חוצפה מתמשכת.

Blade Of Fire

New member
למה יש רק סוג אחד של רעש

ולכלוך ואנשים אחרים לא יכולים להזדהות והבעיה היא הבעיה שלך ושל הסביבה המיוחדת שלך? באמת שאנשים יכולים להבין את המצב שלך... אל תחשבי שאת לבד..

Mrs Amber Bloom

New member
אמרתי שאני לבד?../images/Emo41.gif

אתה באמת לא יכול להזדהות עם הבעיה שלי, אם אין לך צופים מתחת לבית. פשוט מאוד.

Blade Of Fire

New member
כי רק צופים יכולים לעשות את הרעש

הזה? כי צופים יורת רועשים מכל ילדים אחרים? טוב.. אז כנראה שהם מהונדסים גנטית לרעש יתר על המידה...

לא.

כי אתה לא גר פה, והצופים הם הרבה יותר מנוער לנוער. וכן הם עושים המון המון המון רעש, ועד שאתה לא גר מעל תנועת נוער שעושה פעולות מתחת לבית שלך שבקיץ מעירים אותך ב6 בבוקר עם משאיות שבאות לאסוף את העצים האלו שלהם, אז אתה לא יכול, תפסיק לשחק אותה. תבוא לכאן יום שלישי או שישי בשעה ארבע ותהנה.

NYMets Man

New member
אה הבנתי

רק הצופים עושים רעש... גברת אמבר... אתה חתיכת ילדה קטנה שנמצאת בתוך אקווריום ולא רואה ממטר מה שקורה סביבך לא רק הצופים מרעישים, עוד הרבה אנשים מרעישים... כל עוד לא יושבים ומזריקים סמים מתחת לבית שלך את יכולה לישון בשקט... שימי מוזיקה מרגיעה אפילו אם בא לך... אבל הכי חשוב! אל תצאי מפגרת בדיונים בפורום... כי בחיי שרק רע יצא לשם שלך מהדיון הזה אז תעשי טובה... תארזי את הדעות ואת המחשבות הלא נכונות שלך, תצאי בוגרת, ונסגור ענין... בוויכוח הבא את תנצחי

Mrs Amber Bloom

New member
אני לא כמוך../images/Emo41.gif

לא רוצה לצאת מנצחת מהדיון הזה. מתי אמרתי שהצופים הם היחידים שהם מרעישים? אתה אמרת כ"כ הרבה דברים טיפשים ולא קשורים בהודעה אחת, שאני אפילו לא אגיב על התוכן

אתה יוצא מפגר כאן בהרבה דיונים

אבל יש דרך להגיד את זה, ובמיוחד לאור העבודה שאתה זה שיוצא מפגר בשיטטיות ואמר לא יצאה מפגרת כאן בכלל. זה אתם שכל הזמן תוקפים אותה והקטע הכי אבסורד שאתם בכלל לא מכירים את הבעיה. סתם דוחפים את האף בלי להבין ,אה סליחה הייתה בנוע רלנוער תנועה כ"כ רבת חניכים.

NYMets Man

New member
הנה... צאי טיפשה

את כתבת: "אתה באמת לא יכול להזדהות עם הבעיה שלי, אם אין לך צופים מתחת לבית. פשוט מאוד" מה שמשתמע מההודעה שלך זה : אם אין לך צופים מתחת לבית שלי אתה לא יודע מה זה רעש... קיצור, גם יצאת טיפשה, וגם סתרת את עצך מתאיים פעם פה... הייתי מציע לך לוותר כי את פשוט מורידה מערכך בכל שניה שעוברת...

אתה יצאת טיפש.

אתה לא מכיר את הבת אדם (שהיא מדהימה ד"א ) ואתה אומר שהיא מורידה מערכה?? איזה ערך בדקת?? זה שאתה קובע ערך של בן אדם לפי שיחה באינטרנט, זה רק הפסד שלך. וטיפשות .

NYMets Man

New member
תראי

היא סותרת את עצמה, מביאה דוגמאות שלא קשורות, ואומרת דברים חסרי ביסוס... הערך שלה כבנאדם מעניין לי בדיוק את מה שיש לך בתוך הפה עכשיו, בדיון הזה היא יצאה טיפשה אחושרמוטה

Bardug0

New member
טוב, אז הנה לך

לפני כמה שנים בנו לי מאחורי החדר בניין שבנייתו נמשכה כמעט שנתיים. איך זה בתור רעש במשך כמעט כל שעות האור ? מאחורי החדר יש לי 2 (!) גני ילדים ובית כנסת, מיותר לציין כמה רעש זה עושה לי ? ועוד במיוחד מישהו כמוני שרוב עיסוקיו הם בשעות הלילה וביום אני נח. בקיצור, אין פה תחרות למי יש יותר רעש. אבל כל אחד מאיתנו מוקף במפגעים, ופשוט צריך לחיות עם זה. אז תחיי עם זה.

אם זה היה חוקי נראה לך

שהייתי מתלוננת?! אבל לסיים מסיבה בשעה 2 -3 בלילה זה לא חוקי, גם בלי אישור. לעשן ולהעביר פעולות בחצר מתחת לבית שלי זה לא חוקי. ובמיוחד לעשן ליד בלוני גז, שזה כבר טיפשות. להשחיט רכוש ציברוי (כמו את גינה) ופרטי (החצרות של הבתים הפרטיים סובלות מלכלוים). אני יודעת טוב מאוד שזה לא מוסד גירטאטרי ולכן אני אומרת שזה טיפשי לשים את זה בלב שכונת מגורים. ואת בכלל בצופים שאת מדברת?

Ana1 9

New member
אם זה באמת לא חוקי אז תתקשרי

למשטרה ונגמר עיניין. כל עוד אין באמת סיבה מספקת לעשות את זה, זה אומר שבאמת אין עד כדי כך בעיות ורעש.

אממ יש לי מה להגיד

יש לי דעה אוביקטיבית וסובייקטית.... הסובייקטיבית היא שאני אישית שונאת את תנועת הצופים כי הם לא מחנכים לערכים (ולא קשור שאני נמצאת במחנות העולים שזו תנועת חולצה כחולה)...ואני יודעת אישית מהכיתה שכמה בנות מהכיתה שלי שהן מהצופים (חלקן עוד מהיסודי) ממש מתנהגות מגעיל ומתחצפות למורים וכו' ואפילו חלקן מעשנות..אז זאת דוגמה?! הדעה האובייטיבית שלי שאם הם מגזימים ברעש צריך להגיד להם את זה בלי להתבייש דוגרי!!!!

Ana1 9

New member
לא נראה לי שעושים שיעורים

בתנועות הצופים כמו "איך לעשן" או מאיפה אפשר הכי בקלות לקנות אלכוהול. בתכלס זה כמו כל "חוג" יש אנשים שאין להם כסף לחוגים, ואחרי צהריים הם חוזרים לבית ריק, או בית משעמם, אותו הדבר. אז לפחות יש מקום שאפשר בחינם להיות בו. בקשר לבנות שמעשנות, זה לא קשור. זה יותר קשור לאופי ועם מי כל אחד מסתובב..יש תלמידים "טובים" ילדים "טובים" שמעשנים ואחר הצהריים יש להם שיעורי כינור, אז זה אומר שמשם הם התחילו לעשן? זה הכל תלוי בבחירה. ברור שלחץ חברתי משפיע, אבל מי אמר שאין לחץ כזה בבי"ס עצמו? תנועות נוער לא עד כדי כך מושלם, אבל בואו נודה מזה שזה פחות 4 שעות הסתובבויות ברחוב. חוץ מזה, זה תלוי במיקום, באנשים. והאמת, הנושא הזה מתחיל לשעמם אותי, פשוט מעצבן אותי שיש אנשים שתמיד מתלוננים עד כמה אין(לא הכוונה אלייך) ושעד שמוצאים משהו שקצת מעסיק את הילדים, מוצאים בו רק את השלילי. ככה שברור ששום דבר לא יתקדם בחור הזה.

אתם כמו עיוורים שמתכווחים

עם אדום זה צבע יפה או לא. אתם לא גרים כאן, אתם לא יודעים איך זה שיש תנועת נוער מתחת לבית (וד"א אין לי בעיה שיעשנו או שיזריקו לעצמם סמים, אבל שלא יעשנו ליד בלוני הגז בבניין שלי ,תודה.) אין לי שום דבר נגד תנועות נוער ואני בעדם (אבל אני לא חושבת שזה מה שימנע מבן אדם להפוך לעבריין, עובדה שיש כמה בפורום שהם בתנועת נוער והם האנשים הכי גזעניים שיש *אהמ*) ודרך אגב, אני יכולה לעשות מחקר על זיהום אויר בארץ, אבל זה ממוצע וממוצע לא אומר כלום, כי ממוצע מורכב מאזורים של מעט והמון, אני גרה באזור שבגלל הצופים הופך להיות רועש מגעיל ומזוהם, ולא יעזור מה שתגידו, ככה זה. הם הרסו כאן את הפארק שבנו מתחת לבית הם מזהמים את הפרדס ומשתלתים על שטח ציבורי, אני יודעת שזה קשה שיש כ"כ הרבה חניכים בשבט הזה שכבר אין מקום להכניס אותם לתוך המבנה, אבל זאת לא אמורה להיות בעיה שלי ושל כל תושבי הרחוב. ודרך אגב, הערנון מאות פעמים, הזמנו משטרה עשרות פעמיים, אבל מה לעשות שפשוט לא שמים עלינו, מה כ"כ קשה בלתת הוראה למדריכים לא לעשות מורל בין 2-4 ביום שישי ושבת? ממש לא קשה. וחבל שתנועות נוער שאמורות לאחד ולתת לילדים את הסבלנות ומוסר לחברה, עושות את ההפך בלי לחשוב על זה אפילו. ולסיום תמונה של הסימפסונס כי אני הרי לא בוגרת (במיוחד על סמך ההכרות העמוקה איתי בפורום)

NYMets Man

New member
אה כן... פרט קטן

אחד החברים הטובים שלי גר בדיוק מעל השבט... בבנין שמעל המרכז המסחרי... מי לא יודע מה?!

למעלה