חוסר ידע ?

מצב
הנושא נעול.

moco10

New member
לאה, אני דווקא סקפטי

לנחש מסכימה איתך כל מילה!
אולי תספר את הסיפור של "המלך הוא עירום" לפי דעתי מסביר בדיוק מזה "ניתוח טכני"-אוסף של אנשים שחושבים שהם מבינים ומומחים גדולים מכלום עושים קורסים יושבים עם מחוגה מסרטטים קווים-וכלום פשוט כלום! וכל שנה גדלה החברה של האנשים שמנתחים כלום-ומרוב שהם מאמינים בכך בכל נפשם-הם אפילו גורמים לעליות לטווח הקצר. עד שיבוא איזה "ילד קטן" כמו בסיפור ויראה להם כמה התשוואה שלהם וכמה הוא אם הבנה פשוטה ובסיסית מכה מדי שנה את השוק.
לאה, אני דווקא סקפטי
לגבי ניתוח טכני, אבל המשפט שלך "ומרוב שהם מאמינים בכך בכל נפשם-הם אפילו גורמים לעליות לטווח הקצר" זה דווקא אחד הטיעונים הסבירים ששמעתי שמחזק את זה. כלומר, לא משנה שזה מבוסס על וודוו, אם מספיק אנשים עובדים על פי אותה שיטה אז יש לזה השפעה על השוק. צריך כמובן לדעת מה השיטה הפופולארית, ולהיות צעד אחד לפניה, כדי לנצל את זה למען הכיס

הנחש יפה רשמת כתבות יפות מאוד

חוסר ידע ?
אחת הבעיות שנגשים לשוק בעיניים עיוורות, ומחפשים מציאות. למה לא ? אם השכן שלך, מתייחס להשקעה במניות כמו לתלוש חשמל, ומספר לך שהוא מרוויח במניות, ככה וככה... ואיזה המלצה מצויינת קיבל על אינטרנט זהב... כל אלה מצעידים משקיעים חדשים לבורסה - המסתמכים על כך, שאם השכן המטומטם מצליח, אין סיבה שאנשים משכילים כמוהם, לא יצליחו. אבל, עצור! האם אתה לא כזה ? וגם עם הקלף החזק שהלך לך ב 2006, אתה לא מרגיש שפספסת משהו? אני ממליץ להכנס למאורת הנחש ולבחון את המידע הבסיסי למשקיע למתחיל. אולי תגלו כי, אתם בעצם נמצאים בתחילת הדרך?
מאוד מקצועי נטו מה שאתה רושם. חזרתי לפני שבועיים מפלורידה ואני רואה שהפורום עלה בדרגה וחצי למעלה וכל המריצים מניות נזרקו מהפורום או שהבורסה אכלה אותם בלי מלח כמו שקרה למשקיעים התמימים בפייטון שהושחלו בלי יכולת לצאת והפסידו את התחתונים שלהם במנייה. עצוב לקרוא תגובות של משקיעים כאלה אין חכם כבעל נסיון ואת זה הנחש נותן לכם לראות כמה כיוונים שונים להשקעות בבורסה.נ.ב. מעריב מנייה ברזל.

חן חן! והעיקר הבריאות של כולנו.

מאוד מקצועי נטו מה שאתה רושם. חזרתי לפני שבועיים מפלורידה ואני רואה שהפורום עלה בדרגה וחצי למעלה וכל המריצים מניות נזרקו מהפורום או שהבורסה אכלה אותם בלי מלח כמו שקרה למשקיעים התמימים בפייטון שהושחלו בלי יכולת לצאת והפסידו את התחתונים שלהם במנייה. עצוב לקרוא תגובות של משקיעים כאלה אין חכם כבעל נסיון ואת זה הנחש נותן לכם לראות כמה כיוונים שונים להשקעות בבורסה.נ.ב. מעריב מנייה ברזל.
חן חן! והעיקר הבריאות של כולנו.

minaa1

New member
לא נכון אני לא משתמש בשם

חחחחחחחחחח
אני לא קיים באמת אני שם של עוד מישהו שיש לו עוד שמות לפעמים הוא משתמש בשם שלי לתת מחמאות
לא נכון אני לא משתמש בשם
שלך אני ישות בפני עצצמה

חלסן

New member
מוריס אל תדבר על פייטון !

כל הפורום זה 1
תדבר על מי שאתה רוצה ... אבל בחיים אל תוציא מילה רעה על פייטון ! מי שקנה אותה ב10 שקל לפני זמן לא רב מורווח יותר ממאה אחוז . ומי שקנה ב20 לפני זמן עוד פחות רב מורווח יפה מאד מאד מאד . מי לא יכול לצאת בדיוק ? יש מחזורים ענקייים כנס צא מה שאתה רוצה . אני מאמין בחברה וצופה לה גדולות . לא ממליץ לקנות או למכור , ולא ממליץ שום דבר .

לא הבנתי מכל זה, לקנות או למכור../images/Emo35.gif

תדבר על מי שאתה רוצה ... אבל בחיים אל תוציא מילה רעה על פייטון ! מי שקנה אותה ב10 שקל לפני זמן לא רב מורווח יותר ממאה אחוז . ומי שקנה ב20 לפני זמן עוד פחות רב מורווח יפה מאד מאד מאד . מי לא יכול לצאת בדיוק ? יש מחזורים ענקייים כנס צא מה שאתה רוצה . אני מאמין בחברה וצופה לה גדולות . לא ממליץ לקנות או למכור , ולא ממליץ שום דבר .
לא הבנתי מכל זה, לקנות או למכור

מצב
הנושא נעול.
למעלה