מערכת שופטת לא אמורה להיות בעלת סמכות להטיל ווטו על כל החלטה של שאר הרשויות. בית משפט לחוקה קובע אם החוק חוקתי ולא אם החוק צודק.בדמוקרטיה אי אפשר בלי מערכת שופטת.
אם יש לכם טענות לשופט כזה או אחר אפשר לתבוע אותו.
מערכת שופטת לא אמורה להיות בעלת סמכות להטיל ווטו על כל החלטה של שאר הרשויות. בית משפט לחוקה קובע אם החוק חוקתי ולא אם החוק צודק.בדמוקרטיה אי אפשר בלי מערכת שופטת.
אם יש לכם טענות לשופט כזה או אחר אפשר לתבוע אותו.
היא קובעת איך מפרשים את החוק.מערכת שופטת לא אמורה להיות בעלת סמכות להטיל ווטו על כל החלטה של שאר הרשויות.
לא יודע מה זה בית משפט לחוקה ואין לנו חוקה...בית משפט לחוקה קובע אם החוק חוקתי ולא אם החוק צודק.
בבית המשפט העליון לא יושבים היום שופטים. חלק מהם הם פוליטיקאים עם גלימת שופט שדואגים לדיפ סטייט הישמעאלי השמאל הרקוב והבוגדני.. בין השופט גולדפרויינד לבין החוק והצדק יש מרחק מזרח ממערב. הבן אדם הזה נמצא שם לדאוג לאינטרס חיסולה של הדמוקרטיה כי מה לעשות הדמוקרטיה בישמעאל.ה"רוב" רוצה לקבוע "הכל", אך אפילו בדמוקרטיה רוב אינו חזות הכל.
יש ענינים עליהם מופקדת מערכת המשפט.
"אייטולות" הם כהני-דת.
אין "אייטולות" בבית המשפט העליון...
סיפר שפטל איך ישבו שופטי בג"ץ ולא ידעו איך הם מבטלים את חוק יסוד עילת הסבירותהאיש שהכין והביא את מדינת ישמעאל לאבדן הדמוקרטיה מדבר על הליכוד ? על הימין שטויות שקרים והזיות.
מי שהרס את מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל זה המשטר שלכם הדפוק. המשטר התבוסתני הבוגדני והמלשני האנטי ציוני ששונא יהודים ויהדות.
תורת הכל שפיט מסמוס האיזונים והבלמים בין הרשות השופטת לרשות המחוקקת הם פרי עבודת ידיך חלאה עלוב.
ושלא תבינו אותי שלא נכון . גם הליכוד הוא חלק מהקנוניה האנטישמית וחיסולה של מדינת ישראל כמדינה ציונית והפיכתה לישמעאל אבל להפיל הכל על הליכוד ולומר שהימין אשם זאת בדיחה עצובה.
אידיוט.האיש שהכין והביא את מדינת ישמעאל לאבדן הדמוקרטיה מדבר על הליכוד ? על הימין שטויות שקרים והזיות.
מי שהרס את מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל זה המשטר שלכם הדפוק. המשטר התבוסתני הבוגדני והמלשני האנטי ציוני ששונא יהודים ויהדות.
תורת הכל שפיט מסמוס האיזונים והבלמים בין הרשות השופטת לרשות המחוקקת הם פרי עבודת ידיך חלאה עלוב.
ושלא תבינו אותי שלא נכון . גם הליכוד הוא חלק מהקנוניה האנטישמית וחיסולה של מדינת ישראל כמדינה ציונית והפיכתה לישמעאל אבל להפיל הכל על הליכוד ולומר שהימין אשם זאת בדיחה עצובה.
אידיוט.
ראיתי את כב' נשיא בית המשפט העליון (לשעבר), מר אהרן ברק באפריל השנה בטיסה להולנד, בנסעו כנראה לישיבת בית הדין הבינלאומי.
הוא אמנם ישב בביזנס ולא ראיתיו עומד בתור וכיצד עלה, אך מכיוון שמעלים ראשונים את נוסעי הביזנס, והנוסעים באקונומי עולים אחריהם וחולפים על פניהם - ראיתיו.
הוא נראה חד וקוהרנטי לחלוטין ולא ראיתי בקרבתו מישהי שעשויה להיות מטפלת.
אפשר שנעזר במקל הליכה, אך לא ראיתי מקל...
אידיוט!הוא מחרבן כבר במכנסיים בלי שליטה על הסוגרים שלו ובלי שליטה על הפה שלו. יאללה גם בגילו המופלג כשהוא על כסא גלגלים עם חיתול הוא ממשיך לפתוח את הג'ורה שלו וללכלך על הימין שהרס א הדמוקרטיה. הימין רוצה להחזיר את הדמוקרטיה אבל הם לא מסוגלים כי בראש הימין היום עומד קפלניסט סוכן הסי איי אי שמכר את ישראל לאמריקה לטובת ישמעאל.
כלבה מיוחמת כל הכלבים רודפים אחרייך אבל רק הכלבים הערבים הכלבים היהודים נגעלים מכלבה בוגדנית כמוך.אידיוט!
כלבה מיוחמת כל הכלבים רודפים אחרייך אבל רק הכלבים הערבים הכלבים היהודים נגעלים מכלבה בוגדנית כמוך.
הבן אדם יושב בכסא גלגלים https://media3.reshet.tv/image/upload/t_image_article_800/v1748944432/uploads/2025/904608523.webp
מסתבר שהוא הטריגר לטירוף שלך .שמאלנות היא הפרעה נפשית מולדת אקוטית ובלתי ניתנת לריפוי.
אליהו יוסיאן, אלילכם - אידיוט, והציוץ הזה רק מטנף אותו ואת כל מי שמתלהב ממנו...ממש כאילו עמדתם לפני מאוורר והשלכתם עליו פֶרֶשׁ...זה כתב אליהו יוסיאן אני דווקא רוצה שיחיה עוד קצת כדי לראות איך מפעל החיים שלו להפוך את מדינת ישראל למדינת ישמעאל כורם עור וגידים אבל שיזכור מה המחיר על הבוגדנות שלו
ראיתיו באפריל השתא.כלבה מיוחמת כל הכלבים רודפים אחרייך אבל רק הכלבים הערבים הכלבים היהודים נגעלים מכלבה בוגדנית כמוך.
הבן אדם יושב בכסא גלגלים https://media3.reshet.tv/image/upload/t_image_article_800/v1748944432/uploads/2025/904608523.webp
מסתבר שהוא הטריגר לטירוף שלך .שמאלנות היא הפרעה נפשית מולדת אקוטית ובלתי ניתנת לריפוי.
שיחקו לכם טוב טוב בראש בזה אין ספק. עקרונות היסוד של כל משטר דמוקרטי מאוד פשוטים, כפיפות מלאה לחוק, כפיפות כזו מפורשת ומיושמת ע"י מערכת בתי המשפט ועל ידה בלבד, זו משמעות עקרון הברזל הידוע כעליונות המשפט. החוק נקבע ע"י הרשות המחוקקת, קרי הפרלמנט ובמקרה שלנו הכנסת, אבל פרשנותו ומילוי החוסרים שבו מסורים כאמור בלעדית לבתי המשפט, שחייבת להיות עצמאית ונטולת פניות, אחרת אין בה טעם. אצלכם הפכו את העקרון הזה ומקשקשים קישקושי אבל הם לא נבחרו בכלל, מה פתאום שהם יחליטו, או כל מיני שטויות אוויליות מהסוג הזה. אצלכם לנבחרים זכות המילה האחרונה כי העם בחר אותם. אצלכם בתי המשפט הם נטל, דבשת מיותרת. כשאני קורא שטויות מהסוג המצוטט כאן, אני מתחיל להבין איך זה התמיהה התמידית שלי, מה פתאום אנשים לא רק מוכנים, הם גם רוצים לחיות במשטר שאינו דמוקרטי, באה על פתרונה, צריך מספיק תועמלנים משובחים שיידעו לפמפם ללא הרף איזו סכנה זו מערכת משפט עצמאית ובלתי תלויה ואיזה יופי זה משטר שבו לרוב זכות המילה האחרונה והבלעדית וצריך מספיק חלושי דעת שיאכלו את זה.הוא מחרבן כבר במכנסיים בלי שליטה על הסוגרים שלו ובלי שליטה על הפה שלו. יאללה גם בגילו המופלג כשהוא על כסא גלגלים עם חיתול הוא ממשיך לפתוח את הג'ורה שלו וללכלך על הימין שהרס א הדמוקרטיה. הימין רוצה להחזיר את הדמוקרטיה אבל הם לא מסוגלים כי בראש הימין היום עומד קפלניסט סוכן הסי איי אי שמכר את ישראל לאמריקה לטובת ישמעאל.
כשבית המשפט אומר אני החוק זה סוף הדמוקרטיה. לך תמכור את ההזיות האינפנטיליות שלך במקום אחר.שיחקו לכם טוב טוב בראש בזה אין ספק. עקרונות היסוד של כל משטר דמוקרטי מאוד פשוטים, כפיפות מלאה לחוק, כפיפות כזו מפורשת ומיושמת ע"י מערכת בתי המשפט ועל ידה בלבד, זו משמעות עקרון הברזל הידוע כעליונות המשפט. החוק נקבע ע"י הרשות המחוקקת, קרי הפרלמנט ובמקרה שלנו הכנסת, אבל פרשנותו ומילוי החוסרים שבו מסורים כאמור בלעדית לבתי המשפט, שחייבת להיות עצמאית ונטולת פניות, אחרת אין בה טעם. אצלכם הפכו את העקרון הזה ומקשקשים קישקושי אבל הם לא נבחרו בכלל, מה פתאום שהם יחליטו, או כל מיני שטויות אוויליות מהסוג הזה. אצלכם לנבחרים זכות המילה האחרונה כי העם בחר אותם. אצלכם בתי המשפט הם נטל, דבשת מיותרת. כשאני קורא שטויות מהסוג המצוטט כאן, אני מתחיל להבין איך זה התמיהה התמידית שלי, מה פתאום אנשים לא רק מוכנים, הם גם רוצים לחיות במשטר שאינו דמוקרטי, באה על פתרונה, צריך מספיק תועמלנים משובחים שיידעו לפמפם ללא הרף איזו סכנה זו מערכת משפט עצמאית ובלתי תלויה ואיזה יופי זה משטר שבו לרוב זכות המילה האחרונה והבלעדית וצריך מספיק חלושי דעת שיאכלו את זה.
הוא באמת החוק! ז"א מפרש את החוקים.כשבית המשפט אומר אני החוק זה סוף הדמוקרטיה. לך תמכור את ההזיות האינפנטיליות שלך במקום אחר.
יש לך קשיים בהבנה, פירוש החוק זה לא החוק.הוא באמת החוק! ז"א מפרש את החוקים.
כמו שהכנסת היא המחוקק,
והממשלה היא הרשות המבצעת.
זו הפרדת רשויות.
בלעדיה אין דמוקרטיה.
לא!יש לך קשיים בהבנה, פירוש החוק זה לא החוק.
תפקיד המחוקק לחוקק את החוקים ותפקידו רק לאכוף אותם ולא לחוקק בעצמו כפי שהוא עושה לאחרונה, לרבות בחוקי יסוד![]()
?יש לך קשיים בהבנה, פירוש החוק זה לא החוק.
תפקיד המחוקק לחוקק את החוקים ותפקידו רק לאכוף אותם ולא לחוקק בעצמו כפי שהוא עושה לאחרונה, לרבות בחוקי יסוד![]()
כשבית המשפט אומר אני החוק זה סוף הדמוקרטיה. לך תמכור את ההזיות האינפנטיליות שלך במקום אחר.
מניח לזכותך שהבנת הנקרא אצלך קצת לקויה. זה בסדר אתה לא לבד, יש רבים כמוך, ובין שהדבר נובע מתפיסה איטית במקצת, בין מאופי קל ונוח לסוגסטיה ( אתה הרי יושב לך באמריקה, אז מילים לועזיות אינן זרות לך ), התוצאה ברורה, עיוות מוחלט של מושגי יסוד בדמוקרטיה. בריאות שלמה.כשבית המשפט אומר אני החוק זה סוף הדמוקרטיה. לך תמכור את ההזיות האינפנטיליות שלך במקום אחר.
רק נזכיר לשונאי איש השמאל הזה, שהאיש ששלח את רבין הביתה בגלל חשבון דולרים מזוייף היה הגלי בהרב מיארה של אז אהרון ברק.האיש שהכין והביא את מדינת ישמעאל לאבדן הדמוקרטיה מדבר על הליכוד ? על הימין שטויות שקרים והזיות.
מאיפה המצאת חשבון דולרים מזויף?רק נזכיר לשונאי איש השמאל הזה, שהאיש ששלח את רבין הביתה בגלל חשבון דולרים מזוייף היה הגלי בהרב מיארה של אז אהרון ברק.
אגב לאבא אבן הוא ויתר בעניין דומה .
אז להאשים אותו ברצון להעלות את השמאל
אילו זו היתה האג'נדה שלו הוא לא היה מפיל את רבין .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.