חוות דעת על מרצים

n i e m a n d

New member
חוות דעת על מרצים

חברים יקרים, אשמח לשמוע חוות דעתכם על המרצים הבאים: *פורת אריאל *לביא שי *אייל בנבנישתי *אביחי דורפמן * נילי כהן * אריה אדרעי *ליאורה בילסקי *ז'וז'ה ברונר *אסף לחובסקי *שי ווזנר *שרון וינטל תודה מראש

Great King Rat

New member
מלכלך ומברך

מלכלך: שי לביא אסף לחובסקי אייל בנבנישתי מברך: אריאל פורת שי ווזנר

Forest Girl

New member
דעתי

פורת- מעולה לביא- אני אישית אהבתי אותו, אבל הוא שנוי במחלוקת בנבנישתי- למדתי איתו בינ"ל- לא ממליצה, גם על חוקתי איתו שמעתי דיס-המלצה (ואני מניחה שאתה מדבר על חוקתי) נילי כהן- לא למדתי איתה, יודעת שהיא מצוינת בילסקי- לא ווזנר- אני אהבתי גוד לאק

sacrament

New member
מממ....לגבי מי שאני מכירה

*פורת אריאל
*לביא שי
+
*אייל בנבנישתי
* אריה אדרעי
*ליאורה בילסקי
*ז'וז'ה ברונר
*שי ווזנר

Drunk Bullet

New member
אפשר הרחבה לגבי אדרעי?

אני רוצה לקחת איתו את הקורס "הלכה והגות דתית ביחס לציונות ומדינה ישראל"..

Lady McBeth

New member
לקחתי את הקורס הזה

וזה היה הקורס הכי מעניין שהיה לי במהלך התואר. תראה, אדרעי הוא מרצה שדורש הרבה מהסטודנטים שלו, והמבחנים שלו ממורכזים היטב לאיזור ה-80 - אבל הוא עצמו פשוט בנאדם שאין לי מילה אחרת לתאר אותו מלבד "מהפנט". מרצה נהדר, החומר מעניין בטירוף, אבל גם קורס עמוס ולא פשוט בכלל. לשיקולך. אני ממליצה בחום, כי לפעמים צריך גם קורסים שאולי לא תוציא בהם ציון תלת ספרתי אבל הם עדיין קורסים שרצוי ושווה לעבור.

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים איתך. מרצה מצוין בעיניי והקורס היה מעניין ביותר (אם כי אדרעי הוא משהו מיוחד - או שאוהבים אותו או שסובלים מכל רגע, כמעט שאין באמצע).

Lady McBeth

New member
ממה שאני מכירה

אדרעי - ראה תגובתי ל-Drunk Bullet. בילסקי - משעממת נורא. אסף לחובסקי - ביג NO NO!!!!!! שי ווזנר - חמוד, אבל לא יודע כ"כ ללמד. די מפוזר ולא קוהרנטי.

SuGaRBabe1

New member
מסלול א'2 אה? ../images/Emo3.gif

ממה שאני מכירה: שי לביא - אני לא אהבתי אותו. הוא נורא מתנשא בעיניי. חוצמזה שהמתרגלים שלו ממש לא מתואמים איתו וזה יוצר הרבה אי הבנות. בנבנישתי - נורא מבולבל ומדבר מ-מ-ש ל-א-א-א-ט... אבל יחסית לכמה מרצים אחרים שהיו לי, הוא סביר. דורפמן - האמת שלא משנה מה אני אגיד, אין לך איך להתחמק ממנו, כי הוא מלמד בשני המסלולים השנה
לדעתי הוא לא מתאים ללמד שנה א', הוא מדבר במושגים מתקדמים מדי ולוקח דברים לרמות מאוד עמוקות וקצת קשה להתחבר לזה בהתחלה. השיעורים שלו די מתישים, הוא נוטה קצת לחפור ועשה לנו מבחן לא פשוט. נילי כהן - המרצה שהכי אהבתי השנה.. ברורה, סבלנית, מסודרת, גם המתרגלים שלה היו אחלה. ווזנר - איש חמוד אבל קצת מבולבל, לפעמים נראה כאילו הוא באמת לא יודע על מה הוא מדבר... מה שכן השיעורים איתו תמיד מצחיקים. שרון וינטל - בסה"כ הוא בסדר, מסביר טוב, מסודר, מדבר בגובה העיניים, זורק בדיחות פה ושם... אבל היה לו סילבוס מטורף וכמויות עצומות של חומרי קריאה לעבודות.

בבקשה

*פורת אריאל - מאוד ממליץ *לביא שי - בסדר + *אייל בנבנישתי - להתרחק כמו מאש. *אביחי דורפמן - להתרחק. * נילי כהן - מומלץ. *ליאורה בילסקי - פמיניזם כן, חברה משפט ותרבות לא. *ז'וז'ה ברונר - לא לימד באת"א אף פעם, אין לדעת. *שי ווזנר - ממליץ.

Forest Girl

New member
אני יודעת שברונר דווקא לימד תורת המוסר

הרבה שנים. שמעתי ממקור שני שהוא סביר, אבל כאמור, זה לא מניסיון אישי.

silverhawk

New member
אכן לימד מוסר, עד לתשס"ח

אני נהניתי מאוד מהקורס - מעביר אותו בצורה נהדרת.

Distractions

New member
דעותיי

פורת אריאל - מעניין, אבל יש די הרבה חומר קריאה בבית ועבודות להגשה. מבחן בחומר פתוח. בנבנישתי - המון המון המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חומר קריאה, עבודות שצריך לקרוא עבורן 150 עמוד כל פעם (ויש 2-3 כאלה בכל סמסטר). אדם לא נחמד. בילסקי - קשה לסכם אותה, מתפזרת תוך כדי לימוד. הסילבוס שלה תמיד מעניין והשיעור מבלבל ומרדים. ווזנר - מיסיונר דתי אבל נחמד בסה"כ, משעשע ואין ממש הרבה קריאה בקורס. המבחן קל מאוד. על נילי כהן שמעתי דברים טובים מאוד, אבל לא למדתי אצלה.

למעלה