RossieL
Active member
חוק חדש בא למדינה
ואני נותרת נטולת מילים ...
"מהיום גננות יחוייבו להתקשר להורים שילדם לא הגיע לגן.
ההורים: זה יעזור לנו להמנע מלשכוח ברכב את הדבר הכי חשוב - הפלאפון."
**אבי נוסבאום
"חברות ביטוח מחייבות בעלי רכבים להתקין קודן ואימובילייזר.
חברות ביטוח מחייבות בעלי בתים להתקין סורגים, אזעקה עם גלאים שיחלשו על כל הפתחים ודלת פלדה.
כל זה כדי שלחברות הביטוח לא ייגרם, חלילה, נזק כלכלי.
כדי להגן על ילדים שלא יישכחו ברכב על ידי הורים רשלניים, תנסה הכנסת להעביר חוק. חיישן פשוט שיחובר למערכת האזעקה האימתנית שהתקנתם ממילא בשביל חברת הביטוח ותתריע על זה שאת הדבר היקר בעולם שכחתם ברכב?
מה פתאום?!
גננת. גננת ל-30 ילדים (או יותר) שתרים טלפון להורה, שאולי יענה ואולי לא, תוך כדי שהיא מג'גלת 30 זעטוטים תובעניים.
גננת שתתקשר בשמונה וחצי בבוקר אחרי שהילד שלכם ניצלה כבר 30 דקות (אם התמזל מזלו והוא שרד את עשרים הדקות הראשונות).
גננת שתתקשר רק אם שכחתם את הילד באוטו בדרך לגן ולא, נניח, אם שכחתם אותו בדרך חזרה מהים בשבת.
.
כנסת ישראל - לא הייתי נותנת לך לעשות בייביסיטינג על דג זהב."
** Inbal Samet
ואני נותרת נטולת מילים ...
"מהיום גננות יחוייבו להתקשר להורים שילדם לא הגיע לגן.
ההורים: זה יעזור לנו להמנע מלשכוח ברכב את הדבר הכי חשוב - הפלאפון."
**אבי נוסבאום
"חברות ביטוח מחייבות בעלי רכבים להתקין קודן ואימובילייזר.
חברות ביטוח מחייבות בעלי בתים להתקין סורגים, אזעקה עם גלאים שיחלשו על כל הפתחים ודלת פלדה.
כל זה כדי שלחברות הביטוח לא ייגרם, חלילה, נזק כלכלי.
כדי להגן על ילדים שלא יישכחו ברכב על ידי הורים רשלניים, תנסה הכנסת להעביר חוק. חיישן פשוט שיחובר למערכת האזעקה האימתנית שהתקנתם ממילא בשביל חברת הביטוח ותתריע על זה שאת הדבר היקר בעולם שכחתם ברכב?
מה פתאום?!
גננת. גננת ל-30 ילדים (או יותר) שתרים טלפון להורה, שאולי יענה ואולי לא, תוך כדי שהיא מג'גלת 30 זעטוטים תובעניים.
גננת שתתקשר בשמונה וחצי בבוקר אחרי שהילד שלכם ניצלה כבר 30 דקות (אם התמזל מזלו והוא שרד את עשרים הדקות הראשונות).
גננת שתתקשר רק אם שכחתם את הילד באוטו בדרך לגן ולא, נניח, אם שכחתם אותו בדרך חזרה מהים בשבת.
.
כנסת ישראל - לא הייתי נותנת לך לעשות בייביסיטינג על דג זהב."
** Inbal Samet