חוצפה מתמשכת.

חוצפה מתמשכת.

אני גרה מעל שבט הצופים, ונראה לכם הגיוני שכבר נכנסת השבת ביום שישי בצהריים עד הלילה ד"א כל השבט כאן מתחתיי עושה מורל ומפריע לכל הרחובות מסביב. וככה זה כל יום שישי שבת (לא מדברת על אמצע שבוע) זה הגיוני שתנועת נוער שאמורה לחנך לערכיים חברתיים עושה כ"כ הרבה רעש בעיקר בעידוד של מדירכים. זה הגיוני שתנועת נוער תזהם ותלכלך ותהרוס את כל המדשאות ואת הסביבה ופשוט תזלזל בכל התושבים אשר כבר שנים מבקשים מהם לשמור על השקט במים האלו? פשוט בושה וגועל נפש.

Blade Of Fire

New member
מה רע בקצת שמחת חיים?

אני לא מבין אנשים שצורחים על ילדים שקצת צוחקים ועושים מורלים... אז מה קרה? הם מעודדים את עצמם!!! זה מטפח מורל ואחדות ובמקום שהילדים האלו בערב שבת ילכו לאיזה גן וישתכרו להם שם, הם עושים פעולות ביחד ומקימים קצת רעש.... את יודעת מה זה? זה חיים!! אך ורק ביטוי לחיים פעילים!! הם מוציאים מרץ שם במקום על אלימות! אז קצת רעש ב8 בערב.. מה קרה? אנחנו גרים בבית אבות?! אנשים כמוך צריכים להתבייש שהם מעירים לילדים שמביעים את שמחתם ואת חייהם!!! כשאני הייתי בנוער לנוער ועשינו מורלים רק קיבלנו שבחים על המורל והאחדות ומעולם לא השתיקו אותנו לא משנה באיזו שעה ובאיזה מקום!

מה רע בקצת מורל?

דבר ראשון, אל תדבר במה שאתה לא מבין. השבט של הצופים נמצא בלב שכונת כרפ גנים מעל 15 שנה. כל יום שישי ושבת ויום שלישי הם עושים מורל בין השעות 2 עד ל8 ולפעמים גם נערכות מסיבות עד השעות הקטנות של הלילה. אז זה לא פעם ב. ושימחת חיים ד"א לא במה במקום של לצעוק. במיוחד שזה מאות ילדים. אם אתה כ"כ רוצה מורל,אני אשמח מאוד מאוד מאוד שיעבירו את שבט הצופים למתחת לביתך. מקום של שבט אשר מונה מאות חניכים אינו בלב שכונת מגורים.נקודה. כבר שנים מבטיחים לנו לטפל בנושא מהעירייה, ושבוע הבא יש פגישה עם ראש העיר. וד"א,אני בת 18. אני יודעת טוב מאוד מה זאת שימחת חיים. ואני שמחה לראות אנשים שמחים, ואין לי בעיה עם אף תנועת נוער ומורלים, כל עוד זה לא פוגע באורך חיים של האנשים. במיוחד שמדובר בשכונה בעלת רוב דתי. אז פעם הבאה מר עידן, לפני שאתה פותח את פיך, תבין שיש הגיון מאחורי מה שאנשים אומרים. ואל תשלול ישר ותנסה להבין מה זה לחיות ככה.

Bardug0

New member
הטענות שלך

יכולות להסתובב 180 מעלות ולהתכוונן נגדך. "דבר ראשון, אל תדבר במה שאתה לא מבין. השבט של הצופים נמצא בלב שכונת כפר גנים מעל 15 שנה." - מותק, את גרה בעיר. שלום לך ובוקר טוב. 18 שנים של מגורים בעיר ועדיין לא הפנמת את החסרון הגדול של החיים בעיר - רעש, רעש ועוד רעש. מכוניות, משאיות, מטוסים, מסיבות, הרבה שכנים, צפיפות. ככה זה בעיר wake up and smell the coffee. "...כל עוד זה לא פוגע באורך חיים של האנשים. במיוחד שמדובר בשכונה בעלת רוב דתי." - את בת 18, ככה שאני מעריך שאת הבגרות באזרחות שלך עשית כבר. חלק מהעקרונות דמוקרטיה הן, שגם אם יש רוב מסויים, עדיין אסור להזניח את המיעוט ולא להתחשב בו. והנה דוגמא מובהקת. אלא אם כן את לא מסכימה לשלטון דמוקרטי, אבל זה כבר דיון אחר.

אבל מה הקשר????????????

דבר ראשון, יש כזה דוקא שנקראה סטטווס קוו ואמורה להיות התחשבות מינימלית כמו שאני גרה בבנין של דתיים אז אני מנסה כמה שפחות להשמיע מוזיקה בכול רם ביום כיפור ודברים כאלו. וזה בכלל צריך לבוא בטבעיות מתנועת נוער אשר דוגלת בערכים של סבלנות והתחשבות. דבר שני, כן אני גרה מספיק זמן בפ"ת כדיי להבין שהרעש הזה הוא הרבה מעל הממוצע, אני מכירה מספיק אנשים שגרים בפ"ת ואני הייתי במספיק בניינים ובתים בפ"ת ושום דבר לא משתווה לזה. יש לי גם מתחת לבית מעון של ילדים, עובדת שעליו לא הזכרתי מילה כי גם הם עושים רעש, אבל הרבה הרבה הרבה פחות. ודבאר שני הגישה של זה מה יש העיר מלוכלכת ומזהומת ותפנימי היא גישה דפוקה מיסודה ואם לך בא לחיות עם שבט צופים מתחת לבית בבקשה. נניח באורנית הם מיקמו את שבט הצופים בתחילת הישוב לא ליד אזורים אזרחיים אלא ליד מרכז קניות ובית ספר, חברות שלי מהצופים באורנית אמרו שהם בהחלט לא מבינות איך ניתן לחיות מעל שבט צופים. אז במקום לתקוף ניתן להבין. לא יזיק קצת הבנה ולא כל הזמן הרצון הזה של אני מאגניב שמורד במוסכמות ובעצם לא עושה ממש משהו. תחסוך ממני שיעורי אזרחות כיתה י'. כי אני את הבגרות שלי באזרחות כבר עשיתי. ועברתי בהצטיינות. תודה ולהתראות.

Bardug0

New member
תיזהרי ממשטרת התנועה

היא עוד עלולה לעצור אותך על המהירות המופרזת שאיתה את מגיעה למסקנות המוזרות שלך. (או המהירות שבה את מתעצבנת, תבחרי.)

אני יהיה בוגרת

וכנראה שכבר אין לך מה להגיד בנושא הרוונטי ואתה מעדיף שיהי הלך קצת אקשן בחיים, אז עדיף שתיהיה בשקט.

Bardug0

New member
כן, הציור הזה בהחלט מעיד על בגרותך

אם לא שמת לב, רמזתי לזה שאת קופצת מהר מדי למסקנות, ובגלל כמות הזבל שיש לך בהודעה, העדפתי שלא להגיב לנושא המדובר, למרות שיש לי עוד מה להגיד, אלא לתת לך רמז או שניים לגבי איפוק. נאה דורש ונאה מקיים. מוזר שאת מדברת כל הזמן על התחשבות באחרים בהודעות שלך, ובו זמנית את מזלזלת באחרים בצורה בה את פונה אליהם.

Mrs Amber Bloom

New member
../images/Emo41.gif

אני במקרה גם גרה בפ"ת, ומכירה טוב מאוד את הבעיה של הכותבת. הצופים גרים גם מאוד קרוב אליי. באמת? לא ידעתי שבעיר יש רעש. אבל אם אפשר להעביר את מקור הרעש למקום אחר, ויש אפשרות כזאת, למה לא עושים את זה? זה כמו שיקימו ליד הבית שלך נמל תעופה, אבל יהיה אפשר לעשות את אותו דבר רק במקום שלא מפריע לציבור! אני לא דתיה, אלא חילונית (סו קולד "המיעוט") וגם לי זה מפריע- הרעש הנורא הזה. זה ממש חוצפה שבאחר הצהריים של יום שישי, בשעה 4, יש רעש פשוט בלתי נסבל, שלא נותן לאנשים לישון את שנת הצהריים שלהם כמו בני אדם! ולעידן, זה שאתה פשוט מתעלם מעצם הבעיה, ואומר שהיא מטיפה נגד "שמחת חיים"... רואים שאתה לא סובל אותה בעצמך. קל לאנשים לדבר, שהם לא מרגישים את הדבר האמיתי. מי בכלל מדבר על השמחת חיים שלהם? שימישכו במה שהם עושים, לבריאות, אבל לא מתחת לבית שלי, תודה רבה.

Bardug0

New member
אז זהו, שאם תחשבי על זה מהצד השני

אי אפשר לשים דבר כמו שבט צופים במקום מרוחק מאיזור מגורים, תחשבי שמדובר בדר"כ בילדים/נערים צעירים שרשיון לרכב עדיין אין להם, ואין להם אמצעי להגיע מלבד חסדי ההורים לתת להם טרמפ (מה שלא תמיד אפשרי) או פשוט ללכת ברגל. ככה, שדבר כזה חייב להיות במקום עם הרבה אוכלוסייה, אחרת, דינו יהיה לגסוס למוות עד כדי סגירה. הדבר הכי הגיוני זה להגיע איתם להסדר, כל אחד יצטרך לסבול קצת. השכנים יסבלו קצת רעש, והצופיפניקים יסבלו קצת מהאיפוק. לא חייבים יש ללכת על "להעיף אותם" או לעשות להם טרנספר למקום אחר. אפשר פשוט לראות את זה מהצד השני ולהתנהג כמו בני אדם מתורבתים. אפשר גם פשוט לשלוח להם ציורים של ליסה סימפסון, אבל אני לא בטוח לגבי האפקטיביות של זה.

אולי פשוט תשתוק?

במקום לפלוט שטויות? דבר ראשון-רוב הילדים שבאים לצופים בכלל לא באים מאזור כפר גנים וגם ככה רוב שבטי הצופים בארץ מתקיימים יפה מאוד שהם גם לא בלב שכונת מגורים. דבר שני- אולי עשרות פעמים ניסינו להגיע להסכם עם הצופים בדבר הזה. מה אתה חושב שסתם כל הרחוב שלי הולך לטביעה משפטית בלי לנסות קודם להרגיע את המצב? מה אתה חושב שלנו אין חיים אלא להתעסק בזה (בניגוד לך שכרגע מתעסק במשהו אינך מבין בו בכלל). אז חלאס, השטיות שאתה רושם עושות לי כאב ראש. וד"א מה רע בליסה סימפסון? אם אתה חושב שזה מה שמעיד על חוסר בגרות, אז זאת נקודת מבט של ילד קטן. אולי תנסה ללכת לצופים?

Bardug0

New member
חשבתי שהדיון בינינו נגמר

הרי היית בוגרת וסיימת אותו, לא ? אני חושב שאם היית טורחת לבדוק קצת יותר לעומק, היית רואה שאני מבין הרבה יותר ממך שנושא של מפגעי רעש באזורי מגורים. אבל שוב את ממהרת להגיע למסקנות. דבר שני אין לי שמץ של מושג למה, אבל החל מהודעתך בשעה 10:43 פצחת ברצף של קללות ושפה גסה, שאין לה מקום בדיון בין שני בני אדם, בטח לא כשזה בא מבחורה בת 18 (אם מה שכתוב בכרטיס שלך נכון). ההודעה שכתבתי אולי הייתה קצת עוקצנית (wake up and smell the coffee), מודה. אבל מכאן ועד ל"הומו"/"אין לך חיים"/ ו"אולי פשוט תשתוק" ועוד שלל הדברים שכתבת, המרחק הוא מרחק שנות אור. השפה הבוטה שלך, והעצבים הקצרים שלך שאת מפגינה בהודעות, בהחלט לא מעידים על בגרות מסויימת, להיפך. הם מעידים על שליטה מאוד נמוכה ביצרים ועל חוצפה שקיימת רק אצל נערי תיכון, ולא אצל אנשים שקוראים לעצמם "בוגרים". אני מציע שתקחי אוויר לפני שאת מתפוצצת על המקלדת, ותבדקי אם את באמת מוצגת כך כאישה בוגרת ולא כילדה זבת חוטם. אני אשמח להמשיך לדבר איתך, אם הדיון יהיה תרבותי. אם לא תוכלי להתאפק, אני מבקש בצורה יפה - רדי ממני. אל תפני אלי על דפי הפורום, בטח שלא במסרים. התנצלות אם נפגעת מההודעה הראשונה שלי, לא תארתי לעצמי שתפגעי כך. ערב ושבוע טוב.

Bardug0

New member
ואיך לא, תיקון טעויות:

בנושא* של מפגעי רעש. הודעתך משעה 13:43*

Mrs Amber Bloom

New member
תירגע, בן אדם../images/Emo41.gif

יש לי הרגשה שהיא שמה את התמונות בצחוק. קצת הומור לא יזיק בחיים. ואולי כמו שאתה התחלת אם הציניות ולא שמת לב למה שאתה כותב, אולי היא לא שמה לב למה שהיא כותבת? "מפגע רעש"? הצופים זה כבר עניין הרבה יותר עמוק וקשה מסתם "מפגע רעש". רואים שאתה לא גר פה.

Bardug0

New member
תגובה

"גם ככה כל מה שאתה אומר זה שטויות" - זו תגובה שבהחלט מעידה על כך שיש לך "מה להגיד בנושא הרלוונטי", כמו שציינת לפני כמה הודעות. דעי לך, שלהגיד "אתה אומר שטויות" הוא אמנם טיעון בויכוח, אבל הוא שווה ערך לתשובה "ככה" על השאלה "למה". אני מקווה שתצליחי להבין את זה, אחרי הכל... דיסלקציה... דבר שני הסימפסונס זו אחלה סדרה, ולפי דעתי מאוד בוגרת. היא באמת דנה בנושאים של אנשים בוגרים ולא הכי מתאימה לילדים, פשוט כי ילדים לא ממש יבינו אותה. מה לא בוגר ? האובססיביות והקנאות שלך לסדרה, העובדה שאת דוחפת תמונה של סימפסונס לכל מקום שרק אפשר והקונוטציה של התמונות שלך (בדרך מלוות באיזו הערה מזלזלת כלפי מי שהתמונה מיועדת אליו). דבר שלישי כמו שישנם קבוצות מיעוט שהורסות לרוב את השם הטוב (ערסים לבני עדות המזרח, טרוריסטים לערבים, אנסים לגברים וכו' וכו'...), כך גם יש אחוז מצומצם של בחורות שהורסות את השם הטוב של כלל הבנות. זה שזה מגניב היום להתנהג כמו פוסטמה, זה לא אומר שאת צריכה באמת להיות אחת כזאת. אז את רשאית להפסיק. דבר רביעי לצערי, העירייה שלנו אימפוטנטית. אבל דווקא במקרה הזה, אני די מבסוט. הרי שעד שהעירייה תתערב בפנייה שלכם, וגם אם יפסקו לטובתכם, יקח המון, אבל המווווןןןן זמן עד שמשהו באמת יקרה, וכך את תצטרכי לסבול עוד הרבה שירי מורל של הצופים בין 2 עד 4 (שהרי את כצעירה בת 18 בטח לא יכולה בלי שעות המנוחה האלה...). ולסיום גם בהמשך השרשור את קופצת למסקנות שהקוראים פה גזענים, טפשים, ועוד שלל דברים. דעי לך, שיש כאן רוב של אנשים שתומך בדעה אחת ו-2,3 אנשים שתומכים בדעה אחרת, הדעה שלך. זה לא אומר שהדעה של הרוב היא הדעה הנכונה, אבל מבחינה סטטיסטית, אם הרוב חושב משהו אחד, אולי זה לא נכון, אבל לפחות יש איזה פואנטה (זה נשמע טוב יותר באנגלית - they got a point) לדעת הרוב, שאת מתעלמת ממנה באופן מוחלט. הודעה זו, הודעותייך הקודמות כלפיי ושאר ההודעות שלך בשרשור מציגות אותך כילדה טיפשה, בורה וצרת עין, שלא רואה דבר מלבד עצמה, כמו סוסי קרב בימי הביניים שהגבילו את ראייתם רק לפנים כדי שלא יוכלו לשים לב מה קורה מצידם ומסביבם. כולי תקווה שהגיוס הקרב ובא עלייך לטובה, ינער את הראש שלך מהכוס אמא שלו, ואולי יתן לך קצת מושג לגבי איך להתנהג עם אנשים אחרים, להקדיש תשומת לב לאחרים, ולראות עוד דברים חוץ מאת צרכייך ואת צדקתך. לילה טוב.

למעלה