חור ע-נ-ק בספרים

חור ע-נ-ק בספרים

בינתיים לפני הספרים הארי פוטר (והחברים שלו, וכל השכבה שלו) כבר עבר את גיל 16 ולא הוזכר אפילו פעם אחת על זה שהוא מתגלח או על זה שצומח לו זקן ושפם! אפילו לא זיפים! זה נראה לכם הגיוני?!

שניכם טועים

גילוח - האחים ויזלי התגלחו אחרי הזקנים שהם קיבלו מהגביע האש. שירותים - מירטל המיללת והטרול בספר הראשון.

Koki Girl1

New member
נכון הדברים מוזכרים אבל הוא רוצה

שיהיה כתוב הארי הולך לשירותים הארי מתגלח.. נו באמת זה פרטים ממש לא חשובים למה שתכתוב אותם? זה לא חור

XDDDDDDDD

רק עכשיו אתה חושב על זה??@#?@?# חשבתי על זה 2145453648 פעמים..... רולינג נמנעת מלהכנס לדברים האלה..... אחרי הכל גם ילדים די קטנים קוראים את הספרים.... בדיוק כמו שהיא לא נכנסת לדת ולמחשבות לא טהורות של הארי (XDDD)..... אבל זה שזה לא כתוב לא אומר שזה לא קרה.... (שזה אגב משפט *מאד מאד* בעייתי..)

Linkoholic

New member
גררר... ../images/Emo152.gif

אני מדמיין כבר את הרמיוני מכוסה בקצפת בלבד, ואת רון מגיע אליה עם סירופ שוקולד...

מה אתה ג'ינג'י??../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

אתם יודעים.. מזבנג.. אורי פינק..? לומשנה..

Linkoholic

New member
זו לא הפנטזיה שלי! ../images/Emo12.gif

זו הפנטזיה של רון. (שהוא במקרה ג'ינג'י, אבל זה לא קשור)

n u k e y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

ועכשיו יש לי בראש תמונה של רון מזיל ריר על בנות במלתחות ובעל אף במימדים מפלצתייםXD;

ענבאך

New member
אני מצאתי חור יותר ענק,

אחותי השאירה עליו סיגריה דלוקה, עכשיו חסר לי חצי ספר.

Gummy Bears

New member
זה לא מוזכר מכמה סיבות:

אם נלך רק לפי מה שכתוב בספרים, נחשוב שתלמידי הוגוורטס לא מתגלחים, מתקלחים, הולכים לשירותים, מקבלים מחזור, מסתרקים, מצחצחים שיניים וכ'ו. רולינג לא מזכירה את זה כי:
זה נורא לא מעניין ("הארי קם בבוקר, צחצח שיניים במברשת קולגייט, גירד באף...")
זה מרחיק אותנו מהעלילה המרכזית: אם רולינג מזכירה כל הזמן דברים שקורים ולא תורמים לכלום, יש לזה סיבה - לפעמים הסיבה היא להצחיק (כמו ריבים בין רון להרמיוני) ולפעמים הסיבה היא להראות שיש עולם שלם שם - הם כן הולכים לשירותים (מוזכר כמה פעמים), הם כן מתקלחים (מוזכר גם כן), וגם דברים שלא מוזכרים בטוח קורים - אחרת כל תלמידי הווגוורטס היו מסתובבים עם זקנים ושיניים שחורות.

עזבו אתכם, הוא מת על השטויות האלה

לחפש איזה "חור" בספר ולגרום ל5 מיליון תגובות שיגררו אחרי זה. הוא עושה את זה על בסיס שבועי.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifטוב שלא אמרת

שיש חור כי ג'קר לא כתבה מתי הרמיוני קיבלה מחזור.
נו באמת

למעלה