אתם כמו עיוורים שמתכווחים
עם אדום זה צבע יפה או לא. אתם לא גרים כאן, אתם לא יודעים איך זה שיש תנועת נוער מתחת לבית (וד"א אין לי בעיה שיעשנו או שיזריקו לעצמם סמים, אבל שלא יעשנו ליד בלוני הגז בבניין שלי ,תודה.) אין לי שום דבר נגד תנועות נוער ואני בעדם (אבל אני לא חושבת שזה מה שימנע מבן אדם להפוך לעבריין, עובדה שיש כמה בפורום שהם בתנועת נוער והם האנשים הכי גזעניים שיש *אהמ*) ודרך אגב, אני יכולה לעשות מחקר על זיהום אויר בארץ, אבל זה ממוצע וממוצע לא אומר כלום, כי ממוצע מורכב מאזורים של מעט והמון, אני גרה באזור שבגלל הצופים הופך להיות רועש מגעיל ומזוהם, ולא יעזור מה שתגידו, ככה זה. הם הרסו כאן את הפארק שבנו מתחת לבית הם מזהמים את הפרדס ומשתלתים על שטח ציבורי, אני יודעת שזה קשה שיש כ"כ הרבה חניכים בשבט הזה שכבר אין מקום להכניס אותם לתוך המבנה, אבל זאת לא אמורה להיות בעיה שלי ושל כל תושבי הרחוב. ודרך אגב, הערנון מאות פעמים, הזמנו משטרה עשרות פעמיים, אבל מה לעשות שפשוט לא שמים עלינו, מה כ"כ קשה בלתת הוראה למדריכים לא לעשות מורל בין 2-4 ביום שישי ושבת? ממש לא קשה. וחבל שתנועות נוער שאמורות לאחד ולתת לילדים את הסבלנות ומוסר לחברה, עושות את ההפך בלי לחשוב על זה אפילו. ולסיום תמונה של הסימפסונס כי אני הרי לא בוגרת (במיוחד על סמך ההכרות העמוקה איתי בפורום)