חוות גלעד

iKilledKenny

New member
אני לא אומרת שצריך להשתיק פיות

ואני לא חושבת שצריך להרוג אנשים!!!! מא5יפה לעזעזעל אתה מקריץ את הדברים הללו????? ואני חס וחלילה לא הצדקתי את אלה שפגעו בחיילי צה"ל! הייתי מזועזעת מהם!! פשוט ניסיתי להגיד שהם לא רוב המתנחלים!! זה שאני גזענית זאת דעתך!! זה שאתה החלטת ככה לא אומר שזה באמת ככה! וכן אני מדברת אלייך בכבוד אז אתה תדבר אליי כך! ובקשר להודעה השנייה שלך קראת למתנחלת לא גאה כולירע....הייתי אומרת שזה גם נחשב קללה ועוד אחת נוראית!!

EverMan

New member
מה את חושב שזה טרנספר ?!

מה את חושבת שזה להפציץ בעזה ?! מה את חושבת שזה המשך הכיבוש ?! זה הרג אנשים ! ואת תומכת בזה - ואף מצדיקה הפלה של פצצה של טון והריגת 11 ילדים בדרך ! את לא הצדקת ?! את אמרת שכל מה שהיא אמרה זה סבבה - סקס סמים וטל מוסרי. את הצדקת את הטיעונים שלה שהצדיקו את הפגיעה בחיילים ! וזה שאת גזענית זה בעקבות כך שאת קובעת שעם שלם רוצה לרצוח אותך - זו גזענות לשמה ! אולי תפסיקי להגיד דברים גזעניים - אז לא תהיי גזענית ! בקשר לזה שבגלל שהיא רוצה להתנחל לה אני אמות עוד כמה שנית ... או קרוב משפחה שלי. בשביל להגן על התחת שלה כי היא רוצה לשבת איפה שבא לה ולעבור על החוק - לא מקובל בעיניי ! כל עוד היא גורמת לחברים שלי ולי למות .. היא כולרע !

iKilledKenny

New member
אהמ קוגם כל תחזור להודעה שלה

ותבדוק ותראה שגם היא אמרה שהיא לא מצדיקה את אלה שהרביצו לחחחילי צה"ל....ושנית אני לא מצדיקה את הפעולות האלה אבל אם הם יכולות להציל חיים של ילד ישראלי אז כן אני חושבת שצריך לבצע אותן כי אנחנו צריכים לחשוב על הלדים שלנו קודם!!!

iKilledKenny

New member
אהמ קודם כל תחזור להודעה שלה

ותבדוק ותראה שגם היא אמרה שהיא לא מצדיקה את אלה שהרביצו לחחחילי צה"ל....ושנית אני לא מצדיקה את הפעולות האלה אבל אם הם יכולות להציל חיים של ילד ישראלי אז כן אני חושבת שצריך לבצע אותן כי אנחנו צריכים לחשוב על הילדים שלנו קודם!!!

Mellincolin

New member
כמה עיוור אפשר להיות?

ברשותך, אני אגיב רק לקטע אחד בהודעה שלך: "מצדיקה הפלה של פצצה של טון והריגת 11 ילדים בדרך !". Everman, אתה מצדיק פיגוע המוני בלב המדינה, שללא ספק ייהרגו בו יותר מ-11 ילדים? גם אני מצדיק בלב שלם את חיסולו של צלאח שחאדה. צורת הביצוע הייתה, אמנם, מסורבלת משהו - אבל אם הייתי אחראי, הייתי מאשר את החיסול אפילו אם הייתי יודע מה מחיר הדמים הכבד. צר לי על הילדים שנהרגו. ילדים לא אמורים להיות חלק משדה הקרב - אבל בהנחה שהיו לך סמכויות בטחוניות מסוימות - האם היית מונע את החיסול אילו היית יודע כמה הרוגים יהיו בו?

EverMan

New member
אני לא מצדיק שום מוות להבדל

מהאנשים פה. מוות לא הכרחי ולא מקובל ! הייתי מונע את החיסול ! הייתי דוחה אותו לשעה אח"כ ! שלא יהיו שם ילדים , ואולי עם צלף ולא פצצה !

Mellincolin

New member
היית מסכן חיילים?

וגם שעה אח"כ היו שם ילדים. אחרי הכל, זה היה הבית שלו, ורוב הילדים שנהרגו היו בנים למשפחות שהתגוררו במבנים ארעיים בחצר ליד הבית של המבוקש. מה גם שזה היה בשעה מאוחרת בלילה, אם אני זוכר נכון.

אף אחד לא מצדיק ולא תומך

בפיגוע בלב ישראל! זה שאתה משתמש בתירוץ העלוב הזה כדי להצדיק את ה"טעויות" של צה"ל, אומר רק דבר אחד: אינך יותר טוב מארגוני הטרור! אין לאף אחד זכות להרוג חפים מפשע! זה רצח לשמו! ואתה צריך להתביש בכך שאתה מצדיק אותו! תתפלא, אני מבינה את ה"טעויות" של צה"ל, ואני מבינה את הפיגועים. אבל אני לא מצדיקה אותם! אני לא מדציקה את צה"ל על כך שהוא לא מונע את ה"טעויות" הללו ואני לא מצדיקה את המחבלים שרוצחים את טובי בנינו! ואישית, כן. הייתי דוחה את החיסול, או מבצעת אותו בצורה אחרת.

Mellincolin

New member
חס ושלום!

לא הצדקתי את העובדה ש-11 ילדים נהרגו בחיסול, וגם לא אמרתי שהוא תומך בפיגוע בלב ישראל - אבל למרבה הצער, זה מה שהיה קורה אם החיסול היה מתבטל או מתעכב. לצה"ל אין טעויות - יש רק תוצאות לוואי מצערות, לפעמים גם הרות אסון. למשל, כשכוח צה"ל סופג אש מבית מסויים - טנק יורה פגז על הבית,והורג את המחבל+אשה ושני ילדים, לדוגמה. זו טעות? לא. זו תוצאת לוואי מצערת - ואת זה אי אפשר להצדיק. אבל אני יכול להבין את ההחלטה לירות פגז על הבית למרות שיש סיכוי לפגיעה באזרחים.

EverMan

New member
לצה"ל יש גם טעויות

וגם תוצאות לוואי. לירות בילד בן 3 זה טעות , לא שום תוצאת לוואי , בעיקר שזה רק אותו עם כדור ולא עם טיל. ואם הוא היה מתעקב בשעה - לא היה קורה דבר !

totony

New member
איך אתה יודע?

אתה מכיר הרבה מאד מתנחלים אישית?! זה שיש מיעוט מסויים שמשתולל, לא אומר שכך גם השאר! בעיקרון, דווקה אנשים עם דעות פוליטיות "אלימות"(כפי שענבר מכנה אותם) הם לא אנשים אלימים מטבעם. ====================================================================== מצטער שלא הגבתי לתגובות בימים האחרונים, הייתי בטיול שנתי. אבל קראתי את כל התגובות שנועדו אלי, ואגיב עליהן מאוחר יותר. ======================================================================

EverMan

New member
אני מכיר מספיק

והיו לי מספיק תגרות עם האנשים האלה. וברור שיש להם דעות אלימות ! זה כל הקוסנפט של האיד´ שלהם.

totony

New member
מה, הם הרביצו לענבר?../images/Emo7.gif

סתם... נכון, הדעות שלהם אלימות כי הם חיים בעולם אלים. אבל בעיקרון הם לא אנשים שיפגעו בבני עמם(פרט לקיצוניים שבהם), ואין להם סיבה לתקוף את הערבים, כיוון שהערבים הם הרוב באזור שלהם. לפי דעתי, אלה סה"כ אנשים שלא רוצים לעזוב את ביתם שבו גרו דורי דורות...

EverMan

New member
הם הלכו מכות עם ענבר ...

הדעות שלהם אלימות כי הם בחרו לגור באזור אלים בכוונה להיות אלימים. והם אנשים שועוד איך יפגעו בבני עמם , רבין הוא הדוגמא המובהקת לכך. ויש להם סיבה - כי המטרה שלהם זה לכבוש את השטח - והערבים מפריעים להם. הם לא גרים שם דורות , הם גרים שם חודשים ומעט שנים. כל כך פשוט.

=Wednesday=

New member
סליחה שאני נדחפת

שלום, אני חדשה פה, ויש לי כמה דברים להגיד. אני מכירה הרבה מתנחלים, ואני יכולה להעיד בכל הרצינות שכּכלל, זהו אולי הציבור הכי ערכי, חם, טוב, ולא אלים שקיים במדינה הזו. אתה קולט מה שהתקשורת משדרת לך - והיא משדרת הרבה מאוד שנאה למתנחלים. כשאתה פוגש כמה מהם, אתה כבר בא עם דעות קדומות ושנאה עזה אליהם, כך שכמובן שאתה לא יכול לראות את הצדדים היפים שלהם - אתה רואה מה שאתה רוצה לראות! נכון, הם לא נאחזים במקומות האלה בגלל שהם גרים שם דורות. אם זו היתה הסיבה, ואם ההתנחלויות היו הסיבה לכל מה שקורה כאן בארץ, הם היו מתפנים מיד בלי שום בעיה! אלא שהם לא נמצאים שם מתוך פנאטיות, עקשנות ילדותית וכיוצא בזה - אלא בגלל שהם מאמינים שזה חשוב! אלה האידיאלים שלהם. וגם שלי.

Moledet972

New member
שלום לך.

תמיד נחמד שמצטרפים אנשים לדיונים בפורום. את גרה ביש"ע? או שהתכוונת לכך שאת רק תומכת באידיאלים של המתנחלים?

=Wednesday=

New member
תודה!

אני לא גרה ביש"ע... לצערי זה לא תלוי בי

למעלה