חוצפה מתמשכת.

ממתי יש לוכיוח הזה מפסידים

ומנצחים?! אולי תתחיל לתת ניקוד על כל הודעה?!?! והיא לא מדברת שטיות, עובדה שהיתה כאן הצעדה של החרדים בשימחת תורה כולכם התלוננתם, חברות גזענים מגעילה.

ואיי איזה גבר גבר!!!

חברוה של עשר ילדים מול מאות!!! שעוד יש להם מדריכים!!! גבבבבבברררר אחושינג יצאת.

Ana1 9

New member
אבל תראי

לא סתם קוראים לזה "תנועת נוער" את יודעת.. זה לא תנועה של מוסד גריאטרי, ככה שאין פלא שיש רעש. חוץ מזה, איפה הם מזהמים? ומלכלכים? איזה שטויות, דווקא הם עושים הפוך ובניגוד ל"בני נוער" אחרים בפ"ת הם דווקא אלו שמתנהגים בסדר גמור. ואיזה רעש? הם לא עושים מסיבו טראנס לאור ירח או משהו כזה, סה"כ מידי פעם הם מסיימים ב10 בלילה, שזה עדיין חוקי.

Bardug0

New member
לא !!

אבל עדיף לגרש אותם ושהם ילכו לעשן סמים, להרביץ לזקנים, לנעול חתולים בתוך פחי זבל ולפרוץ למכוניות.... בואי נגרש אותם ונלמד אותם שדברים פותרים בכוח, קיבינימאט ! אנחנו חיים בישראל, לא ?!?!

Mrs Amber Bloom

New member
וואו, אתה בכלל קורא את מה שכותבים?|

לא לסגור, אלא להעביר. וד"א- הם גם ככה מעשנים סמים והם עושים וואנדליזם (גרפיטי על הבית), עם התנועה הקדושה שלהם. וגם איך הגעת לזה שמגרשים אותם בכוח? אולי אל תדבר על מה שאתה לא מבין (זה כבר לא "מפגע רעש")? מה דעתך על זה? ורגע- כל מי שלא בתנועת נוער וסו קולד "זרוק ברחוב" יוצא לא בסדר? אני לא בשום תנועת נוער, ואני לא מרביצה לזקנים ולא מעשנת ולא ולא ולא... מאיפה ההכללות האלה?!

Blade Of Fire

New member
בתוך הפעולות?

אני חושב שבזמן הפעולות אסור לעשן וכאלו.... בכל מקרה-כן.. את מדברת על להעביר אותם בכוח ובאיומים ובמשטרה ובפגישות עם העירייה ובלה בלה בלה... ולא.. אל כל מי שלא בתנועת נוער יוצא דפוק אבל אני בטוח בזה שיש לו סיכוי יותר טוב לגמור באיזו ]ינת רחוב עם כמה אנשים בלי עתיד מאשר מישהו בתנועת נוער...

Ana1 9

New member
הדבר היחידי שתנועת נוער עושה זה

לתת מסגרת לילדים. יש כאלו ילדים טובים יש כאלו רעים אבל לפחות גורמים להם להיות באיזושהי מסגרת אחרי הצהריים כדי שיתעסקו פחות בשטויות. אני אישית חושבת שזה עובד על הרוב.

Mrs Amber Bloom

New member
זה בכלל תלוי בבנאדם../images/Emo41.gif

בן אדם שיודע מה לעשות עם עצמו בחיים ולוקח את עצמו בידיים- לא ימצא את עצמו באיזה "פינת רחוב"- בלי קשר לתנועות נוער או לא. אנשים ש..לא יודעת איך להגדיר..לא ייצא מהם כלום, אלף תנועות נוער לא יעזרו להם, כל עוד הם לא אחראיים על עצמם. אתה אומר שבעצם תנועות נוער מוציאות בני אדם מהרחובות? חה.

חח ואיי איזה סטטיסטיקה הבאת.

אף אחד אף פעם לא הרביץ למישהו מהצופים כאן, לא שרף את השבט. וכן יש משטרה שתתן שרות לציבור כי כאשר יש חריגות ברעש ומדברים איתם ומנסים ללבן עיניינים אז אין מה לעשות וצריך לפנות לגורם מוסמך. אתה תעשה מה שאתה רוצה שמפריעים לך באופן סדיר מתחת לבית ואני יעשה מה שאני רוצה. זה חוקי וזאת זכותי המלאה. וממתי לדבר עם ראש העיר זה להעביר בכוח?!?!!? זה להגיע להסדר. כי לאף אחד המצב הנוכיח לא נוח, לא לנו ולא להם שיש להם מבנה קטן מידיי לשבט. יאללה איך אתה מנסה להוציא אותנו עברייניות כאילו.

Bardug0

New member
לא

אבל הסבירות שכאלה דברים יקרו הופכת להיות הרבה יותר גבוהה.

Mrs Amber Bloom

New member
תגידי../images/Emo41.gif

איפה את גרה? מתחתייך הם עושים את כל הפעולות האלה? "חוץ מזה, איפה הם מזהמים? ומלכלכים? איזה שטויות, דווקא הם עושים הפוך ובניגוד ל"בני נוער" אחרים בפ"ת הם דווקא אלו שמתנהגים בסדר גמור." את אי פעם ראית את הגינה שמתחת לבית שלי אחרי פעולה שלהם? ואיך את יודעת איך "בני נוער" אחרים בפ"ת מתנהגים? אולי את... מכלילה? בקיצור- האם אי פעם היו מתחת לבית שלך?

Blade Of Fire

New member
ושוב-ססטיסטית

רוב בני הנוער בפ"ת הם מהסוג הגרוע ביותר.... אני לא אומר שיש את זה רק בפ"ת אלא גם... תנועות נוער הוכיחו את כוחם מיליוני פעמים....

Ana1 9

New member
אוקיייי...

1) אני גרה קרוב מאוד אם לא מעל מקום שכזה. 2) אני ראיתי טוב טוב את הגינה שלי, אפילו כל יום בבוקר אני יורדת למטה והכל נקי ומסודר. הדבר היחידי שנשאר הוא שלטים שתולים בכל מיני חורים ברחבי פ"ת שאנשים יצטרפו לפעילויות שלהם. 3( אני יודעת "איך בני נוער מתנהגים" בדיוק כמו שכולם יודעים, אם לא איכפת לך, עד לפני שנה הייתי "נערה" ומספיק היה לי להסתובב עם אנשים מפ"ת, הרצליה, ת"א, טבריה, כדי להבין שבכל קבוצת גיל יש טובים ורעים, ודווקא פ"ת היא מרכז של פעילויות של ספורט (12 שנים של חרישה בנושא הזה אז לא כדאי להתווכח איתי בקשר לזה) ותנועות נוער. מי אמר שהכללתי? אבל בוא נהיה אמיתיים ונגיד שחבל תמיד ללכלך, ולכל דבר יש טוב ורע, ובמקרה הזה, אם כבר יש מקום אחד בעיר הזאת שקצת נותן מקום נשימה לתפלצות הקטנות והחמודות של העיר (כי אין פארקים ואין מקומות בילוי כמו כל הפעמים שמתבכיינים בפורום הזה על הבעיה הזאת) אז למה להיות צבועים ועד שיש מקום ביוזמה של אנשים צעירים אז צריך לבוא וללכלך עליהם? אחרי זה תבואו ותגידו שפ"ת אין בה כלום, משעמם, אין לבני נוער מה לעשות פה.. אבל ברגע שיוזמים משהו ונותנים להם קצת פעילויות מתלוננים על הרעש כמו אנשים זקנים.

Mrs Amber Bloom

New member
רגע רגע../images/Emo41.gif

מה זה "מעל מקום שכזה"? את גרה מעל הצופים או לא? כי אני גרה מעל הצופים, ואנחנו מדברים על הצופים. לא על שום תנועת נוער אחרת. "אז למה להיות צבועים ועד שיש מקום ביוזמה של אנשים צעירים אז צריך לבוא וללכלך עליהם? אחרי זה תבואו ותגידו שפ"ת אין בה כלום, משעמם, אין לבני נוער מה לעשות פה.. אבל ברגע שיוזמים משהו ונותנים להם קצת פעילויות מתלוננים על הרעש כמו אנשים זקנים. " 1. צביעות? אני לא רואה פה שום צביעות. צביעות זה לשקר ולהתחמק... להפך, אני לגמרי לא צבועה פה. 2. ללכלך עליהם? אני בסך הכל מתלוננת? היום לבני אדם כבר אסור להתלונן? את אף פעם לא מתלוננת? עדיין אין חוק כזה שאסור להתלונן, תודה רבה. 3. "תבואו ותגידו שבפ"ת אין בה כלום"- תגידי, מתי אמרתי כזה דבר? מה את מכניסה לי מילים לפה?! את מוכנה להביא לי ציטוט שאמרתי כזה דבר? 4. "כמו אנשים זקנים."- את גרה איפה שאני גרה? לא. אז את לא מבינה:)

Ana1 9

New member
תראי מתוקה, אין לי כוח....

להתווכח... אין לי כוח להווכח לגבי המיקום שאני גרה ולגבי כמות הטרופיות שמונחות על הדשא. בואי נסכם שאין בפ"ת מה לעשות, יחד עם זה אנשים מתבכיינים בעיר הזאת כל הזמן לגבי הנושא הזה יחד עם העיניין שהכל מלוכלך ורועש פה. אי אפשר לערבב הכל ביחד. זה שהם כל יום עושים פעילויות מרעישות ומלכלכות, עד לא הגענו לתנועות באוניברסיטה שיש בארה"ב שכל יום יש מסיבות בירות שם. תאמיני לי שזאת הבעיה הקטנה שיש בעיר הזאת, עם כבר יש להאשים את העירייה שמנקה *פעם בשבוע* (כל יום שלישי בשעה 6 בבוקר באיזור שלי), או את הקטע שיש "בני נוער" שמתסובבים ובמקום ללכת לחוגי ג'ימבורו הם הולכים לכיתות ריקות ומתחילים להעלות באש חתולים ולעשן דברים ירוקים ועוד צבעים. יש הרבה בעיות, חבל למצוא את הבעיה במקום טוב.

Ana1 9

New member
תיקון טעויות

להווכח-להתווכח עד לא הגענו - עוד לא הגענו עם כבר- אם כבר (רק בשביל נועם)

Mrs Amber Bloom

New member
עוד פעם../images/Emo41.gif

את מכניסה לי מילים לפה. אני רוצה לדעת איפה את גרה? חחח. אני רוצה לדעת על איזה תנועת נוער את מדברת. פשוט מאוד, לא? שלא מתברר ששתינו מדברות על נושאים שונים. עובדה שהם כן עושים פעילויות מלכלכות ומרעישות, והם לא בקולג'. כמו שאמרתי, את לא גרה איפה שאני גרה, אז את לא מבינה. פשוט.

למעלה