חור ע-נ-ק בספרים

זה דווקא הגיוני

הרי הסיפור מסופר דרך העיניים (והמחשבות) של הארי, לא של הרמיוני. היה צריך להיות מסופר, ולו במילה או שתיים, שהארי נוהג להתגלח מדי פעם.

ToryMaster

New member
למה?

מה זה מהותי בדיוק? חוץ מזה, אני מכירה בחורים שעד גיל עשרים התגלחו בקושי פעם בחודש, וגם זה רק כדי להרגיש גברים.

אז אם הוא לא התגלח

היה צריך להיות כתוב שיש לו זיפים או משהו.. זה בכ"ז חלק מהמראה שלו.. נראה לי מוזר שגק"ר מוצאת לנכון להגיד לנו איך הוא כל שנה נהיה גבוה ב30 ס"מ אבל לא אומרת לנו שיש לו זיפים.. ואם הוא כן מתגלח- ובכן, גם שירותים ומקלחת זה לא מהותי, אבל בכ"ז הם מוזכרים פה ושם. למה שגילוח לא יוזכר?

ToryMaster

New member
למה כן?

כל הפרטים האלו מוזכרים כשהם תורמים לעלילה, אני באמת מתקשה למצוא דרך בה הגילוח או הזיפים שלו תורמים לעלילה.

ToryMaster

New member
?

כי במשימה השניה בספר הרביעי הוא היה צריך להיכנס למקלחת, נגיד? כי שירותים שלא פועלים זה אחלה מקום להתחבא בו ולהכין שיקוי?

עזבי, אין טעם להתווכח

עם בנאדם ששונא אותי. גם אם הייתי אומר שהשמיים כחולים וכדור הארץ עגול היית מוצאת לנכון להתווכח איתי.

ToryMaster

New member
בחיי שאין קשר

קיימתי את ה"וויכוח" הזה עשרות פעמים גם עם החברות הכי טובותשלי, חבל על האנרגיות שלך, באמת.

האמת, אני חושב שהוא צודק

לא משנה שכל נושא שהוא מעלה בו טופיק הוא שרשור 80 אלף הודעות ואין להם שום תכלית אלא להעביר את הזמן עד לשרשור הבא, אבל במקרה של ההתיחסות למנהלת ולהתייחסות שלה אליו, אני לגמרי בצד שלו.

מה הקשר שונאת אותך?

אתה מעלה נושאים שנויים במחלוקת שהרבה כאן חולקים עליך ולא רק היא, אבל לנו אתה לא אומר כלום וכשהיא מגיבה אז היא שונאת אותך? חוץ מזה שהיא המנהלת היא גם חברת הפורום והיא מגיבה לכל מה שהיא מוצאת לנכון. והתגובות שלה אליך עד כה, היו הגיוניות ובהתאם לנושא שהעלת. זה שעד עכשיו היא לא הסכימה עם הנושאים שהעלת לא אומר כלום, חוץ מזה שהיא לא מסכימה איתך וזאת בהחלט זכותה, ואין לזה קשר לשנאה או אהבה. באותה מידה היא יכלה לתעב נורא מישהו, אבל היא תסכים עם דבריו והנושאים שהנ"ל יעלה. היא מתייחסת אך ורק לנושא שעלה ולא לאדם שהעלה אותו.

קל לדבר ככה כשאתה רק צופה מהצד..

אבל מה אם זה היה קורה לך? הא? מה אז? (והמקרה הזה הוא לא המקרה היחיד, היו עוד עשרות, ממש כך, עשרות מקרים בעבר.)

ToryMaster

New member
נסה מאות

גם דניאלה ואבי היו בטוחים שיש לי משהו נגדם תקופה ארוכה, ואז למדו שזה ממש לא קשור.

לפני כמה ימים

הראתי בחברתי את הפעם הראשונה שהצטרפתי לפני כמעט שנה. כל הודעה שכתבתי ויקי מחקה לי, ונכנסתי איתה לריב לא קטן במסרים, והייתי בטוח שיש לה משהו נגדי. עד שבסוף התברר לי שהסיבה שהיא מחקה אותי היא בגלל שלא שירשרתי נכון. באותה התקופה לא היה לי מושג מה זה לשרשר בכלל, לא הבנתי את משמעות המילה אפילו, ואחרי שהורדתי את הטונים שלי ונרגעתי, הצלחתי סופסוף להבין את מה שהיא ניסתה להסביר לי במסרים ועל גבי הפורום. גם היום מידי פעם כשהיא עושה משהו שבעיני נראה לא צודק, אני משתדל קודם להרגע ולחשוב, למה היא עשתה את מה שעשתה, אולי יש לזה סיבה מוצדקת, וברוב המקרים זה אכן כך.

the ror

New member
אחי, אם היא היתה כותבת לך נחרצות

"אתה טועה" בלי סיבה אז הייתי מבין אותך את הטענה שלך אבל אם כמו עכשיו היא כותבת את הסיבות והטיעונים למה שהיא חושבת אז מה הבעיה?זה דיון... אני הייתי שמח שמנהלת הפורום מצאה לנכון להשתתף בדיון בנושא שהעלתי ולהביע את דיעותיה כמו כל גולש אחר... אבל אני כמובן לא רואה הכל ככה שיכול להיות שאני מפספס דברים שאתה מתכוון אליהם ולכן לא מבין את טענותיך...

חרבביש

New member
השמיים כחולים?!

התהפכת על כל הראש??? מטורף. טוב נו אתה סתם מתעקש ולא מוכן להקשיב למה שיעל אומרת, גם אם בטון קצת לא נחמד..

כי זה ברור מאליו.

ורק כשהדבר תורם לעלילה זה מוזכר. ורק לצורך השוואה, קראת מתי פרדו בשר הטבעות הלך לשירותים או התקלח? באלדין? הרקולס? הגיבן מנוטרדם? בת הים הקטנה? (
) וכו'....

למעלה