Tinke®Bell
New member
אוקיי,לא הסברתי את עצמי טוב.
כן,אני אומרת שלחלק מהישנות יש דוליז טובות. לא לכולן. למה? כי יש להן יותר ניסיון. לא אמרתי שלחדשות יש פחות כישרון. אני מסתכלת על כ-ל הדוליז שמפרסמים בפורום,אז מה אם אין לי כוח להגיב? ולפעמים גם הגיבו כבר,ואמרו את מה שיש לי להגיד,אז למה יש לי להגיב? וזאת הטעות כאן-בת נכנסת,ומראה את הדוליז הראשונה שלה. אז באמת-ביחסית לדוליז הראשונות שלי אתן כישרוניות בטירוף
אבל צריך להתעלם מהעניין שזו הדולי הראשונה,כי אם רק תגידו "מהמם" אז זה לא יעזור לאותה אחת להשתפר. אני לא אומרת לאנשים לעזוב,אני פשוט אומרת שזה הפורום שלנו ואי אפשר לשנות אותו. ותאמיני לי,לא רק אני אשאר בפורום הזה. אני יודעת שלא הכל חייב להיות מושלם,אני לא אומרת לאף אחת איך לעשות את הדוליז שלה. אני רק נותנת לה הצעות. ומי אמר שהחדשות הזבליות לא מבינות כלום? רותי הייתה פעם חדשה,ועכשיו אנחנו נשואות
ואני גם מדברת עם עוד בנות מהפורום,שהצטרפו לפניי ואחריי,ואני לא מזלזלת בהן או משהו. זה פשוט מעצבן שיש לבנות רמת אגו כזאת שבשביל דוליז שהן חושבות שהיא מהממת הן יורידו שרשור.
כן,אני אומרת שלחלק מהישנות יש דוליז טובות. לא לכולן. למה? כי יש להן יותר ניסיון. לא אמרתי שלחדשות יש פחות כישרון. אני מסתכלת על כ-ל הדוליז שמפרסמים בפורום,אז מה אם אין לי כוח להגיב? ולפעמים גם הגיבו כבר,ואמרו את מה שיש לי להגיד,אז למה יש לי להגיב? וזאת הטעות כאן-בת נכנסת,ומראה את הדוליז הראשונה שלה. אז באמת-ביחסית לדוליז הראשונות שלי אתן כישרוניות בטירוף