח?קצת 10.מדוכא?קצת לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? עדיין אין לי בגרויות.. משנה הבאה.. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית?.. 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה:100 4.הברזת הרבה השנה?לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?כמעט לא הברזתי , רק בימים האחרונים שלפני החופש.. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז?.. 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה?לא 8.מרוצה מזה?כן!! 9.שיעור מועדף:תקשורת 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: לא 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף?לא קניתי 3.מי היית עושה מהפורום? חח אף אחד 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה?לא יודעת 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? חח לא יודעת 7.מה עושה לך את זה? לא עינינכם.. חח 8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? לא יודעת פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני כמה שעות 2.שתית:גם כן, לפני כמה שעות 3.דיברת: עכשיו 4.הרבצת לעצמך: אממ.. לא נראה לי שהרבצתי לעצמי.. 5.השתכרת: אף פעם 6.בכית: היום 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: מזמן.. 9.התקלחת: היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני כמה שנים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? כן חח 3.הספר הכי ארוך שקראת: כל מיני 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת.. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז?לא 7.אושפזת בביה"ח?לא 8.נהנת?לא אושפזתי 9.הזיכרון הראשון שלך: כיתה א' 10.היום המאושר בחייך: שפגשתי את עדי הימלבלוי.. נראה לי.. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? משעמם 2.מרוצה ממנו? לא ממש 3.יש עבודה? בייביסיטר 4.מרוצה מהעבודה?נחמדה 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לקנות עם הזמן כל מיני דברים 6.נהנת מהשאלון? לא חח 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מקורי?? אהמ זה לא מפורום שאלונים? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? כן 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

MR Lordi

New member
עונה!

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): פיליפ 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 וחצי 3.מזל: אריה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 23.7.93 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב:פיצה 8.למה אתה אוהב אותו? ככה 9.מקום מגורים:כרמיאל 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרותלא? מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי... 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? לא 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: .. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חזיר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: .... 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: צ'יזבורגר (אכלתי אחד בגרמניה......) 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)?מוזר 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: קרפ
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה 17.שוקולד אהוב: פרה
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כן 20.מעדן אהוב: מילקי אוורירי.... שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? כן 2.היית עושה את הוגו? לא 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? לא 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 100 ומשהו חלקים.....
5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא 6.מגיע על הלשון למרפק? לא נראה לי 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? אולי זה זהב?
9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא 12.נהנת? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא 14.היה כיף? 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? לא 16.נהנים כשזה קורה? 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן
19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? חח נכון
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לא זוכר
2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: כל הלילה? 3.היתרון הכי טוב בכבשים? בגדים
4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? כלום 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: כל השירים של לורדי 8.ספורט מועדף? טניס שולחן 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום.... 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ... 3.על מה אתה חושב עכשיו? על זה שאני מסיים את השאלון 4.קר לך/חם לך? חם... 5. חרמן/ית עכשיו? לא
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? לא
8.עצוב? לא
9.שמח? כן
10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? הא? 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? ... 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: לא קיבלתי
4.הברזת הרבה השנה? לא 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? לא הברשתי
6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא נראה לי 8.מרוצה מזה?.... 9.שיעור מועדף: מולטימדיה
10.היית מאריך את החופש בחודש? למה לא? מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא:
2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא 3.מי היית עושה מהפורום? לא יודע 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? .... 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה?.... 7.מה עושה לך את זה? בלונדיניות
8.מגדיר את עצמך כחרמן? לא יודע....... 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? לא 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? לי XD לא יודע
פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול בערב 2.שתית: לפני כמה דקות 3.דיברת: לפני חצי שעה
4.הרבצת לעצמך: ...... 5.השתכרת:........... 6.בכית: ............ 7.צחקת כמו משוגע: ............... 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:.............. 9.התקלחת: אתמול בערב (אחרי השאלון הולך.....) 10:צרחת עד שהיית צרוד:.............. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4 ..... 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? כן 9.הזיכרון הראשון שלך: מה אכפת לך? 10.היום המאושר בחייך: היו הרבה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? משעמם 2.מרוצה ממנו? לא 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? לא 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ........ 6.נהנת מהשאלון? לא 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מי אלה?
8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? ..................... 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד?...................... 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? אלה היו 120 שאלות, לא?

עונה למרות שאני הכי לא קשורה, ../images/Emo210.gif

מה נו משעמם לי. :) 1.שם פרטי (השאר לא מעניין): רותם. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 וחצי נראה לי 3.מזל: בתולה 4.רוצה להחליף מזל? לא ממש. 5.תאריך לידה: 27/8 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? האמת היא שכן, אני שונאת קיץ והיומולדת שלי באמצע הקיץ כשהכי הכי חם, אז הייתי רוצה יומולדת בנובמבר, דצמבר, ואולי גם אפריל כי יש אז מזג אוויר נחמד. :) 7.מאכל אהוב: סלט יווני 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא סלט יווני. 9.מקום מגורים: צפון מרכז. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כ-כ-ה לא. הכי כיף לי שם. D: מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? אוח, לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? לצערי אסור לי. אבל בחדר אוכל בבית ספר אני צמחונית בחשאי :) 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: דייסה והמבורגר רגיל (אני אוכלת רק יבש, אז אני מדברת על אלה עם הירקות בפנים) 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דייסה והמבורגר רגיל 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: המבורגר רגיל 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: המבורגר רגיל? חח סתם לא, אממ, לא יודעת. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? שניהם אותו דבר.. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? איזה? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אותו דבר! חוץ מבמקדונלדס, אני אוכלת רק את הפוטטו שיש רק שם אבל בבורגרנץ' יש את השוקו פאי אז לא יודעת מה להחליט. :) 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אין לא שמץ, לא נראה לי שלאחרונה התמכרתי למשהו. P: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד, נו ברור. 17.שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא היחיד. 20.מעדן אהוב: מעדן תנובה ומילקי. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? בטח. 2.היית עושה את הוגו? מי זה הוגו? הא, זה. ממ לא ממש. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: כזה שיוצא תמונת קיר עם 1000 חלקים, אבל מה לי ולפאזלים. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא ממש. 6.מגיע על הלשון למרפק? לא 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לא יודעת. P: 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? כן 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? לא חח :) 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא ממש 12.נהנת? הא? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? כן אבל לא צמרמורת בגוף, רק באף. P: 14.היה כיף? מאוד 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? מזגן? 16.נהנים כשזה קורה? האא לא נראה לי 17.קורה לכם שאתם יושבים 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פובאוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? ברור תחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן! אבל איפה תחילת השאלה? 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? תמיד. [: 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? היא אף פעם לא הולכת לכיוון שרוצים. או שזה רק אצלי בסופר P: סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: חודש שעבר 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: שבוע שעבר 3.היתרון הכי טוב בכבשים? צמר, חלב, וסתם כבשים חמודות נורא. :) 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? חלב וצמר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? הדברים הרגילים 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: וואו המון, לכתוב כאן? XD 8.ספורט מועדף? כדורעף, כדורשת, כדורסל, בדמינגדטון, וריצה. 9.צבע אהוב: כחול, צהוב, כתום, אדום, ירוק, סגול, ורוד. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? לא שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Stand by me-Oasis וזה מוזר כי אני לא זוכרת שהוא עוד במחשב אחרי הפרמוט
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: נתפס לי הצוואר 3.על מה אתה חושב עכשיו? שום דבר 4.קר לך/חם לך? קר לי/חם לי. 5. חרמן/ית עכשיו? בטח. 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? כן 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? חופש כן, בגרות לא. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? התחיל ביולי 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100 4.הברזת הרבה השנה? מנסה כמה שפחות, חח. :) 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? אין מקצוע הכי הרבה. נראה לי מורשת 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? חוזרת לכיתה, חח 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? מקווה כל כך שלא 8.מרוצה מזה? אם לא אז מאוד 9.שיעור מועדף: ספורט 10.היית מאריך את החופש בחודש? זה מה שיקרה לא? XD הבנתי שרוצים להמשיך את החופש בגלל העיצומים של השביתות, אבל מה אני שיודעת. מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? 3.מי היית עושה מהפורום? 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? 7.מה עושה לך את זה? 8.מגדיר את עצמך כחרמן? 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול X: 2.שתית: אתמול >< 3.דיברת: לפני חמש דקות 4.הרבצת לעצמך: אתמול P: 5.השתכרת: 6.בכית: שבוע שעבר 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אתמול 9.התקלחת: היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: ממ נראה לי גם אתמול. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: סלולרי, תולדות האהבה (הכתב בו נורא קטן) והארי פוטר (עכשיו 7) 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת. כל השאר לחו"ל זה מקסימום יצא 4 שעות 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? ניסיתי, אף פעם לא יוצא לי מפואר. ): 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא קוברים את עצמך, קוברים אותך. 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? הא? 9.הזיכרון הראשון שלך: מה זיכרון ראשון? 10.היום המאושר בחייך: היו הרבה לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סבבה :) 2.מרוצה ממנו? בטח 3.יש עבודה? כן 4.מרוצה מהעבודה? כן 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? יש לי המון תכנונים 6.נהנת מהשאלון? היו יותר טובים 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? כל הכבוד 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? כן 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? 2 שקל אפילו 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

B o B cat

New member
עונה, וחסר לכם שאתם לא קוראים עבדתי קשה.

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): מיכל
2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 13 ותשעה חודשים בערך =) 3.מזל: שור שולט! 4.רוצה להחליף מזל? יש כל מיני דברים טובים במזלות אחרים, אבל אני אוהבת את מה שיש בשור גם ולכם אשאר עם מה שקיבלתי. 5.תאריך לידה: 16.5.93 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? זה קשור למזל...אז לא. 7.מאכל אהוב: שוקולד
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים. 9.מקום מגורים: ראשון. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? לא! מאכלים: 1.אוהב סושי? לא. 2.אוהב ברוקולי? זה נחמד. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אני קוראת לזה "דוינוני" וכן זה הדבר שאני הכי שונאת, זה גורם לי להפסיק לאכול מרוב שזה דוחה אותי
4.זה היה כיף? אמרתי שלא.. 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירשתי אותו ושמתי בצד. 6.צמחוני? לא. 7.טבעוני? לא! 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: יש כל מיני...אני בטח אשמע מוזר אבל אני ש=ו=נ=א=ת פטיטים. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: לא יודעת... 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: קשה לי לחשוב על גועל נפש אבל היו כמה מאכזביפ פעם, כמו איזה בולונייז או שוקו, אבל ממש לא מגעיל-דוחה. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: שתיתי פעם פלט קוק עם המון מלך, צי'פס ומים באיזה מסיבה. 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אכלתי רק ת'גלידה במקדונלדס. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? יש כזה? מעניין
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: וואפלים מצופים וגלידת שוקולד מריר, חלבי ולבן...מממ... 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: נו...שוקולד! 17.שוקולד אהוב: בסופלה חם עם גלידת ווניל!!! אוי אוי אוי טעייייים. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? האמת שהאכול הביתי של אמא קנוי...היא לא שוחטת את העוף בעצמה XD 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? סליחה על הבורות אבל מה זה הסמל הזה? 20.מעדן אהוב: לא אוהבת מעדנים, גם לא של שוקולד! שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? גחמה שנשון דיברון סאן? 2.היית עושה את הוגו? ...הא?! לא! XD 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? באמת שאלות מפגרות. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: של איזה 100 ומשהו חתיכות בצורות מוזרות ומטורפות ועבדתי עליו מזה קשה בסוף היה חסרים שלושה חלקים! 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? כן!!! יוווו...שמורחים על היד ומגלגליםD: נוסטלגיה. 6.מגיע על הלשון למרפק? לא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? אה-הה.
8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לראות אם יצא...מה זה הנזלת שלהם מותר להם. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא שזכור לי...למזלי... 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? טפו טפו טפו לא ולא. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? חשבתי על כמה שלא אכלתי במשך היום ואם זה יכול להיות ממשהו אחר *אהמ*... 12.נהנת? ממה, מהכאב בטן? ברור תשוקת חיי. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? התחלתי לגרד את החיך =P 14.היה כיף? לא יותר מהכאב בטן. 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? חחחח 16.נהנים כשזה קורה? אולי פשוט תבדוקו בעצמכם.. 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? זה לא באמת משנה לי לשבת לי מישהו אני לא מכירה...זה לא שהוא מצורע או משהו....נראלי... 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]?יותר מידי פעמים. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? כן!!! 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? לא
סתם שאלות(מפגרות): [עוד?! מוכשרים שלי...] 1.פעם אחרונה שהיית באילת:17.5.04 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: לילה שלם? 3.היתרון הכי טוב בכבשים? הצמר, כי שני הצדדים מרווחים. [לנו יד בגדים ולהם פחות חם] 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? צמר. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא יודעת
6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לשתוף את הסבון והשמפו והקונדישינר. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: שירים מכל הסגנונות...לא משהו ספציפי...תורידו את כל השירים מכל מקום שאתם אוהבים. 8.ספורט מועדף? ריצה. 9.צבע אהוב: כולם. 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? נע... שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום...תסכלו על השעה איך אפשר?! 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בציפורן...אני חייבת להגמל. 3.על מה אתה חושב עכשיו? על ציפורניים. 4.קר לך/חם לך? קר לי. 5. חרמן/ית עכשיו? לא ממש...תגידו אלה הדברים שמענינים אתכם? מה עם קצת קולטורה? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא. 7.כועס? לא. 8.עצוב? אני פסדר. 9.שמח? שלוש בבוקר...מאוד שמחה =/ 10.מדוכא? לא. לימודים: [תודה] 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? אני לא עושה בגרויות עדיין. 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? לא יודעת...אני כבר חודש תקועה בבית ולא עושה כלום. 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 100
4.הברזת הרבה השנה? לא...רק בסוף השנה ובשביתות שיש רק שעה אחת ללמוד. 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה?לא יודעת. 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? מסטלבטת בבית. 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? יאפ. 8.מרוצה מזה? היא פסדר. 9.שיעור מועדף: האחרון. 10.היית מאריך את החופש בחודש? כן...לעשרה חודשים...חודשיים נלמד =) פעם אחרונה ש: 1.אכלת: היום בערב. 2.שתית: היום מתישהו. 3.דיברת: לפני כמה שעות. 4.הרבצת לעצמך: לא זוכרת. 5.השתכרת:
6.בכית: בטח לא מזמן אני בכיינית. 7.צחקת כמו משוגע: השבוע מתישהו. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: זה פשוט הפרצוף שלי! 9.התקלחת: היום. 10:צרחת עד שהיית צרוד: כשהייתי בקניון עם חברות אחרי שראינו סרט. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות?
2.החזרת לו אחר כך?
3.הספר הכי ארוך שקראת: 280-300 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 12 וחצי שעות לניו יורק. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן. 7.אושפזת בביה"ח? לא! חס וחלילה. 8.נהנת? מתישהו בטח נהנתי בעבר. 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת...יש לי הרבה כאלה. 10.היום המאושר בחייך: כנראה כשנולדתי. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? BORING אבל אני לא מצפה לחזור ללימודים. 2.מרוצה ממנו? נופ...אני די מתוסכלת ממנו האמת. 3.יש עבודה? אין שפה, אין עבדה, קשה קשה. 4.מרוצה מהעבודה? אבל אמרתי שאין. 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? זה סיכום זה? 6.נהנת מהשאלון? חודרני במקצת לטעמי. 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? לא. 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? ממש לא. 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? לא, אני קמצנית. =P 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא!!!! תהנו.

כדאי מאוד שמישהו יקרא!!!!

1.שם פרטי (השאר לא מעניין): מתן 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 12 ו-9 חודשים... 3.מזל: טלה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 18/04/1993 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא משנה לי, כל עוד זה לא יוצא בחופש פסח/שבתות/יום השואה!! 7.מאכל אהוב: כל דבר איטלקי 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה בא מאיטליה 9.מקום מגורים: רחובות 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כפר, קיבוץ, מושב... הכי כיף :D מאכלים: 1.אוהב סושי? 8-} 2.אוהב ברוקולי? 8-} 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן... 4.זה היה כיף? נראה לכם???? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו ושמתי אותו בכיס, ככה זה באירועים משפחתיים... 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: סבון 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: משהו חריף 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: הבשר הזה עם המשהו הצמיגי 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: סבון 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא שמעתי על זה... 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס!!! 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: קצפת 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פיצה!!!!! 17.שוקולד אהוב: שוקולד חלב של פרה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אני קונה אוכל מאמא שלי... סתם, ברור שאוכל של אמא!!! 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה?? 20.מעדן אהוב: מילקי!!!! שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? כגחענרגאיצהןגראיהצגיא!! כלומר,לא... 2.היית עושה את הוגו? אם הייתי הומו פריק שנמשך למשהו שנראה כמו הכלאה של חתול, בן אדם אידיוט ודראג קווין, אז אולי... 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? אם הייתי הומו פריק שמתכחש למיניות שלו ונמשך למה שנראה כמו הכלאה של חתול, בן אדם אידיוט ודראג קווין עם שיער ארוך, אז אולי... 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: 10 חלקים במחשב, גיל 4. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק? לא... 6.מגיע על הלשון למרפק? לא. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? כן. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? לבדוק את הצבע 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? כן. 12.נהנת? אתם ממש מפגרים, הא? 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא... 14.היה כיף? X 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? יכול להיות שחשבתי שזה גשם... 16.נהנים כשזה קורה? לא ממש... 17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? לא... אנשים ממש שמחים שאני לא יושב לידם, אז אני בערך עושה להם טובה... 18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? כן... 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא כמוכם! 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן. סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: עוד 17 יום אני אהיה שם... 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: 3 ימים רצוף. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? עוזרות להירדם. 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? לספור אותם אם קשה לכם להירדם. 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? תלוי מה היא לובשת... 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לשיר ולכתוב על המראה עם האצבע. 7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: AICHA, WAKE ME UP BEFORE YOU GO GO, 8.ספורט מועדף? כדורסל 9.צבע אהוב: כחול 10.הולך להופעות בניצנים? אם כן,איזו? נראה לכם?? שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? AICHA 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: רגל שמאל 3.על מה אתה חושב עכשיו? למה רגל שמאל כואבת לי לעזאזל?? 4.קר לך/חם לך? חם לי 5. חרמן/ית עכשיו? ברור... אני בן 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? לא 10.מדוכא? לא לימודים: 1.החופש שלך התחיל רשמית (אחרי הבגרות האחרונה)? כן!!! 2.אם לא, מתי החופש שלך יתחיל רשמית? אין לי בגרויות בכלל!! 3.הציון הכי גבוה שלך השנה בתעודה: 6 מאיות, 95 אחד, 7 מצוינים סה"כ. חרשן, מודה
4.הברזת הרבה השנה? כן 5.מאיזה שיעורים הברזת הכי הרבה? ספורט 6.מה עשית אחרי שהיית מבריז? הלכתי הביתה, שכבתי וראיתי טלוויזיה. 7.המורה של שנה שעברה תמשיך איתך גם שנה הבאה? לא. 8.מרוצה מזה? כן. תמיד אמרנו שהיא לימדה את משה תנ"ך. 9.שיעור מועדף: מתמטיקה, אנגלית, וצרפתית. 10.היית מאריך את החופש בחודש? ברור!! מיניות ואהבה: 1.מישהו מהפורום שהיית רוצה לדעת אם הוא בתול או לא: 3 ישראלים עצבניים. 2.נכנסת פעם לסופר-פארם לקנות קונדומים והמוכרת עשתה לך פרצוף? לא 3.מי היית עושה מהפורום? תשלחו תמונה, אני אשלח ציון. 4.מכיר מקרוב את השירותים של עזריאלי? לא. 5.למי מהפורום הכי מתאים להיות הומו? ולמה? למי שפרסם את השאלון ולא צריך לשאול למה... 6.למי מהפורום הכי מתאים לסבית? ולמה? לא ממש משנה לי, כל עוד יש לה בת זוג, וידאו, מעטפה, והיא יודעת את הכתובת שלי. 7.מה עושה לך את זה? גרביונים ופטמות. 8.מגדיר את עצמך כחרמן? כן. 9.ראית פעם סרט פורנו מלא? ראיתי חצי. 10.למי מהפורום הכי מתאים להיות כוכב/ת פורנו? Dutty girl פעם אחרונה ש: 1.אכלת: חצי שעה, ארטיק. 2.שתית: חצי דקה, מים. 3.דיברת: 10 דק', צרחתי על אחותי לעוף מהמחשב. 4.הרבצת לעצמך: יום, הצלחתי לעבור שלב בבאמפי. 5.השתכרת: XXXXXX 6.בכית: לפני כמה ימים, כשאושפזתי... 7.צחקת כמו משוגע: כמה ימים, כשחברים שלי שלחו לי בדיחות. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: כל יום, במקלחת. 9.התקלחת: 8 בבוקר. 10:צרחת עד שהיית צרוד: שבוע, אחותי. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא. 2.החזרת לו אחר כך? XXX 3.הספר הכי ארוך שקראת: THE BOYS START THE WAR, THE GIRLS GOT EVEN, מעל 300 עמודים. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אתמול לטבריה. (אני גר ברחובות) 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן. 7.אושפזת בביה"ח? כן. 8.נהנת? כן, היה שם מחשב עם הרבה משחקים ששיחקתי בהם כשהייתי קטן. 9.הזיכרון הראשון שלך: אמא שלי שמה לי את המוצץ בפה, ואני הפכתי אותו שוב ושוב עם הלשון. 10.היום המאושר בחייך: לא זוכר. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סבבה. 2.מרוצה ממנו? כן. 3.יש עבודה? לא. 4.מרוצה מהעבודה? XX 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אין עבודה, יש חסכונות ועוד מעט חבילות הרחבה לסימס!! 6.נהנת מהשאלון? אהה. 7.אתה מודע לעובדה שאני ורותם שיפית השקענו מאמצים רבים על מנת להביא בפניך שאלון ארוך ומקורי? מי אתם? 8.אתה אוהב אותנו עכשיו יותר מאשר בעבר? לא ממש. 9.תביא לנו שקל אם ממש נצטרך באחד המפגשים בעתיד? אני אכתוב לכם "שקל" על דף, לכו לפרוט! 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? כן

MR Lordi

New member
עשיתי סרטון ../images/Emo3.gif

על השחקן שלי בGuild Wars
העליתי אותו לYouTube תהנו, תצפו ותדרגו http://youtube.com/watch?v=xlQp3UcSB6g

@#)^*!#)&*@#)$ אתה משחק גילד וורז?@!~

ג'יזס פאק~!@ למה חיכית? שהגהנום ייקפא עד שתגיד את זה? |: פור פםאק סייק!~ מסנ, עכשיו.

למעלה