זה עדיין לא סודר שים לב לשרשור ההחלטות... שורשר לשם משהו אחר לחלוטין, וההודעה שלי נמחקה משם :O
P Paranoid Eyes New member 10/9/07 #54 זה עדיין לא סודר שים לב לשרשור ההחלטות... שורשר לשם משהו אחר לחלוטין, וההודעה שלי נמחקה משם :O
Purple Mushroom Member 10/9/07 #45 אני חושב שמחויב . למרות שלא נעים . לי אין ניסיון בעשיה בזה . הרוב , כולם בעצם סיננו אותי בשלב זה או אחר (חוץ ממקרה חריג אחד, מקרים חריגים בעצם , זה מסובך) צריך לדבר על זה אני חושב .
אני חושב שמחויב . למרות שלא נעים . לי אין ניסיון בעשיה בזה . הרוב , כולם בעצם סיננו אותי בשלב זה או אחר (חוץ ממקרה חריג אחד, מקרים חריגים בעצם , זה מסובך) צריך לדבר על זה אני חושב .
ש שאפולי New member 10/9/07 #55 וואי נושא טחון אבל שוב, אני הייתי פעם מתעלמת ומסננת עד שעשו את זה לי אכלתי כאפה הבנתי איך זה מרגיש והפסקתי עם זה.
וואי נושא טחון אבל שוב, אני הייתי פעם מתעלמת ומסננת עד שעשו את זה לי אכלתי כאפה הבנתי איך זה מרגיש והפסקתי עם זה.
S smile777 New member 10/9/07 #57 ברור שצריך להגיב!!!!! לכל אחד מגיע לדעת! זה ממש זלזול לא להגיב ואני לא חושבת שידיד שלך אוהב שמזלזלים בו אז למה שיזלזל באחרים?
ברור שצריך להגיב!!!!! לכל אחד מגיע לדעת! זה ממש זלזול לא להגיב ואני לא חושבת שידיד שלך אוהב שמזלזלים בו אז למה שיזלזל באחרים?