"חוקיות" בדייטים.

ההשוואה שלך לא נכונה בכלל

וההנחה שלך מושתת על המסקנה שדייט ראשון הוא עסקים בלבד. והוא לא. עבור רוב האנשים, הדייט הראשון הוא תחילתה של אהבה. בסיום הדייט, בחלק גדול מהמקרים, צד אחד עדיין ממשיך לחשוב ככה ואם הצד השני לא מרגיש ככה, עליו ליידע את הצד הראשון.

אני אענה לו בחזרה בSMS שלא מתאים.

אם הוא לא יבין או סתם יתעקש לנסות בכל זאת או סתם יהיה קרציה..אני בהחלט אסנן. דוגמא- לפני כמה זמן הכרתי בחור. אחרי שהוא התקשר אלי כמעט 10 פעמים כל יום ואני לא מגזימה.. סיננתי אותו. שבוע אחר כך הוא התקשר שוב,עניתי והסברתי לו שהוא היה טמפון מהלך ולא מתאים לי. זהו, ירד מהעניין. לפני יומיים הוא שוב התקשר (פאתט) ושוב הסברתי לו שאני לא מעוניינת..נראה מה יהיה איתו. חוץ ממנו, תמיד אחרי דייט (היו לי כולה שניים..פפפ) ידענו שנינו אם מתאים או לא.

TriPax

New member
להתקשר או לשלוח SMS חזרה

המינימום שצריך בשביל לתת טיפה כבוד למי שבצד השני. אם נשאלת ב-SMS לענות ב-SMS, אם בשיחה, להחזיר שיחה ולהגיד בקצרה ובנימוס "לא מתאים לי".

בוודאי שלשלוח SMS חזרה

אני די חי במחשבה שלדחות בצורה מגעילה, לסנן וכדו', נובע או מתוך רצון לצ'פר את האגו שלך על-ידי להרגיש עליון על מישהו או פשוט מתוך חוסר יכולת להתמודד עם הסיטואציה של לדחות. אפשר לדחות בצורה נעימה, ישירה וכנה, שתגרום לבנאדם שמולכם להבין שזה לא שאתם יותר טובים ממנו, אלא שפשוט אין בינכם התאמה. אני מודה שלא תמיד דחיתי או סיימתי קשרים ככה, אבל לאחרונה אני מאוד מאוד משתדל.

y e t i

New member
במקום אומר את מה שאני חושב .

לא משאיר אופציה בכלל לטלפון או SMS . ואגב , לא לצאת לבליינד דייט , זה עוד חוק שצריך להוסיף , ככה נמנעים מאי נעימויות .

TEPELA

New member
אני חושבת כמוך.

מי שמפחד להגיד שלא מתאים לו- מפחד מעצמו בלבד. צריך להתמודד עם דברים כאלה בחיים. לא לענות זאת חוצפה. גם אם הבנאדם לא מתאים הוא צריך לדעת את זה.

ChilD SouL

New member
בדר"כ,

אם אני לא התחברתי לצד השני, בסוף הערב פשוט אגיד "היה נחמד, אבל זה הכל. פה זה נגמר". בשביל מה להתקשר אח"כ או לשלוח SMS| ולגרור את זה עוד?| אבל
אם החלטתי לא להגיד כלום בסוף הערב ולהתבשל עם עצמי עד למחרת ואז אני מגיעה לאותה המסקנה ולא מעוניינת בלתחת סיכוי שני לבנאדם - אתקשר ואומר לו שזה לא מתאים. קצת כבוד.

Paranoid Eyes

New member
אם אני מבינה נכון

רובכם מסכימים איתי.. גם אילו שלא עושים את זה בפועל. לכל אותם שהסכימו איתי , למה אתם באמת לא עושים את זה בפועל?

flutter girl

New member
אני אגיד לך משהו

למרות שאני כן אעשה זאת בפועל, יש הרבה שפשוט לא יודעים איך לעשות את זה. מעבר לזה, יש לי חברות שאומרות ש"זה לא נעים" ולפעמים זה גם לא עוזר לדעתן. אני לא תומכת בזה, וגם אם הבחור מחליט להמשיך להתקשר אח"כ (כי מסינונים מתייאשים יותר מהר כביכול), חייבים לעשות את הצעד הקטן הזה ולהגיד. חברה שלי נוטה לבטל בחורים די מהר, ומודיעה להם טלפונית על ההחלטה שלה. הרבה פעם הם ממשיכים להתקשר שוב ושוב, וכאן שלב הסינונים הוא כבר פחות מגעיל - פשוט כי אם לא הבנת את הרמז כשאמרנו בבוטות "לא מתאים!", עכשיו אתה יכול להעניש רק את עצמך.

Paranoid Eyes

New member
אם לא מבינים אחרי שאמרים להם

אז סינון זה השלב הבא. אבל אין כזה דבר לא נעים... נכון.. מרגיש לא נוח.. מפחדים לפגוע... חרטה! תגידי את מה שיש לך להגיד וסעי לשלום! בלי לא נעים וכל השיט.. הלא נעים הזה הוא יותר פוגע.

exterior

New member
למי אכפת?!

סתם
מסכימה. פעם אחת יחידה סיננו אותי. איזה בחור שפגשתי בדאנס בר, ונפגשנו פעמיים, ופתאום אחרי הפגישה השנייה (שארכה מלא שעות!אז מה אם היינו שיכורים?
) הוא לא יצר קשר. גם אני לא יצרתי. בסוף אחרי כמה ימים שלחתי SMS והוא לא הגיב. אז הבנתי את הרמז. כוס הדודה שלו הצולעת. פחדן תרנגולי ותינוקי. את צודקת
ד"א, אני לא מסננת, אלא אומרת בטקט שזה לא זה...

למעלה