חופשה נעימה

בדימוי לצ'אק נוריס התכוונתי אליך

למי אתה חושב שהתכוונתי שאת כל כך כועס...

תרשה לי להסתייג מהמחמאות המיותרות שאתה מפנה כלפי אחרים.
אני חושב שזה לא ראוי לעשות כןן בכלל.
בנוסף לכך הצורה בו אתה מציג את הדברים חוטאת בחוסר קשר לנקשר כמו שהיא מחטיאה את המטרה אם יש כזו.

חלושעס

New member
הפוך, גוטה

כשצ'אק פוגש אותי הוא חוטף חלושעס

ולענינינו:
אם היה כותב פוסטים טרחניים ומדושני עונג ולא משתלט על המרחב הוירטואלי תוך כדי הדרה של כותבות אחרות (לקט מהיממה האחרונה: "טוב, יצאת חכם ומבריק", "סמנטיקה, דמגוגיה ומה שביניהם") - דיינו.
מאידך, אילו היה משתלט על המרחב הוירטואלי בנועם, בכתיבה תמה ובפוסטים מרחיבי דעת ובדיאלוג - החרשתי.

ולסיום, פוסט יפהפה שכתבה חברה טובה שלי לפני הרבה זמן (את רואה פוקרת? גם לי יש חברות שכותבות פוסטים
) ושקשור איכשהו לענין (המבין - יבין, ומי שלא מבין - שידאג):

http://danazim.wordpress.com/2003/10/02/על-יוהרה-ועוד-כמה-דברים/

אתה חוטא באותה יהירות שאתה מכוון לאחרים

סלח לי על הבוטות ואני מקווה לסגור את הפינה הלא נעימה בינינו באופן אישי.

אתה אולי פחות שם לב לכך, אבל העובדה שאתה כותב מוכשר מעל הממוצע ובנוסף בעל ידע רחב ומעמיק במגוון נושאים, גורמת לך לזלזל בכותבים אחרים בדרכך שלך.

אני לא חושב שזה לא בסדר קצת גאוה והכרה ביכולותה יוצאות מהכלל, עדיין לי כצופה מהצד זה נראה יותר כהתנגשות טיטנים מאשר דיון לגופו של דבר עם רצון לאפשר שיח שוויוני בפורום.

אגב, התחשוה הזו של היבריס מצד אחד וזלוזל מאחר מהצד השני קיים אצל רובינו בתחומים שאנחנו מצטיינים בהם, נניח לוחמת מחבתים בשטח פתוח, סגנון הדיון שלנו הוא בוטה ובמידה רבה אף מזלזל.

חלושעס

New member
אתה ממש לא בוטה

(הלואי והייתי אני בעל אורך רוח כמוך)
אבל אני לא מזלזל בכותבים אחרים, אפילו לא בההוא גברא. אבל בתור קורא אני מרגיש שלעיתים דיונים או סתם הבעות דעה מגיעים בשלב מוקדם ל"דרך ללא מוצא" בגלל סיכולים ממוקדים שנערכים לכותבים.
אומנם פרופ' אומן כבר הוכיח שמבחינת תורת המשחקים לא ניתן "להסכים שאנחנו לא מסכימים" (גגל agree to disagree), אבל בעולמנו הצר - ניתן להבין שכל אחד מגיע עם הנחות יסוד שונות, ולא תמיד חייב להיות צד אחד שצודק בויכוח.
אם היה לי יותר פנאי הייתי מרחיב בנושא.

צר לי שלא ראיתי את תגובתך מוקדם יותר

חוששני שאינך מוסיף כבוד לא לי, לא לעצמך ולא לפורום בכך שאתה נכנס איתו לדיון הזה.

לא יודע על איזו יבלת דרכתי לחלושעס הנ"ל בוירטואלי או במציאות, אבל די ברור שיש לו אובססיה כלשהי כלפי, ומרגע שהבנתי שאין פה פרטנר שמסוגל להקפיד על כללי הנימוס המינימליים בדיון (צר לי על שאני מתעצל לחפש לינקים), הבנתי שאין טעם להמשיך לתקשר איתו.

אני אודה לך מאד אם גם אתה (וכל אחד מהכותבים האחרים כמובן) תימנע מלהתייחס לתגובות שלו כלפיי (אלא אם כן הן עוברות לטעמך את הגבול, ותרצה לפעול מולו כמנהל), ומבחינתי הטוב ביותר הוא שהבמה תישאר פנויה להשמצות שלו, וכל קורא יתרשם מהסגנון בעצמו.

חלושעס

New member
אין לי שום אובססיה כלפיך

אולי לך יש תסביך רדיפה.
מה שכן, די נמאס לראות אותך משתלט על כל דיון, בלי יכולת הקשבה מינימלית. בעבר ניסיתי לרמוז לך בצחוק, בקריצה, בציניות ולא עלתה בידי. ושוב - כמו שאמר בזמנו לויד בנטסן לדן קוויל - "אתה לא JFK". גגל.
אבל אתה מוזמן להמשיך לחיות בסרט של עצמך.
התייחסות אחרונה שלי לנושא.

אגס 10

New member
בין הזמנים הנהוגים היום מאושרים ע"י המדינה

שלושת זמני חופשות בין הזמנים הנהוגים היום בכוללים ובישיבות מאושרים ע"י המדינה.

אכן

ובדיוק כמו בכל דיון על מה צריך להיות החוק, לא ניתן להשתמש במה החוק כיום כמקור רלוונטי כי זה בדיוק נושא הדיון, אלא יש להשוות לנורמות של המדינה כפי שהן באות לידי ביטוי בכל חוקיה האחרים.

rachel437

New member
11 שבועות חופשה

אתה טועה.
כל השנה הם מתבטלים ו 11 שבועות בשנה הם עובדים. קצת עוזרים לאשה, בונים סוכה, עושים קניות (ארבעת המינים), אופים מצות וכו'.
ב 11 שבועות חופשה הם מביאים יותר תועלת משנה שלמה של בטלה.

הסברת את זה הכי טוב בארבע שורות...

החרדים הבטלנים, המלוכלכים, המסריחים, והגסים!
הידד לנאורות!

rachel437

New member
המלוכלכים, המסריחים, והגסים

את זה את אמרת, לא אני.
כנראה שאת יודעת יותר ממני.

מומיה26

New member
אני אחרון המתהלמים נגד חרדים

אבל התת מגזר שנקרא כוללניקים, הם אכן בטלנים ברובם המכריע.

מסריחים וגסים יש בכל מקום.

איפה הם?

הזן הנדיר הזה? שמשקיע מאמץ מוחי כה גדול עד שהוא נדרש לחופש ארוך כל כך.
מילא אם היינו נתקלים כאן לראשונה במושג כולל ועורכים הכרות ראשונה עם פעילותו ופועלו אבל זה לא כך ומלבד אברך אחד פה ואברך אחד שם, השאר יכולים להסתפק בחופשות תואמות לכלל המשק.
אה, שכחתי, הם חרדים ויש להם זכויות ייתר (או לפחות מינוס חובות), ולהעיר על זה זו כמובן קנטור לעגני. התנצלותי.

חלושעס

New member
הכי טוב זה להשוות אותם לפועלי בנין שמקבלים

עשרה ימי חופש בשנה ולסגור את הדיון.
מצד שני, אולי נשווה אותם לאנשי מדעי הרוח, ואז נגיע לכך שצריך להפוך את זמן קיץ לחופשה באירופה.
קצת התחרפנתם. כולה שלוש חופשות של שלושה שבועות. מי ישמע.
והכי אהבתי את החשבון החדש בבסיס האוקטאלי: שלוש כפול שלוש שווה 11.

4+4+3= 0xa1

ארבעה שבועות של ניסן
ארבעה שבועות של תשרי
שלושה שבועות של חופשת הקיץ (בין הזמנים שאחרי תשעה באב).

למעלה