חומר למחשבה

Tinke®Bell

New member
אוקיי,לא הסברתי את עצמי טוב.

כן,אני אומרת שלחלק מהישנות יש דוליז טובות. לא לכולן. למה? כי יש להן יותר ניסיון. לא אמרתי שלחדשות יש פחות כישרון. אני מסתכלת על כ-ל הדוליז שמפרסמים בפורום,אז מה אם אין לי כוח להגיב? ולפעמים גם הגיבו כבר,ואמרו את מה שיש לי להגיד,אז למה יש לי להגיב? וזאת הטעות כאן-בת נכנסת,ומראה את הדוליז הראשונה שלה. אז באמת-ביחסית לדוליז הראשונות שלי אתן כישרוניות בטירוף
אבל צריך להתעלם מהעניין שזו הדולי הראשונה,כי אם רק תגידו "מהמם" אז זה לא יעזור לאותה אחת להשתפר. אני לא אומרת לאנשים לעזוב,אני פשוט אומרת שזה הפורום שלנו ואי אפשר לשנות אותו. ותאמיני לי,לא רק אני אשאר בפורום הזה. אני יודעת שלא הכל חייב להיות מושלם,אני לא אומרת לאף אחת איך לעשות את הדוליז שלה. אני רק נותנת לה הצעות. ומי אמר שהחדשות הזבליות לא מבינות כלום? רותי הייתה פעם חדשה,ועכשיו אנחנו נשואות
ואני גם מדברת עם עוד בנות מהפורום,שהצטרפו לפניי ואחריי,ואני לא מזלזלת בהן או משהו. זה פשוט מעצבן שיש לבנות רמת אגו כזאת שבשביל דוליז שהן חושבות שהיא מהממת הן יורידו שרשור.

המפ....../images/Emo117.gif

אני לא יודעת כמה מוצדק לפתוח את זה בשרשור חדש כי זה לא השרשור הראשון שפותחים על הנושא הזה.
וכבר דשנו בזה אובר אנד אובר, וכל פעם הגענו לאותן המסקנות -
אתן לא יכולות לגרום למישהי להשתנות
רוב הבנות פה מנסות לעזור. ז"א שהן כותבות לך ביקורת בונה, וגם אם זה בטון שנראה לך טיפה לא נחמד, הן עושות את זה רק בשביל לעזור.
ה´דווקא´ נובע מעקרונות, אם מישהי עושה משהו שהיא יודעת שהוא מפריעה למישהי אחרת, היא לא יכולה לצפות מהבנות שזה מפריע להן שיגיבו לה.
אם לא היו חוקים הפורום היה במצב הרבה יותר גרוע.
כמו שאני רואה את זה, אם מישהי לא רוצה ביקורת בונה, גם אם היא לפעמים באה בצורה טיפה מעליבה ולא סימפטית - אין לה כל כך מה לחפש פה. אם כל הזמן יגידו למישהי שהבובות שלה מהממות היא לא תתקדם לשום מקום!!
וחבל. כי יש כאן פוטנציאלים של ממש.

...

אנשים מדברים פה על נושאים חשובים ואת באה ואומרת שלא כדי לפתוח על זה שרשור....את יודעת כמה מיליון ילדים רבים פה ביום? את יודעת שאנשים עוזבים את הפורום בגלל שזה כבר לא כיף כי כל הזמן רבים? את יודעת? גם אם כן גם אם לא.... הבנו שלא צריך לפתוח הודעה על כל פיפס אבל די אנשים מבינים אותך! אבל יש פה נושא חשוב שצריך לצאת ממנו ושכולנו נהיה מרוצים!!

Tinke®Bell

New member
אוי באמת!

היא אמרה שהיו מספיק שרשורים על זה,והגענו למסקנות! ודווקא בשרשור שלי,על ההתנהגות בפורום,אף אחת מאלו שבוכות על כל מיני דברים לא השתתפה. מוזר.. ממש מוזר!

מה השטויות?

אני לא בוכה ואני לא כלום.... ואת סתם מתלהבת וכל אלה שלא נראים לך את מתחילה מי יודע מה לרדת אליהם להגיד דברים לא טובים ולהתעצבן אז אנחנו פה בפורום מבקשים שתדברי בשפה יותר נוכה ורגועה למה להתעצבן!! וחוץ מזה שזה שלא השתת]פו בשבלך זה אולי בגלל השפה אולי בגלל האישיות ואולי בגלל הכל בכל אופן אני אישית לא ראיתי שאת פתחת שרשור על זה והייתי משתתפת כי אני חושבת שמה שקורה פה זה לחלוטין לא טוב וזה רע אבל נכון אי אפשר לשנות ילדות...אבל אפשר לשנות שפת דיבור...ולא להיות עצבניים כל הזמן!

Tinke®Bell

New member
לא אמרתי שאת בוכה..

ההודעה שלי לא דברה עלייך בכלל. ואיפה בדיוק ירדתי על אנשים שלא נראים לי? אני רוצה קישור ישיר להודעה. התגובה הכי קשה שנתתי בחיים שלי,היא כמה שרשורים פה מתחת,שכתבתי שהשיער גושי,הבגדים לא משו לטעמי והנעליים ריבועיות מדי,ושאם לא רוצים ממני תגובות כאלה אז שיתחילו בלשרשר. ותראו,אם לא השתתפו בשרשור ההוא שפתחתי בגלל האישיות שלי,אז בעיה שלהן. הן לא אמרו מה מפריע להן-אני לא משנה כלום.

../images/Emo4.gif

המפ... יש לי מצב רוח טוב היום ואת לא תקלקלי לי אותו. זה היה נושא חשוב בפעם הראשונה, השנייה, השלישית ואת יודעת מה?! אולי גם בפעם הרביעית שדיברנו עליו. אבל הנושא הזה כבר עלה עשרות פעמים ובכל פעם הגענו בדיוק לאותה נקודה. אז מה הטעם בכלל להעלות אותו שוב כשכולנו יודעות שבסוף נסיים בנקודת המוצא?! את פה בדיוק מאתמול, את לא יודעת שום דבר על הפורום הזה, וכמוך גם הרבה ילדות שחושבות שהן יודעות פה הכול, שהן יעשו מה שבא להם מבלי להתחשב באחרות ושהן יכולות לפתוח כמה הודעות חדשות שבא להן. אז יש לי חדשות בשבילכן - אתן לא. אם הבנות בפורום הזה לא היו נותנות ביקורת בונה הדוליז שלי היו נשארות בדיוק באותה רמה כמו שהן היו כשהגעתי הנה, ותאמיני לי זה לא טוב. אבל למזלי, הבנות כאן נתנו לי ביקורות בונה, עצות, טיפים והדוליז שלי נראות הרבה יותר טוב ממה שהן היו נראות פעם. אז אם את רוצה להשאר ברמה שאת עכשיו - למה את באה הנה? בשביל הכיף? זאת לא המטרה של הפורום.

מויישית

New member
וואו אחות שלי נסחפנו קצת לא?

אבל בכל מקרה את צודקת בתור חדשה אני חושבת שאת צודקת די לשחיטות!!!!!!

למעלה