חוק הפללת לקוחות הזנות

Berethor

New member
את באמת לא מדברת בשם כל הנשים אלא רק בשם עצמך ונשים כמוך

את אפילו לא מדברת בשם כל הפמיניסטיות, עובדה שיש בפורום הזה הרבה נשים שלא מסכימות איתך, ומחוץ לפורום הזה יש הרבה יותר נשים אשר לא מסכימות איתך, במיוחד נשים שנמצאות בקשרים טובים עם גברים, ולא צועקות "זכריזבל" כל דקה.

יום ששי בלילה, מקשיבה לרדיו (יצחק לבני ואח"כ ששיאישי ).

שמת לב איך חסר הנסיון , המהגג הרדוד הזה, דוחף את דבריו לכל דיון, איך הוא נטפל לפורום פמיניזם כמו קרציה ודחוף לו לבטא את "מחשבותיו" על הנשיות ועל גברים ככל האפשר? (וקאטצ'ט כמובן מאפשרת.....)
אני הפסקתי לקרוא אותו, אלא הוא מגיב גם לי, קופץ כנשוך נחש, אבל שימי לב שעכשיו כבר איני חולקת לו את הכבוד להתדיין איתו, ושולחת אותו לעזאזל.

Berethor

New member
פועלת בהשפעה שלך אני מניח, "מצא מין את מינו" כמו שאומרים

תהנו לכן ביחד, נדיר למצוא נשים כמוך וכמו פנתרית, ומבחינת החברה טוב שכך, אבל עבורכן זה איחוד מרגש וסוחט דמעות.

Berethor

New member
הדיון הזה לא עניין אותי במיוחד, אבל ראיתי שהוא כבר התפתח

ולכן החלטתי להשתתף קצת, "הגגים" שלי עדיפים מדיונים המיזאנדרים והמיותרים הרבים שאת פותחת, וגם מהודעות הפנטזיה הרבות שלך, שמנותקות כמעט לחלוטין מהמציאות. הדיונים שלי איתך היו בעיקר בשביל הכיף ולא משום שיש לך הרבה ידע, וחיבור למציאות, אחרי הכל אני אוהב גם יצירות פנטזיה, אבל להבדיל ממך אני לא מבלבל בין פנטזיה לבין מציאות. בכל מקרה גם את יכולה לעזאזל, יש לי מספיק קוראים כאן גם בלעדיך, כפי שאמרתי למומבה בעבר, הדברים שאני רושם ומעלה לפורום הם לרוב לא רק בשביל מי שאני מגיב עליו, פורום הוא לא שיחה פרטית. הסיבה שהדיון לא מעניין אותי במיוחד זה משום שאני לא הולך לזונות בשביל יותר "ניסיון", לכן אין לי שום קשר באופן אישי לנושא של הזנות.

יש לי בשבילך משהו ללעוס : כל פעולה מתחילה ברעיון, חזון, חלום

ואומר לך עוד משהו: כל זכרזבל מאמין שמה שהיה ומה שהווה הוא שיהיה. כמובן בקשר לחולשות אלו ואחרות של נשים בחברה.

Berethor

New member
בערך כמו ההבדל שבין להיהרג על ידי המומיה לבין להיות העבד שלו

"Being a slave sucks, whether born to it or Made a Slave. For some, dying is the best alternative."

"This isn't about being willing to fight to the death for freedom. If these characters have fought, this trope is when they lose, and still choose death over being enslaved again. Do not expect a Rousing Speech, for the most part, since the bittersweet nature of this trope usually goes against the "rousing" part. It Has Been an Honor is likely, though."

"Compare Better to Die Than Be Killed, Dying as Yourself, Give Me Liberty or Give Me Death! (when one is willing to fight to the death for freedom), Never Going Back To Prison, It Has Been an Honor."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/IDieFree

באילו ארצות ובאילו תנאים מגיעות נשים למצב של גוויעה ברעב או

זנות? מה עושים גברים שגוועים ברעב בארצות אלו? והאם את סבורה שיש למסד את המצב הזה, ולמסד את הזנות כתשובה לו?

והאינך סבורה שעל הממשלות, גם ממשלות של ארצות אחרות,

להושיט עזרה לאוכלוסיות אלו כדי שמצב החרפה הזה לא יימשך?

catchet

New member
אני מתנגדת למצב הזה

אבל אם יש נשים שחיות במצב הזה והדרך היחידה שלהן לשרוד היא לבחור בזנות, ברגע שאסרת את הבחירה הזו, בעצם הרגת אותן.

את לא סבורה שהממשלות צריכות להושיט עזרה כלכלית? וכי ייתכן

להשלים עם מצב בו אזרחי מדינה גוועים ברעב?
אגב, מעניין מה עושים גברים במדינות האלה שגוועים ברעב, אינך סבורה?

דני80

New member
שוב, הרעיון של המודל השבדי

הוא שיעשו מאמצים (יותר מאשר היום) לשיקום אותן נשים, ובמקביל יאסרו צריכת שירותי מין. ואכן כך נעשה בשבדיה.

למעלה