חוצפתו של פיפיהו

קדימה לעבר ה30 מנדטים..

צופה חזרה של כמה מנדטים טובים מקדימה לליכוד באם המרכז "יתפרק" מכוחו לבחור את הח"כים. עושה רושם שהולך להיות סיקור יפה של ההצבעה בתקשורת, זוהי ההזדמנות הגדולה של נתניהו להראות לכולם שהקסם חי, חי וקיים!! אפשר לנצח את הבחירות בקלפי שום דבר לא אבוד. יאללה קדימה לעבר ה30 מנדטים!!!!

הצפוני 1

New member
קדימה יורדת!!

כל שבוע ב2 מנדטים עד הבחירות היא תרד לפחות מ30 מנדטים !! העם מתחיל להתפקח !!!

קדימה ממשיכה להשחק - 36-37 מנדטים

סקר "גלובס": קדימה ממשיכה להשחק - 36-37 מנדטים; הליכוד - 17; מפלגת העבודה - 16-17 ישראל ביתנו מתחזקת באיטיות ובעקביות; ירידה בתמיכה באולמרט; עלייה בקולות הצפים - 14%

בכל בוקר

אני מזדעזעת מחדש מגודל הרקבון שפשה בפוליטיקאים נותרה בי רק בחילה איומה על המושחתים ובחילה על העם המפגר הזה שממשיך לשתוק בזמן שעדר מושחתים רקובים מנהיגים אותו הברירה שנותרה לאנשים היא לבחור בין רקוב א לרקוב ב ונשבר מזה

IPP

New member
ריקבון??? שחיתות??? איפה?

באמת? איפה יש ריקבון? שחיתות? לא ידעתי
ומה עם פרץ? שיא השלמות הא?
תשאלי אותו על הגב' מההסתדרות, זה לא שאני נכנס לו למיטה או לתחתונים, זה באמת שלא מעניין אותי, אבל.... מדובר כאן בכסף, והרבה, כסף שנלקח מעובדים קשי יום, אנשים שסומכים על פרץ שידאג להם, שיסדר להם..... ומה עם ועדי העובדים הגדולים שמחזיקים את פרץ בביצים, מדינה זה לא הסתדרות, אי אפשר להוריד את השלטר ולאיים כל הזמן. אם את מטורפת אמיתית, עייני במצע תפנית, ראי מי האנשים שם www.tafnit.org

לבוא מבחוץ. נקי.

כל מי שבנה את כוחו הפוליטי בעשור האחרון בין פריימריס, עמותות ומרכזי מפלגות התלכלך. לא היתה ברירה. כל אחד חייב משהו למישהו וכל אחד יודע שאם הוא יעמוד ויצעק די, יוציאו לו את השלדים מהארון. אם גם את מבינה שהשחיתות תהרוג אותנו לפני האיראנים, תשקיעי את הקול הבודד שלך באיש שלא חייב כלום לאף אחד, יישב כמעט בכל קואליציה ולא ירחם עך המושחתים כי הוא נקי. נכון. גם אני מאמין לעוזי דיין. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=barur

byzon

New member
הירידה של קדימה הרבה יותר חדה../images/Emo31.gif

mahudi

New member
הנה הסבר

אפשרי להתחזקות ההדרגתית והעקבית של ליברמן http://blog.tapuz.co.il/orangejuice

ליברמן הוא בבחינת הרע במיעוטו בעיני

רבים ועל כך תעיד מגמת ההתחזקות המתמשכת בסקרים

ליברמן הוא בן אדם מסוכן למדינה

מדובר באיש ימין קיצוני אשר לא בוחל בשום אמצעי כדי לתפוס עמדות שלטוניות בכוח ולהטיל מרות כוחנית על הסובבים אותו תוך כדי התעלמות מוחלטת מן העובדות בשטח.

מול עדת רוצחים שרוצים לשחוט יהודי

באשר הוא יהודי (כולל שמאל קיצוני) אני מעדיף "בן אדם מסוכן" כמו ליברמן

סקר לעיתון 'וסטי' - הגל החדש

קדימה 33 ליכוד 20 עבודה 17 איחוד 10 שס 11 ליברמן 9 יהדות התורה 6 מרץ 7 ערבים 7

למעלה