>>חולצות פורום-קיץ 2007<<

yaeltyl

New member
>>חולצות פורום-קיץ 2007<<

טוב אז ככה, אף אחד לא הראה נכונות להיות אחראי על הוצאת החולצות ובהתאם לזאת.. שירשרלו ואני אחראיות:) מה שקורה זה שאנחנו צריכים להכנס להילוך מהיר כי אוטוטו כבר מגיע הקיץ ואנחנו רוצות שכולם יספיקו לקבל את החולצות לפני מחנות הקיץ \ קורסים מסכמים ולכן- אנו מבקשות לצייר ולהעלות לפה גלופות עד התאריך 20.5, יום ראשון (והיומולדת של אמא שלי:). לאחר שכל הגלופות יועלו תבחר גלופה בצורה דמוקרטית ע"י הצבעה של חברי הפורום והגלופה הזוכה תזכה להתנוסס על גבי חולצתנו. עד ה-10.6 אתם יכולים לשלוח את הכסף (סכום מדויק יצוין בהמשך) אל אחת מאיתנו (גם כתובת תצוין בהמשך..:) אז כל מי שגר רחוק, תתחילו כבר להתארגן איך להעביר את הכסף בצורה הבטוחה ביותר שלא יקרה מצב כמו בעבר שכסף פשוט הלך לאיבוד איפשהו בין השולחים לאנשים שהיו אמורים לקבל אותו. מי שלא יודע- אנחנו משבט שורק (שיר ח' ואני שישיסטית) אז כל מי שבהנהגה שלנו (חוף) יוכל למשל להעביר את הכסף דרך השבת ההנהגתית לדוגמא או דרך חברים משותפים, לא חסרות דרכים. -שירשרלו ויעל-

yaeltyl

New member
וכמובן..

שגם אנשים שלא יודעים לצייר ממש עדיין מוזמנים לשרשר לפה הצעות לגלופות

cohen shir

New member
יש מצב שתדעו מחיר כבר ביום ראשון כדיי......

שנוכל להביא לכם בהופעת פרידה של המשלחת?

yaeltyl

New member
ברור.אבל בעיה קטנה..:)

יום ראשון אנחנו נתקשר לברר מחיר ונודיע פה, אבל להביא לנו לא תוכלו בהופעת פרידה של המשלחת כי... השנה לא יוצאים מהשבט שלנו למשלחת):

YogevLevi

New member
הערה קטנה

תעשו הצבעה גם לצבעים של החולצה........שלא יווצר מצב כמו שנה שעברה..........

yaeltyl

New member
כן כבר חשבנו על זה..

ועל ההתחלה אמרנו לעצמנו שכל התהליך יהיה פה דמוקרטי גם הגלופה גם הצבעים.. כי חבל שאח"כ מישהו לא יאהב את החולצה ממש עד כדי כך שיהיה בזבוז ולא ילבש אותה

cohen shir

New member
אביא*

למרות שאת הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי זה דיי מעצבן אותי... אני אביא הוא יביא היא תביא ..............

אחלה בחלה D:

לי אין בעיה לצייר גלופה, אני תמיד מציירת לשבט שלי את הגלופות. אבל אפשר אולי לראות דוגמאות לגלופות שהיו פה ולהבין את הסגנון של זה? :p אני פשוט רגילה לחולצות שבט לפי טיול או סמל שבטי.

תודה :)

אבל אני בקושי רואה מה כתוב שמה, תוכלי אולי לרשום את זה? XD (ויואו! אני כל כך אוהבת את החולצות שהשרוולים ככה!)

cohen shir

New member
זה חלק מהשירשור הידוע "רק צופיניק..."

רק צופיפניק יכול להתקלח בפחות מ2 דקות בלי סבון כשהרגליים דורכות בג'יפה ובבגדים רטובים שאנשים שכחו ואחריי זה להגיד - "איזו מקלחת מרענננתתתת"

yaeltyl

New member
סגנון צופים פשוט..:)

יש כזה דבר סגנון שבטי?אף פעם לא שמתי לב..

chen galili1

New member
כן..ייווו ממש באלי חולצת פורום זה יהיה מגניב

אבל אני גרה בפרדסיה אז איך אני ישלח לכם את הכסף?? זה יעבור בדואר ויגיע בשלום??

shelosh1

New member
חןןןן

אם את שולחת אז דברי איתי! גם אני רוצה לשלוח! וצריך לדבר גם עם מעיין..

chen galili1

New member
../images/Emo3.gifחחח..סבבה נשלח ביחד

אבל רק שיגידו מתי כמה ולאיפה!=]

למעלה