חוצפה מתמשכת.

../images/Emo151.gif

אני בסך הכול אומרת שאינך מבין ולא בקמצוץ מנושא השיחה המקורית שלי (שאתה מתעקש לקחת אותו למקומות לא קשורים שלך מאוד קל לקחת אותם) אבל לא רק זה! מר "בוגר" ממשיך בדיברי ההבל שלו ומשיב לי בתגובה שאיכשהו אמורה לפגוע בי בכך שאני דיסלקטית? חח דיסלקציה זה מתנה, רוב גאוני האומה הם דיסלקטים, ואני ד"א סיימתי בגוריות בהצטיינות, אני מחוננת ועומדת לשרת בתפקיד איכותי ויקרתי בצבא. אז –שוב- אל תדבר אם אתה לא יודע. כי אתה עושה את זה ללא הרף. וכן הסימפסונס הם אכן סידרה גאונית והלוואי והיה לי זמן לשבת ולראות טלווזיה. אבל אתה אומר שאני אובססיבית ,על סמך מה? על זה שאני מצרפת תמונה למספר שיחות שלי? ואיי איזה אובססיה!!!! ואולי זה כל התמונות שיש לי במחשב, אז בוא עכשיו אני אגוון לך. אבל מה לעשות שאין לי זמן, כי אני עובדת. ומה לעשות שאנשים זקוקים למנוחה שלהם, ומה לעשות שזה פשוט –החוק- לא לפריע בשעות האלו ומה לעשות שיש גם צו שנחתם עם הצופים אבל הם מפרים אותו, מה לעשות חוק זה חוק. וזאת זכותי המלאה להתלונן (ובצדק) על כך. ודרך אגב, אם אתה לא זקוק לשעות השינה שלך. בכיף שלך,אולי תראה סימפסונס. או שתארגן בנייה של שבט צופים מתחת לבית שלך . חח ובקשר לזה שזה באופנה להיות פוסטמה? ואללה? קראת בלאישה?? קודם תכיר אותי ואחר כך תגבש עליי דעה. כי פוסטמה אני לא. ואני גם לא חיה בתוך אקווירוים בועה מסננת. איך שתרצה, זה אתם שנשארים תקועים בדעה הנבובוה שלכם שבאה מידע אפסי. רוצה עוד דוגמא לכך שהידע שלך גובל באפסיות, אנחנו כבר כמעט עשור במגעים עם העירייה, וד"א עוד קטע מצחיק, כל הרחוב שאני גרה בו וחלק מלוחמי הגטו כבר בטביעות נגד הצופים בבית המשפט, אבל הריי לרוב יש פואנטה וכרגע אני מתייחסת לרוב של האנשים אשר מבינים משהו ולא לרוב של אנשים שהמידע שלהם על המפגע שווה למידע שלי על עונות היחום של החמוסים. וכן, כן יש גזענות בפורום הזה מצד כמה אנשים (אשר שוב מבוססת אך ורק על בורות) כלפי הציבור הדתי, ואני חילוניה ושמתי לב לזה. וזה כן מפריע לי. ד"א, אני עובדת עם אנשים כל הזמן, אני שומעת אינספור קופלימנטים והארות חיוביות, והקביעות שלך ממש מצחיקות אותי. אבל מה שמעציב אותי זה שאתה קובע דברים וסתם טוחן מים על דברים שאין לך בהם ידע, לא בזבוז של זמן? הייתי מציעה לך אולי במקום זה ללמוד קצת על לקויות למידה. וגם אזרחות לא תזיק.

Ana1 9

New member
איך התמונות לא במקום..

מילא היית שמה תמונות של צופים, או ראיות של ילדים בני 12 מעשנים חשיש על הדשא כדי להראות שאת צודקת, תמונות שקשורות לנושא. אבל מה הקשר בין תמונות של הסימפסונס של "הומו" לגבי הפואנטה שאת מנסה להעביר פה? אני מצטערת אבל את מלכלכת את שמם הטוב וחוש ההומור הטוב שלהם לטובת עניינך וזה לא מוצא חן בעייני.. בייחוד שחוש הומור טוב מתערבב עם שטויות כאלה. סתם גרמת להכל לרדת ברמה בכמה מדרגות למטה. אבל העיקר שאת ילדה מחוננת וחכמה (אומרים דרך אגב "חילונית" ולא "חילוניה" זה כבר לא קשור לדיסלקציה אלא סתם לשפה המדוברת) שהולכת לשרת בצבא בתפקיד חשוב. למרות שלידע כללי, עדיין בצבא יש קצת אפלייה בקשר לבחורות בייחוד לכאלו שהן טירוניות אז אל תתפלאי אם ישימו אותך בדוכן הקפה שבמשרד, קודם תתגייסי, תעשי טירונות, תתקבלי לאיזה קורס קצינות, ואז תתגאי. אבל, מה הקשר לגזענות?, איפה בפורום הזה דיברו על גזענות כלפי חילונים ודתיים, הדבר היחידי שאמרו פה זה ששתי הקבוצות האלה לא יכולים לחיות ביחד בגלל שלשניהם יש סגנון חיים שונה,, סגנון מסויים שפוגע אחד בשני.

Bardug0

New member
טוב, חבל על המאמץ

את כנראה פשוט כל כך אטומה ששום דבר שיגידו לך לא יעזור, ההיפך, רק יכניס אותך לסכמה של התגוננות והחרפה בהתנהגות שלך. מבקשים ממך - דברי יפה, את רק נהיית יותר ויותר דוחה. מבקשים ממך - אל תמהרי להסיק למסקנות, אז את עוד מגיע למסקנות עוד יותר מפגרות ועוד יותר מהר. את טוענת שאני לא עונה לעניין, אבל את זו שפתחת ברצף הודעות הנאצה שלך (הודעתך ב-12/12, שעה 13:43) מבקשים ממך לעמוד במילה שלך מלפני כמה הודעות, כי טענת שאת הצד הבוגר, אבל את רק חייבת להמשיך עם הלוחמנות הטיפוסית כל כך לפוסטמה כמוך וחייבת להגיד את המילה האחרונה. וגם על הודעה זו את בטח תגיבי (או שלא, כדי להראות לי שעכשיו טעיתי.) אבל הודעה זו תהיה האחרונה מכיווני, בעיקר מאחר ואת פשוט לא מסוגלת להבין, אולי זו ה"מתנה" שלך (רציונליזציה?) שמונעת ממך לקלוט דברים, אבל אני כן חושב שאת פשוט מתנהגת כמו ילדה קטנה טיפשה ופרחה שחושבת שכל העולם מונח על כף ידה. (שיט, אבל אני לא מכיר אותך בכלל... אני כזה דפוק, יאללה, תחזרי על עצמך עוד הודעה - הנה עוד חומר). הסקת מקנות על סמך כתיבה של מישהו זה אפשרי, הסקת מסקנות שמישהו אדיוט רק כי הוא לא מסכים איתך זה כבר דבר אחר.

Mrs Amber Bloom

New member
ארג.../images/Emo41.gif

"אי אפשר לשים דבר כמו שבט צופים במקום מרוחק מאיזור מגורים, תחשבי שמדובר בדר"כ בילדים/נערים צעירים שרשיון לרכב עדיין אין להם, ואין להם אמצעי להגיע מלבד חסדי ההורים לתת להם טרמפ (מה שלא תמיד אפשרי) או פשוט ללכת ברגל." אולי, לפי הודעה אחת שלך, אתה מבין ב"מפגעי רעש", אבל זה לא אומר שאתה מבין בזה, כי לפי מה שאתה כותב- אתה באמת לא מבין. אני מכירה הרבה מאוד מהם, ורובם בכלל לא מהאזור של הצופים! זה ממש לא משנה להם אם זה באזור מגורים או לא. "גסיסה"? מה? זה כ"כ לא קשור! האם אתה יודע כמה פעמים ניסינו להגיע איתם לפשרה? ישר היינו עושים צעדים קיצוניים?

Blade Of Fire

New member
למ כולם יודעים את השם שלי, לעזאזל?!

הכרטיס שלי זוכה לכל כך הרבה ביקורים? טוב חזרהלנושא- כן. אני יודע מה זה רעש בשישי בצהריים, תאמיני לי. אני גר בפג'ה בבנין בקומה ראשונה, מה שאומר רעש של המון המון ילדים בכל שעת אור נתונה. האם איי ע]פם השתקתי אותם? אולי פעם פעמיים..א בל בד"כ אני נותן להם לצחוק, שחק בכדור.. שיעשו מה שהם רוצים.. שיוציאו שם את המרץ....

Mrs Amber Bloom

New member
חה חה.../images/Emo41.gif

אצלנו הם לא רק "משחקים בכדור". היו פשוט ימים שהם עשו רעש כ"כ נורא. כ"כ! אז כן, אני אעצור אותם. הם מפריעים לי, אני לא אפריע להם? מה ההבדל בין להפריע לאדם לישון (שלישון זאת הנאה), בין להפריע לאדם להרעיש? (שזאת בשבילם הנאה). להם מותר ולי לא? ד"א, כרטיס אישי נועד בד"כ, לדעת פרטים על אנשים, וזה כולל שם, ד"א.

Blade Of Fire

New member
אבל זו הנקודה העיקרית שלי

שלהרעיש מראה על חיים ושמחה ושינה.. ובכן... זה פחות חשוב לבריאות מאשר צחוק ושמחה....

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo41.gif

וואו. אתה חושב על מה שאתה כותב? שתינוקות בוכים, צורחים ומרעישים- זה מראה על שמחה? שנשים נאנסות וצורחות ומרעישות- זה מראה על שמחה? שאנשים צורחים ומרעישים מפחד זה מראה על שמחה? וזאת דעתך. לדעתי יותר חשוב זה שינה^_^. רעש, לדעתי, בכלל לא מראה על שמחה. ממש לא. ולמען האמת, איך שהם מרעישים וצורחים- זה נשמע כאילו מענים אותם.

Blade Of Fire

New member
ואיך הדוגמאות שהבאת קשורות?

מה קרה? את מתחילה להפסיד בוויכוח אז את מתחילה לדבר שטויות?

Mrs Amber Bloom

New member
אני אצטט אותך../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

"שלהרעיש מראה על חיים ושמחה" אתה סטית מהנושא אז סטיתי איתך, אם זה מה שאתה רוצה. אמרת שרעש מראה על שמחה? הוכחתי לך שלא. פשוט מאוד אם חושבים על זה. זאת לא אשמתי שלא הבנת את זה.

Blade Of Fire

New member
זה רק מראה על ראש קטן

התכוונתי כמובן לא על רעש בכלליות (ואגב.. כן-כל הדוגמאות שהבאת מראות על חיים לחלוטין... כאב זה חלק מהחיים) אלא על ה"רעש" שהצופיפניקים עושים...

Mrs Amber Bloom

New member
אז תגיד../images/Emo41.gif

אני אמורה לנחש או לקרוא את המחשבות שלך?

NYMets Man

New member
למה לנחש מחשבות?

הרי ידוע בבירור שדיברתם על נושא הרעש של הצופים ואפחד לא נאנס בצופים ... עדין ... אז תפסיקי להיות ראש קטן וטיפש

Blade Of Fire

New member
אהמ.. אני יכול לערער על זה?../images/Emo3.gif

טוב אבל זה אונסים טובים אז אני אסתום ת'פה

כל דבר צריך לבוא במידה.

יש קיבעת תקן והצופים לא עומדים בה, נקודה אין כאן ויכוח בכלל. ואתה תמשיך עם שימחת החיים שלך. תיהיה עליז בכול מקום שתחפוץ בו. כי חכם אתה לא :9.

NYMets Man

New member
אל תשחקי אותה ראש קטן

צאי בוגרת ותגידי שהוא צודק... אל תתני דוגמאות מפגרות שלא קשורות לנושא השיחה...

למעלה