אפשר לחפש ספונסר... ואז כל העיניין של כסף יורד.. לא רוצים?
Y YogevLevi New member 13/5/07 #35 ברור אבל עדיין מבאס....... אם אני יכול לשלם על חולצה שלא יהיה עליה שום דבר לא קשור אז למה לא?
Y yaeltyl New member 13/5/07 #32 בכיף אם מישהו ימצא. אני כבר חרשתי את העיר שלי לפחות 5 פעמים ואין פה אנשים נחמדים שמוכנים להיות ספונסרים.. אם מישהו מוצא אז בכיף
בכיף אם מישהו ימצא. אני כבר חרשתי את העיר שלי לפחות 5 פעמים ואין פה אנשים נחמדים שמוכנים להיות ספונסרים.. אם מישהו מוצא אז בכיף
R R o t e m G New member 12/5/07 #17 מגניב ביותר! אני בעד בהחלט! אני אוהבת חולצות [מי לא?] רק תגידו מחיר ואני באמת יכולה להביא בשבת חוף... יעל - יא מוכשרת, ציירי משהו!
מגניב ביותר! אני בעד בהחלט! אני אוהבת חולצות [מי לא?] רק תגידו מחיר ואני באמת יכולה להביא בשבת חוף... יעל - יא מוכשרת, ציירי משהו!
X XDבלונדהXD New member 13/5/07 #36 בואנה!!! D: אנחנו ממש בקטע של "מוכשרות" בזמן האחרון.. אממ תביאי רעיון, אני ממש יבשה (או..תרטיבי בצורה אחרת 2גבגב). XD שיט, אני כל כך הופכת לשאקד.
בואנה!!! D: אנחנו ממש בקטע של "מוכשרות" בזמן האחרון.. אממ תביאי רעיון, אני ממש יבשה (או..תרטיבי בצורה אחרת 2גבגב). XD שיט, אני כל כך הופכת לשאקד.
ש ש י ר ש ר ל ו New member 13/5/07 #21 אנשים תקשיבבו תשרשרו לפה מי מתכוון לקנות חולצה כדי שנדע פחות או יותר מה הכמות והמחיר ותוכלו להתחיל לשלוח כסף או להעביר לאנשים משבט יעד או משהו בהופעה פרידה של המשלחת כמו ששיר אמרה או ?
אנשים תקשיבבו תשרשרו לפה מי מתכוון לקנות חולצה כדי שנדע פחות או יותר מה הכמות והמחיר ותוכלו להתחיל לשלוח כסף או להעביר לאנשים משבט יעד או משהו בהופעה פרידה של המשלחת כמו ששיר אמרה או ?
ה הדריק1 New member 13/5/07 #22 חחח לי יהיה די ק/ה להעביר את הכסף]: ואני ממש רוצה ח8ולצה ... אז מה לעשות לכל מיש לא יודע אני הדר משבט לפיד הנהגת איילון... אולי נעשה באמת ספונסרים לזה....
חחח לי יהיה די ק/ה להעביר את הכסף]: ואני ממש רוצה ח8ולצה ... אז מה לעשות לכל מיש לא יודע אני הדר משבט לפיד הנהגת איילון... אולי נעשה באמת ספונסרים לזה....
Y YogevLevi New member 13/5/07 #29 אני רוצה 2 אכפת לכן להפגש איתי באיזה מקום מרכזי בראשון ביום שישי או שבת הבאים? >_<"
Y yaeltyl New member 13/5/07 #30 ממש לא לא אכפת הכוונה..חחחחח ואם לא שלחת את הפאצ' אז תוכל להביא לי באותה הזדמנות
ל להלה006 New member 13/5/07 #33 ../images/Emo45.gif אני בעד ואני אקננה ת'חווללצצה!! הכי מגניב זה חולצת פורוםם!!! הקודמת יצאה חמודה.. למי שיש גלופות שיתחיל להעלותת..
../images/Emo45.gif אני בעד ואני אקננה ת'חווללצצה!! הכי מגניב זה חולצת פורוםם!!! הקודמת יצאה חמודה.. למי שיש גלופות שיתחיל להעלותת..