חוליה חלשה

R o c k s e n

New member
למה לשנוא?

אמ אני גם לא מבינה.. את יכולה לא לחבב אבל לשנוא? פעם לא אהבתי את הקול שלו, היום אני מסתדרת איתו ובתור בן אדם הוא אחלה וכל עניין הקראדם הזה הוא פרייסלס!!!

t r e c o o l

New member
אני לא באמת שונאת אותו..

אני לא מכירה אותו את יודעת.. פשוט כל הדיון הזה מאוד בידר אותי..

SHTRUDIDI

New member
התוצאות...

ידעתי שאצלנו ליל לא הייתה מחזיקה עד מקום 7. למרות שהאמת שההופעה הזאת שלה לא הייתה כזו גרועה. אני אפילו לא זוכרת את ההופעה הזאת של סקוט, שאולי זה אומר משהו. ואדם מלך
יופי שיש לו חסינות. יאללה, מתי הסיבוב הבא?

מחר בערב.

וגם אני שמח שליל הוצאה ממש בהתחלה. זה כמו שן רקובה, צריך להוציא מהר ובהתחלה.

jess r

New member
לא מגיע להם

קודם כל, אני מזועזעת מזה שמייגן קיבלה יותר הצבעות
מאשר ג'סמין וחורחה. ג'סמין היתה משעממת, קיטשית ומאוד מאוד לא הרשימה ווקאלית, וחורחה נשמע כמו משהו מתוכנית בערוך הילדים. למייגן היה ביצוע מבחינה קולית בין הטובים שלה בעונה, היא היתה כייפית, מגניבה, שווה בטירוף בשימלה ההיא, והיא עשתה CAW CAW בסוף השיר! איך אפשר להעיף אותה אחרי CAW CAWינג באמריקן איידול? והמודחים... טוב, ליל היתה ממש גרועה.כאילו בטירוף וזוכרים את המכנסיים עד הצוואר שלה, והחולצה עם הפרח הענק הזה? איכס... אבל סקוט דווקא היה בסדר.

האמת מייגן מוכשרת מאוד.

הבעיה היא שהיא סובלת ממה שנקרא 'אפקט הקנקן'. שזה אומר שיש לה הרבה מאוד מה להציע (מבפנים) ואנשים חושבים שהיא שם רק בגלל שהיא יפה (מבחוץ).

LeAnnDylan

Well-known member
אוי

מזה צריכים להתחיל לתת לפורום הזה להצביע ולקבוע בתוכנית באמת אתם קולטים איזה מעולה יכלה התוכנית להיות אם ליל וסקוט היו עפים כבר בטופ 13? אני גם נוטה לתת קצת אמונה בפורום להאמין שאם אנחנו היינו בוחרים אז גם קריסטן וגם אמילי
היו עולות לטופ 13

לא הבנתי עדיין

איך ג'זמין וחורחה יתחרו שבוע הבא אם לא היה להם ביצוע בשבוע קאנטרי? פשוט תשים ביצוע קודם שלהם שלא קשור לקאנטרי?

למעלה