חוק הפללת לקוחות הזנות

דני80

New member
חוק הפללת לקוחות הזנות

לזנות יש תופעות לוואי שקיימות בכל המקרים: נזקים נפשיים (דיסוציאציה, פוסט טראומה ועוד) וכן הקלון החברתי.

כמו כן, רוב הנשים שבזנות כפופות למרותו של סרסור והן מסוממות, והן שפחות מין בפועל.

הניסיון מראה שלא ניתן "לנקות" את הזנות מתופעות הלוואי שלה: הקלון החברתי קיים גם במדינות שבהן הזנות מוסדה והזנות נחשבת כמקצוע מוכר. הנזקים הנפשיים קיימים בכל המקרים (או כמעט בכולם, ומכל מקום לא ידוע על מקרים שבהם לא נגרם נזק נפשי). ומעבר לכך: ארגוני הפשע השתלטו על הזנות הממוסדת, ורוב הנשים שנמצאות שם הן נשים שסחרו בהן.

מכיוון שלא ניתן לנקות את הזנות מתופעות הלוואי שלה, הדרך היחידה להאבק בתופעות הלוואי היא מיגור של הזנות. זאת הדרך היחידה למנוע את המשך המצב שבו יש מיליוני נשים שכלואות ונאנסות ע"י כמה גברים מדי יום.

החוק להפללת הלקוחות מפליל רק את הלקוחות ולא את הנשים שבזנות, כי ההנחה היא שהאשה היא הקורבן ולקוח מנצל אותה.

יש הטוענים שיש בחוק זה פגיעה בחופש העיסוק, כי (לטענתם) יש גם זונות שעושות את זה מבחירה. אך טענתם מופרכת, כי יש גם חוקים אחרים שלכאורה פוגעים בחופש העיסוק ושהחברה רואה בהם לגיטימיים: איסור על מעסיק להעסיק עובדים ללא שמירה על אמצעי בטיחות, איסור להעסיק פקידות או קופאיות מבלי לתת להן אפשרות לשבת, או מבלי לתת להן גישה לשירותים, וכו' - וזאת גם אם זה מתוך בחירה של העובד והסכמתו לעבוד במקום כזה. קל וחומר במקרה של עבודה בזנות, שהיא גרועה הרבה יותר.

ע"מ להאבק בתופעת הזנות, צריך להשקיע במניעת נערות ונשים להתדרדר לזנות, בשיקום נשים שבזנות, ובחינוך נגד זנות. אך לא ניתן לחנך מבלי להצהיר הצהרה חד-משמעית שהזנות פסולה – והצהרה חד-משמעית כזאת יכולה להיות רק בחקיקה נגד צריכת זנות. בהעדר חוק כזה, יש למעשה מסר שהזנות היא תופעה לגיטימית.

להלן תמצית הדברים שענת גור כתבה בעניין זה:

בדברי ההסבר להצעת החוק נכתב: "בהצעה זו מביעה הכנסת את עמדתה כי הזנות הנה תופעה שלילית מיסודה, היוצרת פגיעה בוטה בכבוד האישה וחירותה, בשוויון זכויותיהן של נשים בחברה, ובזכותה של האישה על גופה".

כל המילים שקיימות בעולם לא יספיקו לתאר את המשמעות האמיתית של הזנות עבור הנשים שנוצלו בזנות, עבור הנשים בחברה בכלל, ועבור כולנו כחברה. כל המילים שבעולם לא יספיקו כדי לתאר את פניהן של הילדות שנלכדו בעולם האפל והאכזרי של הזנות בגילאים 12, 14, 16, לאחר שניסו להימלט מהבתים בהם עברו התעללויות והזנחה מצמררים.

בפועל הזנות נשלטת ברובה על ידי סרסורים וסוחרי נשים, שלוכדים באמצעות עינויים וסאדיזם קיצוניים, טרור והתמכרות לסמים, נשים, בעיקר ילדות, חסרות ישע, שהופקרו על ידי משפחותיהן. רוב הנשים נכנסות לזנות בגילאים צעירים ביותר באמצעות הכפייה של הסרסורים. רובן עברו התעללויות מיניות כבר בילדותן על ידי אנשים קרובים, והטראומה הזו הכשירה אותן להיות מנותקות מגופן ומרגשותיהן, ויצרה את הפגיעות לניצולן בזנות. הילדות שנלכדות על ידי הסרסורים עוברות "הכשרה" לזנות שכוללת עינויים מחרידים במטרה להכשירן לשאת את הבלתי נתפס: אונס או חדירה חוזרת ונשנית, על ידי עשרות "לקוחות", לכל הפתחים בגוף, שעות עבודה ארוכות ולא אנושיות שכוללות: אלימות, עינויים, אקטים מיניים בלתי נסבלים גופנית ופיסית, ובעיקר השפלה וביזוי. כל אלה הורסים את נפשותיהן וגופן, ובסיוע ההתמכרות לסמים הן נלכדות בתוך הזנות כמעט ללא מוצא. גם אלה שמצליחות להימלט מהזנות נושאות עימן צלקות נפשיות ופיסיות שלא יימחו לעולם.

קיימת כיום ספרות מקצועית רחבת היקף ביחס לנזק הנפשי והגופני הקיצוני שנגרם כתוצאה מניצול של יצור אנושי לשימוש מיני בידי צרכני המין הקנוי. בנוסף קיים תיעוד נרחב ביחס לאלימות ולסדיזם שהם חלק בלתי נפרד משגרת הזנות. עבור האישה המנוצלת בזנות הזנות היא אקט טראומטי של ניצול מיני דורסני. לא משנה בכמה שקרים משתמשים על מנת להסתיר את זה. זנות היא ניצול מיני דורסני – חד וחלק ופשוט.
הזנות היא בעצם עידוד חברתי לפדופיליה משום שרוב המנוצלות בזנות הן ילדות מתחת לגיל 18. משמעות הזנות היא שגברים מבוגרים מכול שכבות החברה מקבלים גישה נוחה לגופן של ילדות צעירות.

מהיכרות עמוקה עם עולם הזנות ברור כי מדינת ישראל, שחרטה על דיגלה את הערך המרכזי של כבוד האדם, חייבת לנקוט בכל האמצעים העומדים לרשותה על מנת למגר את פשע הזנות הדרך היחידה היעילה לעשות זאת היא להילחם בביקוש לזנות. ברגע שיפחת הביקוש לזנות – הסרסורים וסחרי הנשים לא יצאו לרחובות על מנת לגייס את הילדות במצוקה.

אני מאמינה כי חלק מהגברים שצורכים מין קנוי עושים זאת מתוך המיתוסים שמטשטשים את המשמעות האמיתית של הזנות כאונס של ילדות. אני מאמינה כי חלקם ימנעו מצריכת שירותי מין כאשר יבינו כי מדובר בפשע כנגד הנשים בזנות. גם בהיעדר אכיפה נאותה אני מאמינה כי רוב האזרחים אינם מעוניינים להפוך לפושעים, ומכאן שעצם החקיקה תיצור נורמה אתית – מוסרית צודקת וחשובה.

בעולם קיים חוק שעובד! ב 1999 שבדיה, שהכירה בנזקים שנגרמים מזנות הן לנשים בזנות, והן לחברה כולה, התמקדה בשורש של הבעיה שזה צרכנות הזנות, הכריזה על הזנות כלא חוקית והפלילה את הצרכנים, את הסרסורים ואת סוחרי הנשים. לקורבנות (נשים, גברים וילדים) מציעים שירותי טיפול ושיקום.

catchet

New member
זהירות
מעלי

תודה רבה דני. מאוד חשוב לדעת במה מדובר, להכיר את מורכבות העניין ולהבין לעומק את היקף הבעיה. אני יודעת שאנחנו לא לגמרי מסכימים לגבי הפתרון, אבל דעתך חשובה לי מאוד ואני גם לא שוללת את האפשרות שאתה צודק בסופו של דבר.

ועוד דבר - איך אתה מתמודד עם הטענה שיש נשים שמעוניינות לעבוד כזונות ובחורות בכך מרצונן החופשי? או אפילו אלו שמקבלות "תמיכה" כספית ממי שהן מקיימות איתו יחסי מין? האם הן נכנסות תחת קטגוריית הזנות לדעתך?

דני80

New member
תודה על התגובה

לשאלתך הראשונה: אלה שרוצות הן מעטות מאוד. רובן המכריע של הנשים שבזנות לכודות בתוך מעגל הזנות ורוצות לצאת. הן אינן יוצאות מכל מיני סיבות: התמכרות לסמים, פחד מאיומי הסרסור, העדר אלטרנטיבה וכו,. מדובר בעבדות מינית לכל דבר ועניין. אך גם אלה ש"בוחרות" בזנות מסיבה מסוימת - אצל רובן המכריע זה מסיבה כלכלית, וצריך לדאוג להן לאלטרנטיבות.

נניח שיש כמה נשים שממש מעוניינות לעסוק בזנות מסיבה כלשהי (אם זה קיים זה נדיר מאוד) - מה יותר חשוב, להילחם בתופעה המזוויעה של עבדות מינית שהיא נחלתן של מיליוני נשים בעולם, או לדאוג לחופש העיסוק של כמה נשים שבאמת רוצות לעבוד בזנות? יש כאן עניין של מידתיות.

הרי באותה המידה את יכולה לומר: אולי יש מישהי שרוצה (מסיבות שלה) לעבוד בתור פקידה במשרד שאין בו גישה לשירותים - אז למה שנמנע ממנה? או: למה צריך היה לבטל את העבדות? אולי היה איזשהו עבד שהאדון שלו היה סופר-לארג' כלפיו והוא פינק אותו ונתן לו לחיות כמו מלך ונתן לו לעבוד רק מעט שעות וכו'. אז הוא רוצה להמשיך להיות עבד אז למה שנמנע ממנו? יש כאן כאמור עניין של מידתיות.

לשאלתך השניה: אם, למשל, גבר ואשה חיים ביחד והיא בחרה בו אך ורק בגלל הכסף - לכאורה זה זנות, אך סוג שהוא פחות נורא. ומכל מקום, לדעתי אין גבול ברור בין "זנות" ל"לא זנות". יש רצף וצריך לחתוך באיזשהו מקום בתוך הרצף. אני לא הייתי נאבק נגד מקרים כאלה, וברור שיהיה צריך לנסח את החוק כך שהוא יאפשר מאבק במקרים שבהם מדובר בזנות מובהקת, ולא במקרים מהסוג שהצגתי כאן (אשה שהתחתנה רק בשביל כסף). זה כמו שאין גבול ברור בין הטרדה מינית לאמירה שאיננה הטרדה מינית, וברמה המשפטית הגבול נקבע לפי החלטות של השופטים.

catchet

New member
אני מבינה מה אתה אומר

אבל אם אתה מסכים שאי אפשר לקבוע איפה עובר הגבול בין זנות ללא זנות, אז כל גבול שתמתח יהיה בעצם שרירותי. ואם כבר מותחים גבול שרירותי לא עדיף שיהיה כמה שפחות מגביל? זאת אומרת שאם אישה רוצה להיות זונה צריך לאפשר לה ולהלחם בנורמה שקובעת שזה דבר פסול. כלומר - לא לחתור להשריש את הנורמה שמדובר בדבר מגונה, אלא להפך - להוריד את הטאבו מהעיסוק בזנות ולאפשר לזונות להתגאות במה שהן עושות. כי ככל שיעריכו אותן יותר ככה פחות יפגעו בהן. אינך חושב כך?

דני80

New member
תשובות לשאלות:

הגבול איננו שרירותי. כמו בעניין ההטרדות המיניות יש קריטריונים ברורים שנועדו לשרת את מטרת המחוקק. עם זאת יש מקרים אפורים שקשה להכריע לכאן או לכאן, ואז זה נתון להחלטת השופט - וגם החלטתו איננה שרירותית, והוא מנמק אותה.

אינני בקיא בניסוח חוקים, וגם לא קראתי את הנוסח של החוק השבדי או של הצעת החוק שהוצעה בישראל. זה כבר התפקיד של המחוקקים להחליט על הנוסח שישרת את המטרה.

עו"ד יערה רשף, בעבודת התזה שלה בנושא סרוגייט, נתנה הגדרה (לדעתי טובה) למושג זנות, שמאפשר מתיחת גבול ברור שתואם את התפיסה (לפחות שלי) על זנות:

זנות היא מגע מיני - כלומר מגע פיזי שנועד לגרות או להביא לאורגזמה - שבו מתקיימים רוב הקריטריונים מתוך הקריטריונים באים:

(אשתמש בלשון נקבה עבור ה"זונה" ובלשון זכר עבור ה"לקוח" רק מטעמי נוחות)

1. יש מעבר של כסף שמותנה במגע המיני.
2. יש גורם שלישי שמעורב, ואותו גורם מנהל את האשה או שומר עליה.
3. אין קשר של זוגיות (חיים משותפים, משק בית משותף) בין שני הצדדים.
4. האשה מקיימת מגע מיני עם עוד גברים.
5. מטרת המגע המיני היא בעיקר סיפוק של הגבר ולא של האשה.
6. המגע המיני עלול לגרום לנזק נפשי או תדמיתי, כגון דיסוציאציה או תחושת קלון.

אזי אם אשה היא עצמאית, לא מסוממת, ללא סרסור או שומר, ויש לה רק לקוח אחד - ומקרים כאלה הם נדירים ביותר - עדיין מתקיימים קריטריונים 1, 3, 5 ו-6, שזה הרוב. אך אם מדובר באשה צעירה ויפה שהתחתנה עם גבר מבוגר ועשיר בשביל הכסף - מתקיימים קריטריונים 1, 5 ו-6, שזה לא הרוב.

לגבי השאלה למה לא להתיר לנשים בחור מרצונן - יש כמה בעיות עם זה. יש נשים שאמנם בהתחלה נכנסות מרצונן לזנות, אך לאחר מכן נקלעות למערבולת שהן לא יכולות לצאת ממנה. חוזה עבדות הוא אסור גם בהסכמה: אם שני אנשים ירצו לחתום מרצונם, ואחד הצדדים מתחייב להיות עבד של השני ובמעמד החתימה הוא מצהיר שזה מרצונו וגם מתחייב שבעתיד הוא לא יוכל לחזור בו - החוזה איננו חוקי. גם אם אדם מוכן נכנס לעבדות מרצונו (ושלאחר מכן לא יוכל לצאת) - זה לא מתאפשר מבחינה משפטית. הוא הדין לגבי הזנות.

בעיה אחרת: הניסיון מראה שלא ניתן לעשות הפרדה בין זנות "בעייתית" לזנות "לא בעייתית", כלומר - אם אוסרים רק את הזנות מהסוג הראשון ומתירים את הזנות מהסוג השני - אזי גם הזנות מהסוג הראשון תמשיך להתקיים. הרי זה מה שקורה במדינות שבהן הזנות ממוסדת: מתירים רק את הזנות שיש בה תנאים "טובים", והתוצאה היא שארגוני הפשע שולטים גם בזנות החוקית (שהיתה אמורה להיות הזנות ה"לא בעייתית"...).

לגבי הקלון החברתי - הוא קיים גם במדינות כמו גרמניה והולנד, שבהן הזנות מוכרת כמקצוע ויש להן תנאים סוציאליים. המיסוד או ה"הסדרה" או איך שתקראי לזה - איננה מוחקת את הקלון החברתי. למשל הביטוי "בן זונה" או "זונה" וכו', ובאופן כללי יותר תחושת הקלון של אותן נשים - קיים גם במדינות שבהן הזנות ממוסדת.

דני80

New member
ועוד הערה:

צריך להבחין בין שני דברים: הקלון החברתי שדבק באשה שעוסקת או עסקה בזנות, לעומת ההתייחסות לזנות כמו לניצול מחפיר:

כאשר לקוח צורך שירותי מין הוא מנצל את מצוקתה של האשה - כך ברוב המקרים. אבל שוב, גם אם יש מישהי שבאמת רוצה את זה - מדובר בגבר שמסוגל להנות מאקט מיני כשלא אכפת לו שעלולים להגרם לה נזקים נפשיים. אפילו אם היא מוכנה לקחת את הסיכון הזה, מדובר בחוסר רגישות מצד הגבר (במקרה הרע) או חוסר מודעות (במקרה הטוב). מדובר בכל מקרה בתופעה של ניצול, ויש להחדיר נורמה שהלקוח עושה דבר לא מוסרי.

לעומת זאת הקלון החברתי של האשה שבזנות נדבק שלא בצדק על האשה, שהיא למעשה הקורבן!! עובדה שיש קללה "בן זונה" או "זונה" אבל אין קללה "לקוח של זונה". כאן העיוות הגדול.

צריך להחדיר נורמה שהלקוח עושה דבר פסול והאשה היא הקורבן.

בהקשר זה אומר לך שאני באופן עקבי קוראת ללקוח הזנות "זונה"

(סגול מתחת לנ'), טוענת שהגברים הללו יורדים לזנות. ואגב, הם נדפקים פעמיים: גם יורדים לזנות וגם משלמים בעד זה.

catchet

New member
על הקלון דיברתי כבר

זה רק עניין של זמן עד שהוא יעבור, בהנחה ויוחלט למסד את הזנות.

ולגבי הניצול - זה עניין של פרספקטיבה אינך יכול לקבוע לבחורה שהיא מנוצלת אם היא לא מרגישה שניצלו אותה. אני יכולה לחשוב על מצב בו אישה מרגישה שהיא קיבלה תמורה שווה לשרות שהיא נתנה. ברור שהיא יכולה להרגיש גם מנוצלת וזה כמובן פסול בעיני, אך לא מתחייב שזה מה שתרגיש

דני80

New member
תשובה

1. המיסוד נוסה בהמון מדינות וזה לא פתר את בעיית הקלון.

2. ביותר מ90% מהמקרים זה ניצול.

catchet

New member
התכוונתי שהגבול הוא שרירותי

במובן זה שאפשר להציב אותו גם במקום אחר. ולגבי הקריטריונים - אני יכולה לחשוב על מצב בו רובם מתקיימים והאישה בכל זאת לא נחשבת לזונה. למשל: סטודנטית צעירה שמתגוררת בבית הוריה, אז יש מי ש"מנהל" אותה ושומר עליה. אותה בחורה יוצאת לדייט עם סטודנט שלומד איתה ושוכבת איתו (הם לא מנהלים מערכת יחסים של זוגיות, סתם סטוץ חד פעמי, אחד מני רבים). נניח גם שמטרת המגע הוא בעיקר סיפוקו של הגבר (נניח היא שואבת הנאה מסיפוקו). אותו מגע אכן עשוי לפגוע בתדמיתה של הבחורה - יצא לה שם רע. יחד עם זאת לא באמת אכפת לה - היא מרגישה שהיא עושה את הדבר הנכון וגם אמה תומכת בה, נניח שזו מחנכת אותה שבמציאות הקפיטליסטית ככה ראוי לבחורה לחיות. מה יש לך להגיד על זה?

לדעתי יש כאן צביעות חברתית, כי מצד אחד "דוחפים" את הבחורה חסרת האמצעים לזנות, ומצד שני מגנים אותה. אני חושבת שזה מתחיל הרבה לפני, באופן בו מתייחסים לבחורות, איך שמסתכלים עליהן. הבחורות מעריכות את עצמן בהתאם לאיך שהן נראות - זה המסר שהן מקבלות מהסביבה. יש כאן בעיה עמוקה הרבה יותר מאיך שאתה מציג. אז אתה רוצה להיפטר מהסימפטום ואני מתעקשת לפתוח את הבעיה.

אני לא יודעת אם מיסוד הזנות הוא האלטרנטיבה הנכונה, שוב אני לא מכירה מספיק טוב את העקרונות מאחוריו. לכן אני לא ממהרת להכריע לפני שיש לי מספיק מידע בנושא.

לגבי הקלון החברתי, זה רק עניין של הרגל. ברגע שאנשים ילמדו להתייחס למקצוע הזנות בכבוד - הנורמה תשתנה. אפשר לחנך לכך. תיקח למשל את הגיישות ביפן, שם זה נחשב מקצוע מכובד יחסית.

דני80

New member
תשובה

1. הניהול של הוריה איננו רלוונטי ליחסי המין שלה. אין הכוונה לסוג כזה של ניהול, אלא לניהול ולתיווך שקשור ישירות ליחסי המין.
2. סטוצים (לפלות ברוב המכריע של המקרים) באים לספק את שני הצדדים.
3. איך ייצא לה שם רע? סטוצים זה דבר מקובל (גם עלי) בחברה שלנו.
4. את לא מציעה פתרון. כל שאר הדרכים נכשלו וצריך לנסות דרך חדשה. היא לא מושלמת, אך יש לך פתרון יותר טוב? אם המודל השבדי ייושם בכמה ארצות עשרות שנים וייכשל - אז נחשוב מה לעשות (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר שהוא יותר טוב).

catchet

New member
אין לי פתרון יותר טוב

וברור שאי אפשר להשאיר את המצב כפי שהוא. אני אלמד את הנושא יותר לעומק
&nbsp
תודה לך על הדיון הזה

לדעתי

אשה שמקיימת יחסי מין לשם סיפוקו של הגבר היא אשה שלא התבגרה מבחינה מינית, ולא מבחינת אישיותה. איננה מכירה את מיניותה ואיננה בעלת אגו ורצון מגובשים. ואם אמה חינכה אותה ש"כך דרך העולם", היא קיבלה חינוך אסוני. כל השומעת צריכה להתאבל על כך, והאשה עצמה חייבת לעבור שיחות עומק פסיכולוגיות וסקסולוגיות.

Berethor

New member
את מצפה מכל אישה להיות מינית למרות שנשים פחות מיניות מגברים?

אגו ומיניות רבה זה מאפיינים גבריים ולא נשיים, ולכן זה פחות נפוץ בקרב נשים, אישה שמקיימת יחסי מין לשם סיפוקו של הגבר היא קודם כל אישה מתחשבת, ואם מדובר בזוגיות אז ככל הנראה שזה גם כדי לשמור על הקשר, משום שהיא מבינה שאם היא תייבש את הגבר יותר מדי אז סביר להניח שהוא יעזוב אותה או/ו ילך להתפרפר. אני מסכים שהמצב העדיף שהאישה תעשה את זה גם בשביל עצמה ולא רק בשביל הבן זוגה, אבל במציאות זה לא תמיד ככה, וגם נשים הן לא אותו דבר, יש נשים מיניות יותר ונשים מיניות פחות, לטוב ולרע, וגם לא תמיד הטיפולים המיניים עוזרים.

יש הרבה דברים שהאינטרנט לא מביא. אינטרנט הוא לא התשובה

לכל מחפש ידע. אגב, בנושא חשפנות של גברים, האינטרנט בעברית הופך את היוצרות ומדבר באופן עקבי על נשים...... באינטרנט הלועזי (אנגלית) יש רק דף אחד בנושא זה.
מעניין לבדוק אם האינטרנט מביא עובדות על גברים המשכירים את איבר מינם לנשים.... למשל על התופעה עליה קראתי רק בעיתון, לפני שנים, של גברים איטלקיים העומדים ברובע מסוים מתחת לפנסים (ברור לאיזו מטרה). אני בטוחה שאין מביאים עובדות כאלו (בעוד שעל נשים העובדות בתעשיות המין יש שפע של "מידע" מסריח). באינטרנט העברי בטח אין בכלל ידיעות על הנושא. אולי אמצא בדל של ידיעה באינטרנט באנגלית.

Berethor

New member
הופך את היוצרות? את לא מודעת לכך שיש יותר נשים שעוסקות בזה?

מאשר גברים. יש יותר חשפניות מאשר צ'יפנדיילס, ויש יותר זונות מאשר ג'יגולוס, אחת הסיבות לכך שגברים הם יותר מיניים, לטוב ולרע, ולכן יש יותר גברים שמעוניינים בשרותים מיניים מאשר נשים. אף אחד לא מתכחש לזה שיש זונות ממין זכר וחשפנים, אפילו יש להם כינויים יחודיים, סביר להניח שהישראל זה פחות נפוץ מאשר בארצות הברית, וזאת אחת הסיבות שיש פחות כתבות על זה בעיברית מאשר באנגלית. חוץ מזה אם תבואי יותר להופעות של הצ'יפנדיילס, אז אולי יהיו יותר מופעים, ככה את יכולה לתרום יותר לחשפנות של גברים שאת כל כך אוהבת.

"עולם מוצף בימים אלה בהרבה חדשות מרעישות - המשבר הכלכלי באירופה, הרומן של ברק אובאמה וכמובן פליטת הפה האחרונה של עמיר בניון. משום מה, אף אחד מכלי התקשורת לא התייחס לסיפור הכי מטלטל של השבוע - ביטול המופע של הצ'יפנדיילס בישראל. כן, אתם שומעים נכון - ביום רביעי הקרוב היו אמורים לעלות על במת האנגר 11 בנמל תל אביב חבורה של גברים מסוקסים, לבושי חפתים וחלקי חזה - ולהוריד את מדי הכבאי/קאובוי/מלצר/אינדיאני שלהם, לצלילי איזה שיר של ג'ו קוקר (ללא ספק זמר עם שם מתאים)."

"ובכל זאת, כאשר ביקשו נשות המערכת לרכוש כרטיסים השבוע, הן נחרדו לדעת כי המופע בוטל לפני כמה שבועות בשל קשיים במכירות. מסתבר שלמרות שבחשפנות נשית אנחנו מעצמת יבוא מרשימה, שאף מושכת אליה את מיטב מנהיגי המדינה, בכל הקשור לחשפנות גברית אנחנו ממש משתרכים (שלא לומר משתרכות) מאחור. איכשהו המחשבה על גבר שמשפשף את פטמותיו בפרהסיה נראית אֶפֶּעס לא אטרקיטיבית."

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,720,209,48926,.aspx

Berethor

New member
ידוע לך שגם נשים אשר נישאות בשביל כסף יכולות להיות "לכודות"?

כך לדוגמה את תופעת הכלות מאוקראינה או/ו הכלות הקטינות ממדינות מוסלמיות מסוימות שמחתנים אותן עם קשישים. אז נשאלת השאלה מה יותר גרוע, להיות נשואה ומחויבת לגבר לא אטרקטיבי בעליל אחד, או להיות עם מספר גברים לא אטרקטיביים באופן לא מחייב, ואולי גם כמה אטרקטיביים יחסית, משום שלא כל הלקוחות של הזונות הם לא אטרקטיביים לחלוטין. בדומה לאיך שאישה יכולה להינשא לגבר שהרבה פחות אטרקטיבי ממנה בשביל כסף, כך אישה יכולה גם לשכב עם גברים שהרבה פחות אטרקטיביים ממנה באופן חד פעמי.

דני80

New member
בוודאי שידוע לי.

ה"שידוכים" לכלות מאוקראינה הם סחר בנשים לכל דבר ועניין, והכלות ש"משודכות" לקשישים במדינות המוסלמיות הן שפחות מין לכל דבר ועניין.

למעלה