חוליה חלשה

חוליה חלשה ../images/Emo88.gif

תמיד חשבתם שאדם צריך לנצח?
חושבים שהשאירו את סקוט הרבה מעבר למה שהגיע לו?
מוכנים להישבע שאלכסיס צריכה להיות בפיינל 4?
עכשיו יש לכם אפשרות לשנות את התמונה, ולקבוע בעצמיכם...
זהו המשחק הרישמי של החוליה החלשה בכל מספר ימים יופיעו מולכם הביצועים של המתחרים, ומספר ההדחות לאותו שבוע, ועליכם להדיח את החוליה החלשה לפי ראות עיניכם. האדם שיקבל את הכי הרבה קולות - יודח
וכך נמשיך עד שנכתיר את האלוף האמיתי של פורום 1239 לאמריקן איידול - עונה 8
את ההצבעות משרשרים לפה באמצעות האייקונים הבאים -
ניתן כמו כן לצרף הסברים להדחה שלכם, תמונות, לינקים לשירים או סתם הגיגים (אני סומך עליכם שתהיו מקוריים). שנתחיל? טופ 13
http://en.wikipedia.org/wiki/American_Idol_(season_8)#Top_13_-_Michael_Jackson *Lil Rounds - "The Way You Make Me Feel" * Scott MacIntyre - "Keep the Faith" * Danny Gokey - "P.Y.T. (Pretty Young Thing)" * Michael Sarver - "You Are Not Alone" * Jasmine Murray - "I'll Be There" * Kris Allen - "Remember the Time" * Allison Iraheta - "Give In to Me" * Anoop Desai - "Beat It" * Jorge Núñez - "Never Can Say Goodbye" * Megan Joy - "Rockin' Robin" * Adam Lambert - "Black or White" * Matt Giraud - "Human Nature" * Alexis Grace - "Dirty Diana
ביחרו את הביצוע המצטיין שלכם
ואת הביצוע הלא מוצלח שלכם
האדם שיקבל הכי הרבה
יזכה בחסינות לשבוע הבא, ו2 האנשים שיקבלו הכי הרבה
יודחו.
חוק השופטים - מאחר ויש לנו פה מנהלות, החלטתי לשלב את חוק השופטים. כך שאם בכל שלב Fairywitch ו- SHTRUDIDI רוצות להציל מתמודד, הם מוזמנות לעשות את זה. רק שיזכרו שאפשר להציל רק מתמודד אחד ורק פעם אחת במהלך העונה. בחירה נעימה.

t r e c o o l

New member
כן, כן, כן!

סתם, השלישי לא. ממ.. שאלה קשה.. *חושבת*.. אז ככה: כריס אלן
אדם למברט

Lady in red2

New member
איזה שבוע מוצלח זה היה

כל הכבוד על היוזמה
ועכשיו להצבעות: Adam Lambert - Black or White
Megan Joy - Rockin' Robin
היו מצויינים גם כן - אליסון, קריס, מאט היה חביב. היה גרוע גם כן - אנופ. את השאר אני לא זוכרת...

MIDNIGHT SKY

New member
אדם ../images/Emo45.gif מייגן../images/Emo31.gif

למרות שזה היה חמוד ..לא אהבתי ..

LeAnnDylan

Well-known member
אחלה יוזמה ../images/Emo45.gif תודה!

ולבחירות שלי- (התלבטות בין אלכסיס ו-) אליסון
כשחושבים על זה גם את אדם, קריס, מייגן, מייקל, דני (וכן כן) אנופ מאוד אהבתי.. טוב מה שנשאר לי זה לבחור בין ליל סקוט וחורחה (השניים האחרים היו באמצע) אבל חורחה זכור לי ממש לרעה עם השיעמומון הזה שהוא בחר אז למרות חיבתי אליו אני מצביעה נגדו

naama59

New member
בואנה מה יש לתפוז. ../images/Emo45.gifקריס ../images/Emo31.gif ליל

jess r

New member
|מייגן ../images/Emo45.gif

בוטום 3: ג'סמין, ליל וחורחה. הכי פחות טובה: ג'סמין

אגב, רעיון מגניב! אך לא הבנתי עד הסוף

נניח למשל שג'זמין/חורחה ישארו בסיבוב הזה (לא סביר
אבל נניח) - הרי אין להם עוד ביצועים... למה נשווה אותם בטופ 11?

חשבתי גם על זה.

אל תדאגי, נמצא ביצועים אחרים בעונה (רק במקום טופ 11, נלך אחורה בזמן לטופ 36).

SHTRUDIDI

New member
איזה יופי של רעיון../images/Emo70.gif

הבחירות שלי- אדם
דני
מבחינת הופעות טובות נוספות באותו הערב- מאט היה מצוין. גם ההופעה של קריס הייתה חביבה מאוד באותו ערב. בהופעות הלא טובות צמוד לדני התחרה אצלי אנופ אבל לפחות הוא עניין אותי באותו ערב ואת ההופעה של דני ממש לא אהבתי. אני גם לא חשבתי שלג'זמין ולחורחה הגיע לעוף ומקווה שפה זה לא יקרה כבר בשבוע הראשון. ההופעות שלהם לא היו הכי גרועות באותו ערב לדעתי. ושוב, אחלה רעיון למשחק
אני בטוחה שיהיה מעניין לראות את הדעות של הפורום וסדר ההדחה שלנו.

l TearDrop l

New member
השיר הראשון של אדם לא היה סאטיספקשן?

יש לי יותר מדי חורים בעונה הזאת
. נראה לי שלא ראיתי את הפרק, אבל ממש אהבתי את הביצוע של אדם כשהראו חלקים ממנו. בעצם אני אבחר באליסון כי עכשיו אני מזהה את השיר והביצוע היה השני האהוב עליי שלה
.
אני אניח שליל, כי אם הביצוע של סלין דיון לא קיבל מספיק ביקורת כנראה שמה שלפני היה ממש רע. ופה הקטע של השופטים דווקא מגניב
.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifזה אכן היה השיר הראשון של אדם

אבל בשלב הסמי פיינלס, עוד בקבוצות שמהם עלו 3 מועמדים כל פעם. Black or White היה השיר הראשון על הבמה הגדולה, ערב הנושא הראשון.

למעלה