חוות גלעד

חוות גלעד

ראיתי כל מיני דברים שאנשים כתבו על האירועים בחווה... היו הרבה דברים לא נכונים. אני גרה ביישוב קרוב מאוד לחווה, ומה שקרה שם הלך ככה: פואד רצה לפנות את החווה, המאחז הוקם לזכר גלעד זר ז"ל, והשטח שם שייך לאביו-משה זר שיחד עם מועצת יש"ע דיברו עם פואד, וסיכמו שלא יישארו אנשים שיגורו! בחווה, עפ"י החוק מותר לאדם להשתמש באדמתו לצורך גידולים חקלאיים, ולכן סוכם שהמבנים שמשמשים לכך יישארו, זה כלל גם את הסככה הידועה, לאחר שהתבקשו לפנות משה זר שהתנגד נחרצות לכל עימות עם השוטרים\חיילים בקש מכל הנוער והאזרחים האחרים שהיו שם להתפנות, דניאלה וייס יצאה בקריאה לכולם להישאר שם וכדי לשכנע אותם להתפנות בכל זאת חשף אחד הרבנים ממועצת יש"ע את ההסכם שנערך עם פואד. פואד שקושר כעת לימין, לא רצה להישאר כך, כי אז כל הפעולה שלו הייתה לחינם, ולכן הביא במהלך השבת! חיילים ושוטרים למקום ולא כיבד את ההסכם. לא כל מי שהלך למאחז התפרע, הרוב רק ישבו ונאחזו במקומם, ההאנשים שפגעו בכוחות הבטחון עשו מעשים שלא ייעשו ואף מועצת יש"ע התנגדה להם בחריפות. יש להדגיש שלא באתי להצדיק שום דבר שנעשה אני מתנגדת לרוב הדברים.

Mellincolin

New member
שמעת פעם על חיסולים שנכשלו?

ואולי מפאת החשש שהחיסול ייכשל, צמרת חה"א החליטה על הצורה שבה יבוצע החיסול - פצצה במשקל טון?

EverMan

New member
יש דרכים יותר אפקטיביות.

אני לא מוכן שימותו 11 ילדים !

EverMan

New member
יופי , והיה קורה משהו אם היינו מחכי

ם שעה ? לא ! היו נחסכים הרוגים רבים !

Mellincolin

New member
איך בדיוק?

איזה הרוגים היו נחסכים? הילדים שישנו בבתים שלהם ב-3 בלילה?

Mellincolin

New member
אני לא חושב

שיש לך זכות למתוח ביקורת על השב"כ, צה"ל, והצמרת המדינית, בעיקר מפני שידועים להם הרבה יותר פרטים מאשר לך, והם גם הרבה יותר מקצועיים ממך.

EverMan

New member
אני חושב שיש לי כל זכות !

בעיקר בעקבות העובדה שאני אשרת שם שנה הבאה ! יש לי כל זכות להעביר ביקורת ! בנוסף , כמו שאמרתי , צלף , או טיל מתוחכם , או שמונה מאות אפשריות אחרות שיש לצה"ל.

iKilledKenny

New member
הנה אנשים תראו! עובדות!

טוב שיש כמה אנשים שפוים בפורום הזה!! מה שעוד אני רוצה לציין בקשר להתבטאויות בקשר לחוות גלעד שאנשים פה מיהרו להכליל את כל המתנחלים ומה שמוזר שזה אותם אנשים שמטיפים מוסר לאלה שאומרים שרוב העם הפלסטיני תומך בטרור.

EverMan

New member
כל המתנחלים עוברים על החוק

זה מה שנאמר. שנית - לא עובדות , אלא קונספירציות ותירוצים.

iKilledKenny

New member
נעשו פה הכללות יותר גרועות כמו:

"כל המתנחלים הם חיות" "התחתית והחרא של העם שלנו" כבר הבנו שאם זה לא תואם לדעה שלך אז זה לא עובדות.

EverMan

New member
זו הייתה דעתו של אדם אחד

זו לא הייתה עובדה ואף אחד לא הציג את זה כעובדה. וכן ! לפי דעתי בהחלט הרבה מהם חיות ! מי שמע על אנשים שהולכים ומכים זקנים וילדים בשביל שיפנו כפר ?! לא כולם ככה, אבל הרבה מהם הם פאשיסטים ואלימים.

iKilledKenny

New member
זאת לא הייתה דעה הפעם...

קשה לך להתמודד עם דברים שסותרים את הדעה שלך?! היא ניסתה להסביר את מה שהלך שם!!! למה כל כך קשה לך להודות שאתה טועה??? אבל כאן הם לא הרוב ואם אתה טוען ככה אז אין לך שום זכות להטיף לאנשים שאחרים שבעינהם זה זועתי שרוב העם הפלסטיני תומך בהרג ישראלים!! מי שמע על אנשים ששמחים והולכים לרקוד ברחוב כשאנשים אחרים מתים?! הם בהחלט לא מיעוט והם אפילו מודים שהם תומכים!! תפסיק להגן עליהם כבר!!!

EverMan

New member
המחבלים תומכים בהרג פלשתינאים

ואף עוזרים במלאכה ! הם הולכים לרקוד בלב ההתנחלות שהם מתים ! תפסיקי את להיות שונאת אדם מסריחה שכל מה שהיא חושבת זאת גזענות נטו ושנאת אדם ! היא לא הסבירה מה קרה שם , היא הביאה קונספירציות ותירוצים ! היא תירצה הכאת חיילי צה"ל ! שעוד שנה שנתיים יהיו את ואני ! יופי ! עוד שנה וחצי אני ואת נחטוף מכות בגלל כולריעות כמוה ! עוד שנה וחצי אני ואת נחטוף כדורים לראש כי הם החליטו להתנחל להם מחוץ לעזה ! לא מקובל עליי ! ישבו בנים לגבולם ומייד !

iKilledKenny

New member
אני שונאת אדם ???

תסתכל איך שאתה מדבר על העם שלך....ושוב אני אבקש שתדבר אליי ואל אנשים בכלל בפורום הזה בכבוד!!!! ולכן אני פונה אל מנהלי הפורום בבקשה: תמחקו את ההודעה מלאת הקללות של ענבר!!!

EverMan

New member
את העם שלי ?!

את ?! אותה אחת שחושבת שצריך להשתיק פיות ?! ושצריך להרוג אנשים ?! ושחושבת שזה נכון להצדיק הכאת חיילי צה"ל ?! את לא העם שלי ! את הבושה שלי ! אני אתן לך כבוד , שלך יהיה הכבוד הבסיסי ביותר לחיי אדם ולא תהיה גזענית ! ובטח שלא תצדיקי פגיעה בחיילי צה"ל שאני בעוד שנה אהיה אחד מהם !

EverMan

New member
ועד כמה שאני רואה ,

אין שם שום קללה חוץ ממסריחה , שזה היה מוגזם. מצטער - את לא מסריחה.

למעלה