לא כדאי יותר מדי להתפזר
את יכולה להעמיק אצל מטפל ברפואה סינית שבנוסף לדיקור מטפל גם בתזונה וצמחי מרפא,
או אצל רפלקסולוג שהוא גם נטורופת ומטפל בצמחי מרפא ,
כך יהיה טיפול אחד מקיף שכולל מרכיבים של מגע, תזונה , צמחים - אני יכולה להביא לך טיפול שלי לדוגמא, אני אמנם בבסיס רפלקסולוגית, אבל יכול להיות מצבים שאני משלבת בטיפול צמחי מרפא, שמנים, טיפול אנרגטי (כמעט תמיד), קריסטלים (האבנים לא התמציות), נותנת לך "שיעורי בית" של תרגילי נשימה או תרגילי יוגה או משפטים מרפאים, ולפעמים אפילו דגשים כמו צבע ללבוש (קשור לעבודה של חיזוק צ'אקרות מסויימות) או מנטרות. אני לא יוצאת דופן בעניין הזה של טיפול כולל שמכיל כל מיני טכניקות וכלים לפי מה שמתאים למטופל - הרבה מהמטפלים הטובים ממשיכים ללמוד ולהעמיק עם השנים.
לגבי טנטרה, על קצה המזלג זו שיטה שהיא בעצם האמא של היוגה ולוקחת אותה שלב אחד יותר מעמיק. אחד המאפיינים של טנטרה בניגוד לשיטות רוחניות אחרות, הוא שהיא לא מחייבת פרישות, אלא רואה בחיי היום יום כחלק מהעבודה הרוחנית , כולל למשל יחסי מין (ועל כך יצאה דיבתה לרעה כשהיא מושכת אליה רבים שמעוניינים רק במין) - המנטרות שתקבלי ממורה ליוגה או מדיטציות מסורתיות אמנם יעזרו להרגיע את החרדות, אך כוונתן לסייע בהרגעת הצ'אקרות התחתונות כדי לאפשר את הפרישות ולהתמקד בהארה, בעוד שהמנטרות והעבודה של הטנטרה חלקן מכוונות לעורר את הצ'אקרות הללו במקרה של עבודה רוחנית נשאף להעלות אחר כך את האנרגיה העוצמתית אל העין השלישית והכתר, ובמקרה שלך עצם העירור של הצקארות מאפשר לך להתגבר על בעיה שמציקה לך.