חולת נפש

סוג ב

New member
חולת נפש

כשאבא שלי הסביר לי, למה לא לחפש בנזוג חילוני, בגלל שהוא בוגד בפוטנציאל ואני עניתי לו שאין לו מושג כמה גברים חרדים בוגדים, הוא ענה לי: אני רב, אני לא רופא (!!!) דפיקות הלב שלי הואצו, הרגשתי לאן השיחה זורמת, חשבתי שאצליח לשנות נושא בלי לקבל חותמת להצהרתו הפוגעת, אבל לא, הוא הכריז בקול, את חולת נפש ואני אסביר לך למה, מיותר לציין שניתקתי לו את הטלפון ולא שמעתי את הסבריו הבריאים. למה בגלל שאני חושבת שונה ממנו, אני ישר הופכת לחולת נפש? למה לא עולה בדעתו, שחולה נפש, זה אחד ששם קופסת עץ על המוח כל בוקר? למה לא עולה בדעתו שחולה נפש, זה אחד שמנענע עץ ירוק מלפסטיק? ועוד אלף למה ולמה.... אני הבריאה, הוא החולה נפש. לך תשכנע פיל שהוא יכול לעוף...

עץ שתול

New member
ולך תשכנע את אלוהים שהוא בכלל לא קיים

אגב, האם ידוע לך כמה רבנים בוגדים?

JustMe201

New member
טוב, נו..

לי ידוע! הוא לא אמר לך גם כמה את אומללה? ישבתי השבוע בפגישה אצל עו"ד, ושוחננו, באיזה שלב סיפרתי לו שגדלתי כחרדית וכו'. הוא התחיל להגיד לי שבטח בתוך תוכי..נו..את יודעת.. זה מציק לך.. עניתי לו - שמציק לי החום, המיסים וכו'. הוא ניסה להתווכח איתי. סיימנו את השיחה בזה שאמרתי לו שמאדם אינטלגנטי כמוהו - הייתי מצפה ליותר..

אגס 10

New member
אל תצפי מאף אחד

אני מכיר אנשים אינטלגנטים וחכמים שנחשבים ובצדק ביום יום לאנשים מאוד נבונים וחושבים,ואילו כשמגיעים לנושאים של דת ואמונה הם פשוט נעולים ומקובעים בצורה שזה לפעמים ממש מדהים לראות זאת.

סוג ב

New member
מרתיח את דמי הקפוא

כשמתחילים לתרץ במקומי, למה התרחקתי מהדת ושזה יעבור לי. 'חנקו אותך, סבלת, אומללת, וכד'.. את יכולה לשמור בלי להיות חנוקה, את יודעת שיש אלוהים, בסוף את תחזרי.... ' אני יכולה להרוג מישהו שינסה להסביר לי למה התרחקתי מהדת ואיך אני עלולה לחזור.

JustMe201

New member
דמך קפוא? מה את פולניה ../images/Emo13.gif

ואני מבטיחה לא לנסות להסביר לך למה יצאת מהדת..(יש מספיק שעושים את זה בשבילי..) ולצערי, גם במצבי כולם מסבירים למה יצאתי.. (אה. ובחיי שיש להם רעיונות מקוריים שאני אפילו לא חשבתי עליהם..)

ואתה יודע כמה רבנים סוטים יש?

הזכרת לי שפעם שיכנעו אותי לדבר עם איזה רב בטלפון עכשיו לא להיתעלף, הוא אמר שכול התיסכולים שלי נובעים מחוסר סיפוק מיני ולכן אני צכה לאונן והוא יעזור לי. אז בישביל הקטע זרמתי איתו כאלו והוא הדריך אותי איך לאונן שאני יושבת בשלוה בסלון ואומרת לו... באיזה שלב אמרתי לו שאולי לי מותר לאונן אבל לו אסור אז הוא אומר לי:אני מאונן?מה פיתאום, אני לומד מסכת ברכות תו`כ הדיבור איתך...

nini132

New member
../images/Emo6.gif

שנקבע חברותא למסכת נזיקין?

DeadalusX

New member
את רצינית?

אני לא דתי או משהו, סתם אני משוטט פה מתוך סקרנות, אבל אם מה שכתבת אמיתי, למה שלא תגישי תלונה במשטרה?

DeadalusX

New member
אני לא עו"ד אבל

היא אומרת שהיא היית צעירה, והוא ניצל עמדת כח כדי לספק את החרמנות שלו נטו, שמעת פעם על רב שאתה מתקשר אליו כי יש לך בעיות והוא אומר לך לשפשף כדי להרגע? סעמק העולם הדפוק הזה

girl number six

New member
האישה תמיד יודעת אחרונה

או יותר נכון הסימנים לפניה אבל היא בוחרת להתעלם - זה מוריד ממנה כאב ראש, אחריות. הרי אצל דתיים, במיוחד אצל נשים, לא מקשרים בין סקס ובין הנאה וברגע שממלאים את מכסת הילדים כפרו ורבו, היא מעדיפה להימנע. הייתי עדה אפילו לאישה שנשואה לפדופיל - היום מורשע [דתיים] שלא ידעה שבמשך שנים האב פגע מינית בילדים שלו למרות שהסימנים היו לפניה וזו הסיבה שאשתו הראשונה ברחה מהבית והוא דרש שהילדה תישאר אצלו בגרושין כי טען שהיא משוגעת [בזמנו לא הייתה בעיה לשלוח מישהו להסתכלות בבית משוגעים וכשהיא טענה שהוא עושה לילדה דברים אסורים, הוא טען שהיא משוגעת ושלח אותה לשלוותה להסתכלות. במשפט הגרושין, הדיכאון שהיא סבלה ממנו בעקבות המצב שנוצר עשה את שלו והאב קיבל חזקה על הילדה.]

למעלה