חומר למחשבה

france

New member
חומר למחשבה

אני יודעת שזה שירשור חדש אבל לדעתי מוצדק לפתוח אותו. אני הרבה זמן עקבתי מבחוץ על הפורום ואני רוצה להגיד לכן שהגענו לשפל. הקרע בפורום עמוק מאוד ואני מניחה שבנות רבות עזבו כי נמאס מהריבים-עובדה- שתיים עשו את זה רק היום. בנות שאולי לא יודעת לתת ביקורת זוכות לביקורת קשה ופוגעת בעצמן. הריבים, והאי פירגון, והכעס, והזעם, והעלבונות, וכול ה"דווקא", מחמירים את הקרע. בנות (ובנים) לפעמים צריך לדעת להבליג ולסלוח. העובדה שעכשיו בפורום יש המון בנות חדשות מראה שהרבה מתעניינים בדוליז, אבל גם המון מתבלבלות בחוקים (הטיפשיים והלא נחוצים) וה"ישנות" מתעצבנות ועולות על המסכנות בצעקות וכו´.עובדה-אני כותבת בתור חדשות וישנות אבל תתזכרו שבאמת כולנו שונות וכולנו שוות.חוקים נועדו רק לדיכוי ואני בטוחה שאם לא היו חוקים היינו חיות ביותר שלום. אולי בשבילכן לא, אבל בשבילי בובות הן חלק מדרך חיים ואני רוצה רק ליהנות. התעלמות ממושכת גורמת לכעס עצום שבסופו של דבר יש לו תוצאות הרסניות גם בחיים הלא וירטואליים. תזכרו- כולנו בני אדם וכולם טועים. טעות לעולם חוזרת. אל תאבדו צלם של אנוש בנוגע לתגובות וזעם. תזכרו- באנו להנות, לא לריב ולצעוק ולהיות ממורמרות. באנו ללמוד ולחוות ולא להוציא כעס אחת על השנייה. אין צורך לכעוס או לצעוק, אפשר בשקט לפתור את הבעיה. בנות שחושבות רק על עצמן שוכחות שהפורום עובד בשיטת "קח ותן". אני מגיבה לך ומישהי אחרת תגיב לי. אי הגבה פשוט גורמת לאי תגובה כללית, חוץ מאצל מעטים שלא נכנעים. האנרכיה בפורום פשוט איומה ונוראה. ואם מישהי תבוא ותכתוב "טוב וואו, אני מנצלת" מראה כמה האנשים בפורום מפנימים בקשות. אני מניחה שהעובדה של שהשרשור הזה הוא רק לתגובות מובנת מאליה (ועדין הייתי צריכה לכתוב את זה) תחשבו על זה

טוב וואו, אני מ*ת*נצלת...

אני יודעת שגם אני לא הייתי הכי בסדר.. האמת היא שאני לא הרבה בפורום, אבל כשאני באה אני רק עוברת ומסתכלת על כל הדוליז בדף, רואה שעל כולן כבר הגיבו, שמה את שלי והולכת. אני מנסה.. מדי פעם.. להגיב למישהי, אם אף אחת אחרת לא הגיבה לה אבל כן..
זה לא עושה אותי פחות עצלנית..
ואני באמת באמת באמת באמת באמת אשתדל עכשיו להגיב לכמה שיותר...

Jelly Beans

New member
אמ.. ../images/Emo60.gif

אני משתדלת להגיב על דוליז של אחרים.. ושאני מגיבה אני כותבת תגובה בונה (למרות שאני דיי חדשה, ואני לא מבינה הרבה.. אבל מה שאני יודעת אני מגיבה..) אני משתדלת לא להעליב אנשים. תראו גם לי יש לב גם אני רוצה להשתפר ברמה גבוהה ואני רוצה להיות דולמייקרית טובה! אז תגיבו אנשים! גם הישנים! יום טוב שיר

france

New member
רק שתדעו

תוציאו את הכול! שלא תעיזו להסתיר. הבעיה לא תפתר עד שנשים את כול הצרות על השולחן ונפתור כל אחת לגופה! תוציאו את הכעס, את כ-ו-ל החרא והמירמורים שהפורום הזה גרם לכן אל תתעצלו!

france

New member
עוד משהו

אני מבקשת כשאתן מגיבות תתחילו להגיב מההודעה הזאת. רק ששתי ההודעות למעלה שכתבתי תמיד יישארו למעלה!! כול הכבוד מי שבינתיים הגיבה התקדמנו כמה צעדים קדימה כי כול מסע גדול מתחיל בצעד קטן אחד קדימה!

סליחה!!!!!!!!!!!!!

סליחה שאני לא מגיבה כי לפעמים אין לי כוח או מצב רוח... 1. אני לפני כמה ימים פתחתי שרשור יומולדת נראה מאוד מיוחד וגם לכבוד יום הולדתי בפעם הראשונה שמתי ראיתי את זה ברשימת הודעות או.קיי הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן נכנסתי עוד פעם לפורום ופתאום הוא לא נמצא לא למעלה לא באמצע ולא למטה!!!!!!!!!!!!!!!!1 זו חוצפה אז ניסיתי לשים עוד פעם ואותו דבר!!!!!!!! אני חושבת שזה מאוד חוצפה מצד מיכל ומי שזה לא יהיה שהיא מוחקת את ההודעות שלי! 2. לפני די הרבה זמן הייתי מכונת בובות ועשיתי בערך 11 בובות רק כדי לפתוח שרשור לשים את כל הבובות שלי דרך אגב הסיפור הזה קרה לי פעמיים! אז בכל מקרה שמתי את הבובות אני חוזרת רק ילדה אחת מכל הפורום הענק הזה הגיבה!!!!!!!! איך זה שאני יצטרך לשים בובות כדי שיגיבו לפחות 4 פעמים???????? אני הוצאתי הכל אם אני אזכר אני אדבר!

אה ועוד משהו

שאני עושה משהו לא טוב ומעירים לי שמישהו עושה את זה לא מעירים לו!! זה כאילו שאני חדשה ויש לי בובות פחות יפות אז אני זבל!!!!!!!!!

Mooa-Numi

New member
אר...

חשבת על העובדה שהשרשור עבר דף אחורה? זה יכול לקרות במצב שכל אחת פותחת הודעה חדשה לדולי שלה... מה לעשות.

Mooa-Numi

New member
שאלה-

למה להם מותר להוציא ת´כעס ולי אסור??? אפ-ל-יות...
Fuck The System...

swirrrly

New member
תלחצו כאן ותראו תגובה! ../images/Emo28.gif

אמממ... הודעתך נלקחה לצומת לבי וקשה לי להגיד שאני לא מסכימה. מאוד קשה לי להודות בטעויות שלי, ומאידך מאוד קשה לי למצוא טעויות שעשיתי.. מה שמפריע לי זה "שחוקים נועדו לדיכוי". חוקים נועדו לסדר, וזה שהחוקים מופעלים על כל האנשים, רק מוכיחה את השיוויון בין בני האדם, ובמקרנו, משתמשי הפורום. אני מסכימה שהחדשים לא מודעים לחוקים, ולכן יש לנהוג איתם "ביד רכה". אני מרגישה שהנושא עליו אני מדברת עכשיו הוא מאוד עדין, ועליי להיזהר. לכן, בין כל הפיתולים הדיפלומטיים שכתבתי כאן עכשיו, אסכם ואומר שאני מבינה את הרעיון בהודעתך ומסכימה: הריבים אינם מוסיפים לדבר, ותמיד כל אחד נשארת בסוף עם הדעה שלה ושום דבר לא משתנה. אינני מסכימה שיש להפסיק עם הריבים, שהרי רק אם בנות יביעו דעותיהן וינסו להוכיח את צדקותן, אז נוכל להבין באמת איך אפשר להשתפר לטובת "העם". לכן, פעם הבאה שמישהי תרגיש צורך להביע עמדתה, שתלך עם הריב עד הסוף, ותנסה לחשוב איך התגובה שלה, ולהעמיד אותה במצב של הצד השני. לסיכום, אני בטוחה במאה אחוז שאף אחת לא באה לכאן עם כוונה רעה, ואני בטוחה שכל הריבים מתפתחים רק מכיון שלכל אחת ראות שונה לאיך הפורום יוכל לחתור למצבו האידיאלי. וצריך לחקור ולבדוק את כל הראויות הללו. אוקי, אני מקווה שמישהי הבינה מה אמרתי, ואם לא אני אנסה להסביר שוב: החוקים זה דבר חשוב. הריבים זה דבר חשוב. אבל על כל אחת להבין שכולנו באנו כאן למען קידום הפורום וקידום היצירות שלנו! ועל כולן להבין שכדי שהפורום יפעל באמת צריך לעבוד לפי שיטת "תן וקח", כמו כל דבר אחד בחיים. להגיב, ובכך לקבל תגובות. אני חושבת שזה צריך להיות החוק היסודי בפורום.

france

New member
דעתי

לדעתי שירלי בעצם צודקת, חוקים זה טוב, אבל חוקי ברזל זה לא טוב. שיר אני מסכימה איתך לגמרי! בנות שלא מגיבות כשדולימייקרית זועקת לתגובות זאת פשוט אנוכיות. גם אני לא טלית שכולה תכלת אבל אני מודה בטעויות. אני מודה שגם אני נתקפת באנוכיות ובעצלנות ומפרסמת את הבובות שלי ומייללת שאין תגובות, אבל עדיין אני נותנת הרבה יותר ממה שאני מקבלת. אני עובדת על הבובות שלי בדיוק כמו האחרות ולא תמיד מקבלת תגובות כמו כולן. זה אמנם חוסר צדק אבל החיים אף פעם לא פיירים והעובדה שיש בנות שמעדיפות עכשיו לפרסם דוליז במקום להתמקד בבעיה היא פשוט בריחה. וזה מה שהכי כואב.

Tinke®Bell

New member
האאאאאאאאאאאאאא-

בווווווווווווווווווווווולשיט!! שירה,אל תיעלבי. לא משו אישי. אני כבר המווווווווווון זמן רוצה להוציא את כל זה. בנות,אף אחד לא הכריח אותכן לבוא לכאן,אף אחד לא הכריח אותכן להראות לנו את הדוליז שלכן,אף אחד לא הכריח אותכן לעזוב. אנחנו חבורה של סנובים,מגיבים רק לחברים שלנו,מנדים את כל החדשות ומקללים את כל מי שבא לכאן כדי להשתפר. דיל וויד איט! לא מוצא חן בעיניכם? לכו תפתחו לכן פורום משלכם! מי שמגיבה כאן תגובות רעות,גם אומרת איך לשפר. אז תפסיקו לבכות,ותחליטו מה אתן עושות עם עצמכן. או שאתן נעלבות- ועוזבות את הפורום או שאתן לא לוקחות ללב,כי אחרי הכל אנחנו רק רוצות לעזור לכן. תאמינו לי,זה מאוד מעצבן אותי שכל פעם נכנסת מישי חדשה לפורום ומראה לנו דוליז לא יפות ולא מושקעות. (לא מדברת על מישי ספציפית..) אבל יותר מעצבן אותי,זה שאתן בוכות כשאומרים לכן את האמת. זה פורום של אנשים כנים,ואם תסתכלו מעבר לביקורת הבונה,גם אם היא כוללת את המילה "מכוער" או "מזוויע",תמצאו אנשים טובים. אז די,אני לא שמה ז*ן,מצידי כל ה"מקובלות" יפתחו פורום סודי ששום חדשה לא יכולה להיכנס אליו,ושום מישהי שהדוליז שלה לא "ברמה" לא תוכל להצטרף. אז מה יהיה בפורום הזה? בנות,עם דוליז ברמה,שעוזרות אחת לשניה להשתפר עם הביקורת הכי כנה בעולם,ואף אחת לא נפגעת. ואתן? איזה פורום יהיה לכן? בלי בנות שמבינות קצת יותר ממכן בדוליז,ואני לא מתכוונת בצורה של להרים את האף,אלא תחשבו שניה ברצינות: יש כאן בנות שפשוט מבינות יותר ממכן בהכנת הדוליז. שמצליחות יותר. שיש להן דוליז מהממות. ועד כמה שזה פוגע-לדעתי לחצי מהפורום הזה,אולי אפילו יותר,יש דוליז מכוערות. ויש אנשים שהם כמה חודשים בפורום הזה,ולא מפסיקים לבכות שכל הזמן אומרים להם שהדוליז שלהן מכוערות והם נפגעים,או שלא מגיבים להם (בגלל שהדוליז שלהן לא יפות) והם שוב בוכים. ולמה? כי הם לא מקשיבים לביקורת הבונה שנותנים להם! לא מפנימים אותה! אז לדעתי-זה מה שהם צריכים לחשוב על.

france

New member
אהם

טוב תום בואי נבהיר משהו: מכירה את הביטוי חופש הביטוי? יופי. כי אם את לא יודעת חופש הביטוי גובל בחופש שהוא לא פוגע באף אחד ועכשיו אני נכנסת לקווים אישיים אז גוד דמט כנסי לאיציק!!

Shusho

New member
תגובה

אומנם אני גם חדשה פה, אבל גם לי יש מה להגיד (ואני כבר מבקשת סליחה מכל המתעצבנות). אם תסתכלו כמה ימים אחורה, שימו לב שבאמת כל אחת מגיבה לחברה שלה (חוץ משיר france שהגיבה לי למרות שאני לא מכירה אותה בכלל.. היו כאן בפורום שלי כמה וכמה בובות (לא אוהבת לקרוא להן דוליז) שלי, והיחידות שהגיבו בכלל, היו שיר ודנה. אז מה קורה פה? בשביל מה הפורום אם באמת כולן כאן צבועות? ואם נפתח פורום חדש, אז מה יקרה? (ואני שואלת את השאלה ברצינות) וזה שאת אומרת שיש כאן אנשי שמתבכיינים כי לא הגיבו להן על הבובה שלהם - את צודקת, ואלו שלא הפנימו את מה שאמרו להן (הביקורת) אז זה בעיה שלהן. אבל מה עם אלה שכן הפנימו? אז מה קורה? כל הבנות כאן מתייחסות ממששששש לא יפה אחת אל השניה, ואתן יודעות מה? לא כ"כ נעים להיות פה. ולא, אני לא מתכוונת לעזוב את הפורום, כי אני חושבת שהמצב (יכול) וישתפר. ובבקשה אל תתחילו להתעצבן עלי.

france

New member
ומי שמתעצבן עלייך...

שייזהר כי יותמושקה הנייכד שלי יודע לעשות וודו!

Takhisis

New member
ממש לא. ../images/Emo31.gif

אני מגיבה לדוליז יפות. לא לחברות שלי. אני מעדיפה לא להגיב לדוליז שלא אהבתי,מאשר להגיב תגובה רעה והן יעלבו.

Shusho

New member
אני חושבת שביקורת

רעה היא אף פעם לא באמת רעה, תלוי בטון בו אומרים את זה. אם אני מציגה את הבובות שלי כאן, מטרתי לקבל ביקורת בונה, ואם יש בנות שאומרות את זה ב*טון* מעליב ולא יפה - אז הבנות נפגעות. אחרת - למה שאפגע?

אהם גדול

חוזר וחוזר... למי את אומרת שיש את הדוליז לישנות נכון??!! זהו את לפעמים מסתכלת בדוליז של חדשות שלפעמים אולי היא לא הכי מושלמת אבל בתור אחת הראשונות היא מהממת!!!!!!! את אומרת לאנשים לעזוב ובסוף רק את תישארי בפורום הזה!!!!!!!!!!! תראי לא הכל חייב להיות מושלם! תחשבי על זה קצת ואל תדלגי על ההודעת הזאתי כי היא אחת החדשות הזבליות שלא מבינה כולם נכון?????!!!!!!!!!!!

למעלה