חוליה חלשה

../images/Emo31.gif סקוט

הבחירה למצטיין ממש קשה, כי אהבתי מאוד את רובם. זה היה שבוע אדיר! |חושב| ....
אדם כי בכל זאת אני זוכר שבאותו שבוע הכי התלהבתי מההופעה שלו.

../images/Emo41.gif תוצאות סיבוב ראשון ../images/Emo41.gif

שבוע מייקל ג'קסון עבר על המתמודדים ואתם בחרתם את ה2 המודחים הראשונים שלכם. שני האנשים שקיבלו את הכי הרבה
יודחו, במקרה ויהיה תיקו, נלך לראות כמה אותם דמויות קיבלו
והאדם שקיבל הכי פידבקים חיוביים יישאר בתחרות, והשני יודח. לדוגמא: מייגן - 3
ליל - 3
מייגן - 4
ליל - 0
אז ליל מודחת, ומייגן נשארת. אז מבלי יותר מדיי עיכובים, בואו ניגש לתוצאות!

../images/Emo41.gif מודח ראשון ../images/Emo41.gif

עם 4 הדחות אתם בחרתם להדיח את הזמרת עם הקול האדיר, אבל עם ההתנהגות הבעייתית. זהו שיר הברבור האחרון של - http://www.youtube.com/watch?v=EAZS5LZCK50 ליל ראונדס בהצלחה בהמשך, ונתראה בעתיד. אתם מוזמנים לשרשר לליל ברכות, איחולים ודרישות שלום.

../images/Emo41.gif מודח שני ../images/Emo41.gif

בבחירה השנייה שלכם להדחה, אתם התקשתם לבחור בין מייגן לבין סקוט. שני המתחרים האלה קיבלו כל אחד 3 קולות להדחה, ולכן הולכים לשובר שיוויון. מייגן - 2
סקוט - 0
ולכן לפי החוקים, אנחנו מתכבדים להזמין את סקוט מקנטייר לשיר את שיר בפעם האחרונה. http://www.youtube.com/watch?v=EWbyWxh93Cg בהצלחה בהמשך, ונתראה בעתיד. אתם מוזמנים לשרשר לסקוט ברכות, איחולים ודרישות שלום.

../images/Emo106.gif החסינות ../images/Emo106.gif

עם 11 קולות, ומחוסן לשבוע הבא, אתם בחרתם את... אדם למברט. אדם שר בשבוע מייקל ג'קסון את השיר הבא - http://www.youtube.com/watch?v=yOJaDuvZZ84 הוא מתקדם אוטומטית לשבוע הבא, ולא יוכל להיות מודח. אז אם יש לכם הגיגים, דעות, או מחשבות על הביצוע, פה זה המקום לדבר. בפעם הבאה - Grand Ole Opry 11 מועמדים, חסינות אחת, הדחה אחת והאם נראה את הצלת המנהלות?

t r e c o o l

New member
פארטי!|../images/Emo168.gif../images/Emo104.gif../images/Emo106.gif../images/Emo77.gif|קופידון../images/Emo213.gif

t r e c o o l

New member
איזה מתח!

*שכריסיודחשכריסיודחשכריסיודח* ומה אם אדם? איפה החסינות שלו בכל הסיפור?..

frhx

New member
הקול שלך לא הוגן אבל...

את תעשי אפילו לנורמן
ולקריס תעשי אוטומטית
בתאכלס, לא ככה?

t r e c o o l

New member
אפילו השגתי עוד ניק../images/Emo13.gif

מה גם שאני חושבת שנורמן שר יותר טוב מכריס, ולא למדת כבר מהגמר של אידול שאין דבר כזה הוגן?

frhx

New member
אם קריס יעוף בגללך אני אדאג שאדם יעוף :)

בואי נחכה ששניהם יהיו בגמר ואז תוכלי להנות מכך שהפעם אדם ניצח, לא עדיף ככה?

t r e c o o l

New member
תקשיב,

אני לא אתן לזה לקרות שוב כריס יהיה שוב לא מורגש, ואז יגיע לגמר ומסיבות שלא קשורות בו יזכה. didn't the Jewish people have suffered enough ואגב בגלל מה שכתבת בנושא, אני מחבבת אותך פחות.
לא שזה יכול להיות כי אתה גם ככה לא מצביע

Little Sparrow

New member
לקחת את העניין ממש קשה

כל הקטע שקריס ניצח .. נכון שאת מעריצה שרופה של אדם[הייתי אומרת יותר מדי] .. קריס ואדם מוכשרים זה שלקחת קשה את העניין שאדם לא ניצח והחלטת לשנוא את קריס בגלל זה זה כבר עניין אחר. אני בטוחה שאם אדם היה מנצח לא הייתה לך טיפת שנאה[שהיא לא ברורה לי כי אחרי הכל לא אשמתו שהוא ניצח] לקריס.

t r e c o o l

New member
זה לא נכון בכלל

התחלתי לשנוא את כריס עוד מהטופ 5
ואני לא אוהבת את המילה מעריצה, אני יותר מעריכה.

למעלה