ליברמן הורשע בהכאת ילד הוא היכה ילד קטן ואף הורשע על כך בבית המשפט! מספיק גרוע?
T the new L New member 5/3/06 #15 ליברמן הורשע בהכאת ילד הוא היכה ילד קטן ואף הורשע על כך בבית המשפט! מספיק גרוע?
T the new L New member 5/3/06 #27 לאום הוא לא עניינה של המדינה. בדיוק העובדה שיש לאום בתעודת זהות היא פתח לגעזנות מטעם השלטון.
ה האוהד באדום New member 5/3/06 #29 נכון מאוד ../images/Emo45.gif אולי הייתה לסעיף הזה בת"ז סיבה בימים בהם הוחלט על מבנה ת"ז, אבל כיום אין סיבה להשאיר אותו. הוא לא תורם כלום ורק גורם הרגשה לא נוחה בקרב ציבור המיעוטים.
נכון מאוד ../images/Emo45.gif אולי הייתה לסעיף הזה בת"ז סיבה בימים בהם הוחלט על מבנה ת"ז, אבל כיום אין סיבה להשאיר אותו. הוא לא תורם כלום ורק גורם הרגשה לא נוחה בקרב ציבור המיעוטים.
א אמורוסו New member 6/3/06 #30 אני לא אסכים שיורידו לי את זה ואגיש בג"צ אם זה יגיע לזה. אני יהודי ואני גאה בזה ואין שום סיבה להוריד את זה.
אני לא אסכים שיורידו לי את זה ואגיש בג"צ אם זה יגיע לזה. אני יהודי ואני גאה בזה ואין שום סיבה להוריד את זה.
ה האוהד באדום New member 6/3/06 #36 אני מכיר יהודים גאים באנגליה שלא כתוב להם Jew על הדרכון (שם אין ת"ז)... האם אתה מתנה את יהדותך בכיתוב על התעודת זהות
אני מכיר יהודים גאים באנגליה שלא כתוב להם Jew על הדרכון (שם אין ת"ז)... האם אתה מתנה את יהדותך בכיתוב על התעודת זהות
ס סלוניק New member 8/3/06 #45 אתה יכול להדפיס לעצמך JEW. אפילו להכין טי שירט. אבל למה שהמדינה תכפה את זה?
B bluestar 777 New member 5/3/06 #21 אולמרט גירש אלפי ילדים והרס את חייהם... יש מישהו יותר גרוע ממנו? אולי פושעי אוסלו, שמימנו וחימשו את הטירוריסטים שטבחו מאות ילדים..
אולמרט גירש אלפי ילדים והרס את חייהם... יש מישהו יותר גרוע ממנו? אולי פושעי אוסלו, שמימנו וחימשו את הטירוריסטים שטבחו מאות ילדים..