חולי נפש. אהרון ברק צריך מטפלת צמודה 24/7 מדבר שטויות

האיש שהכין והביא את מדינת ישמעאל לאבדן הדמוקרטיה מדבר על הליכוד ? על הימין שטויות שקרים והזיות.
מי שהרס את מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל זה המשטר שלכם הדפוק. המשטר התבוסתני הבוגדני והמלשני האנטי ציוני ששונא יהודים ויהדות.
תורת הכל שפיט מסמוס האיזונים והבלמים בין הרשות השופטת לרשות המחוקקת הם פרי עבודת ידיך חלאה עלוב.
ושלא תבינו אותי שלא נכון . גם הליכוד הוא חלק מהקנוניה האנטישמית וחיסולה של מדינת ישראל כמדינה ציונית והפיכתה לישמעאל אבל להפיל הכל על הליכוד ולומר שהימין אשם זאת בדיחה עצובה.

evglev1

Well-known member
מנהל
האיש שהכין והביא את מדינת ישמעאל לאבדן הדמוקרטיה מדבר על הליכוד ? על הימין שטויות שקרים והזיות.
מי שהרס את מדינת ישראל והפך אותה למדינת ישמעאל זה המשטר שלכם הדפוק. המשטר התבוסתני הבוגדני והמלשני האנטי ציוני ששונא יהודים ויהדות.
תורת הכל שפיט מסמוס האיזונים והבלמים בין הרשות השופטת לרשות המחוקקת הם פרי עבודת ידיך חלאה עלוב.
ושלא תבינו אותי שלא נכון . גם הליכוד הוא חלק מהקנוניה האנטישמית וחיסולה של מדינת ישראל כמדינה ציונית והפיכתה לישמעאל אבל להפיל הכל על הליכוד ולומר שהימין אשם זאת בדיחה עצובה.
הוא כועס על הניסיון של הליכוד להחזיר את הדמוקרטיה שהייתה לפניו, ולבטל את משטר האייתולות שהוא יצר, מבחינתו משטר האייתולות שלו זאת הדמוקרטיה האמיתית ולכן מבחינתו כל ניסיון להחזיר סמכויות שהוא שלל מהכנסת הוא הרס הדמוקרטיה. אני מניח שגם חמינאי טוען שהמשטר הנוכחי הוא דמוקרטיה והמורדים רוצים דיקטטורה.

הוא כועס על הניסיון של הליכוד להחזיר את הדמוקרטיה שהייתה לפניו, ולבטל את משטר האייתולות שהוא יצר, מבחינתו משטר האייתולות שלו זאת הדמוקרטיה האמיתית ולכן מבחינתו כל ניסיון להחזיר סמכויות שהוא שלל מהכנסת הוא הרס הדמוקרטיה. אני מניח שגם חמינאי טוען שהמשטר הנוכחי הוא דמוקרטיה והמורדים רוצים דיקטטורה.

גם אני כועס כי כשהפלצתי וזה לא הסריח זה הכעיס אותי אז את מי זה צריך לעניין שאני כועס?
הוא כועס שיכעס את עצמו לדעת ויתלה את עצמו אבל להופיע בתקשורת ולמכור לנו שקרים ולדבר בשם הדמוקרטיה אותה הוא הרס זה מביא את העצבים שלי לאדום. אני רותח על רשתות התשקורת שנותנות לחלאה הזה במה . וכועס עוד יותר על הרס מדינת ישראל והפיכתה למדינת ישמעאל .

marabo

Well-known member
סיפר שפטל איך ישבו שופטי בג"ץ ולא ידעו איך הם מבטלים את חוק יסוד עילת הסבירות
עד שבא רבם אהרון ברק וכתב מאמר איך עושים את זה ושמונה שופטי בג"ץ ציטטו אותו בספק דינם.
הם מועצת האייטולות והוא האייטולה הראשי

certified.woke

Well-known member
אידיוט.
ראיתי את כב' נשיא בית המשפט העליון (לשעבר), מר אהרן ברק באפריל השנה בטיסה להולנד, בנסעו כנראה לישיבת בית הדין הבינלאומי.
הוא אמנם ישב בביזנס ולא ראיתיו עומד בתור וכיצד עלה, אך מכיוון שמעלים ראשונים את נוסעי הביזנס, והנוסעים באקונומי עולים אחריהם וחולפים על פניהם - ראיתיו.
הוא נראה חד וקוהרנטי לחלוטין ולא ראיתי בקרבתו מישהי שעשויה להיות מטפלת.
אפשר שנעזר במקל הליכה, אך לא ראיתי מקל...

אידיוט.
ראיתי את כב' נשיא בית המשפט העליון (לשעבר), מר אהרן ברק באפריל השנה בטיסה להולנד, בנסעו כנראה לישיבת בית הדין הבינלאומי.
הוא אמנם ישב בביזנס ולא ראיתיו עומד בתור וכיצד עלה, אך מכיוון שמעלים ראשונים את נוסעי הביזנס, והנוסעים באקונומי עולים אחריהם וחולפים על פניהם - ראיתיו.
הוא נראה חד וקוהרנטי לחלוטין ולא ראיתי בקרבתו מישהי שעשויה להיות מטפלת.
אפשר שנעזר במקל הליכה, אך לא ראיתי מקל...

הוא מחרבן כבר במכנסיים בלי שליטה על הסוגרים שלו ובלי שליטה על הפה שלו. יאללה גם בגילו המופלג כשהוא על כסא גלגלים עם חיתול הוא ממשיך לפתוח את הג'ורה שלו וללכלך על הימין שהרס א הדמוקרטיה. הימין רוצה להחזיר את הדמוקרטיה אבל הם לא מסוגלים כי בראש הימין היום עומד קפלניסט סוכן הסי איי אי שמכר את ישראל לאמריקה לטובת ישמעאל.

למעלה