חומר למחשבה

framgang

New member
חומר למחשבה

אנשים רבים חיים בעולם, ולכל אחד דעה אחרת. אנשים נלחמים אחד בשני, רוצחים אחד את השני, זה הדבר הכי גרוע כי : תארו לכם שבמקום להילחם אחד בשני היו לוקחים את כל הכספים שהשקיעו בעבור מלחמות והיו נותנים אותו למחקרים למציאת תרופה למחלות רבות, לקידום רמת חיים, להמצאות וכו'. מעבר לזה, אני הייתי רוצה לראות את העולם נוהג אחרת, במקום ויכוחים עם פחד מדעות שונות, דיון מעמיק ביותר על כל סוגיה שהיא ללא כל חשש. המוסריות צריכה לעלות, לקבל את הדעות של האדם האחר, פחות פגיעה בגוף ונפש בעולם. לדעתי, אנשים צריכים לחשוב את הדעות שלהם בעצמם ולא כי אנשים אמרו להם לחשוב כך וכך.

UrbanDK

New member
צודק.

(שנייה, לא אמרת לי כרגע לא לחשוב מה שאמרו לי לחשוב?) אז לא.

Southparking

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo26.gif

אם לא היינו משקיעים כסף בכל מה שקשור למלחמה אז כמובן שלא היו טנקים או מטוסים קרביים וכו'... ואז זה אומר שאיגודי הטרור היו עדין עם האנשים הבכירים שלהם שהיו ממשיכים להוציא כסף בפיגועים ואז אנחנו היינו טיפה מתים... לא היינו מוצאים את קרין A, ואם את חושבת שלהשקיע כסף ברמת חיים טובה יעזור אז את טועה כי אם תשלמי מלא כסף לבן אדם הכי חכם בעולם זה לא אומר שהוא ימצא משהוא שיעלה רמת חיים. אם את חושבת שצריך שהעולם ינהג אחרת- לכי על זה תשלחי מכתב לאריאל שרון.

למעלה