חור ע-נ-ק בספרים

כן, תשמעי למה...

באחד מן הניסויים שלה להפוך לבת אדם כדי להתחתן עם הנסיך היפיוף, היא בטעות הפכה את עצמה לגבר. הפרט הזה לא מופיע בסיפור, כולם מנסים להסתיר זאת.
אך לי ולג'ורג' היא גילתה את האמת. לאחר מכן כמובן שהיא הצליחה להפוך לבת אדם ואז בחזרה לבת-ים וכו'... אבל ההורמונים הגבריים עדיין נותרו.

אףפעם

New member
עזוב את זה!

יש לי חור עוד יותר גדול! הוא בן 16 והמקסימום שהוא הגיע זה נשיקה... זה עוד פחות הגיוני, וזה מוסבר על ידי ההסבר הפשוט שה"פ זה גם לילדים. וצריך לשמור על התמימות שלהם.. בדיוק מאותה סיבה ב"שמיניה" חבורה של ילדים בכיתה י"א הגיעו רק לנשיקות...

ToryMaster

New member
מה בדיוק לא הגיוני בזה?

אני מכירה לא מעט אנשים גם בגילאים שמעל 16 שלא יצא להם להתעסק עם יותר מנשיקות וגם זה בקושי.

Gummy Bears

New member
זה כי בריטניה היא מדינה יותר שמרנית

מישראל. או לפחות הבריטניה שלהם. לדוגמא, הם חייבים לפנות למורים בשם "אדוני" או "פרופסור" (אצלנו "המורה" או השם הפרטי שלה).

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ואם כבר רוצים להיות קטנוניים

חור ענק בעלילה! הוא כבר בן 16 ועוד לא הייתה לו זיקפת בוקר -אחת-?! והאמת, כן, נראה לי הגיוני. יש לי חבר בן 16 ואין לו שום דבר על הפנים, פשוט. D: עצם זה שהוא גבנה רלוונטי- כי הארי תמיד מוצג בצורה נמוכה. עצם זה שיש לו או אין לו זיפים לא, כי כנראה לרוב הבנים בהוגוורטס יש.

das8b1

New member
אני לא יודע אם מותר להגיד את זה פה.

אבל, היא גם לא הזכירה את נושא היחסים האינטימיים בין הארי לג'יני לא... היא לא כתבה בשום מקום חוץ מהנשיקה הראשונה על זה שהם שכבו ביחד נכון. זה פשוט כי יש דברים שקורים אבל לא חשובים לקורא, והקורא יוצא מתוך נקודת הנחה שהם קרו...

Gummy Bears

New member
הקורא?

אני בכלל לא יצאתי מנקודת הנחה שהם שכבו. הארי רק בן 16. יש לו דברים יותר בוערים על הראש, ובכל המחשבות האלה שלו לא מוזכר אפילו פעם אחת שהוא חושב על בת במובן מיני - ויש סיבה לכך: הוא באמת לא חושב על זה, לכן זה לא כתוב. אתה באמת חושב שמשהו כ"כ משמעותי לא היה מוזכר, אם התייחסו כ"כ הרבה לנשיקה עם צ'ו? זה לא צינזור לילדים, זה באמת לא תורם כלום לסיפור ומוציא את הארי נורא, נורא נורא לא כמו עצמו.

lorda

New member
חחחחחחחחחחח

מה ציפית. שהיא תכתוב כל דבר קטן??? XD שהיא תתאר איך הם מתרחצים גם? XD חחח משעשע

אנה92

New member
טוב האמת זה הטריד שהארי חשב

שב-כ-ל בית הספר הענקי היו *רק* שתי בנות שהוא נידלק עליהם. בגביע האש מוזכר שהארי "לא ידע שבהוגוורטס יש כ"כ הרבה בנות". ושמתם לב כמה בנות מתחילות איתו והוא לא שם עליהן? ואף פעם לא היתה לו אהבה נכזבת?

על תשכחי שלפני שהגיע

להוגוורטס הבת כמעט היחידה שראה זאת דודתו פטוניה, והיא לא בדיוק גורמת לנער צעיר מחשבות רבות על המין השני. והדבר הכי סקסי שראה היה ישבנו של דאדלי שמציצים מהמכנסיים שלו. ולא היה לו עם מי לדבר על כך. בכל זאת לדעתי כן היו לו מחשבות בכיוון, רק פשוט זה כנראה לא היה חשוב להזכיר אותם עד לספר השלישי, שבו הארי פגש את צ'ו. וגיל 13 זה לא רע להתאהבות ראשונה.

מה יא

New member
וטוב שכך../images/Emo96.gif

הוא היה בן 11 כשהוא הגיע להוגוורטס... הוא לא ממש אמור לחשוב על דברים כאלה לפני.

למעלה