אוקיייי...
1) אני גרה קרוב מאוד אם לא מעל מקום שכזה. 2) אני ראיתי טוב טוב את הגינה שלי, אפילו כל יום בבוקר אני יורדת למטה והכל נקי ומסודר. הדבר היחידי שנשאר הוא שלטים שתולים בכל מיני חורים ברחבי פ"ת שאנשים יצטרפו לפעילויות שלהם. 3( אני יודעת "איך בני נוער מתנהגים" בדיוק כמו שכולם יודעים, אם לא איכפת לך, עד לפני שנה הייתי "נערה" ומספיק היה לי להסתובב עם אנשים מפ"ת, הרצליה, ת"א, טבריה, כדי להבין שבכל קבוצת גיל יש טובים ורעים, ודווקא פ"ת היא מרכז של פעילויות של ספורט (12 שנים של חרישה בנושא הזה אז לא כדאי להתווכח איתי בקשר לזה) ותנועות נוער. מי אמר שהכללתי? אבל בוא נהיה אמיתיים ונגיד שחבל תמיד ללכלך, ולכל דבר יש טוב ורע, ובמקרה הזה, אם כבר יש מקום אחד בעיר הזאת שקצת נותן מקום נשימה לתפלצות הקטנות והחמודות של העיר (כי אין פארקים ואין מקומות בילוי כמו כל הפעמים שמתבכיינים בפורום הזה על הבעיה הזאת) אז למה להיות צבועים ועד שיש מקום ביוזמה של אנשים צעירים אז צריך לבוא וללכלך עליהם? אחרי זה תבואו ותגידו שפ"ת אין בה כלום, משעמם, אין לבני נוער מה לעשות פה.. אבל ברגע שיוזמים משהו ונותנים להם קצת פעילויות מתלוננים על הרעש כמו אנשים זקנים.