חוות גלעד

EverMan

New member
הם בני עמי ?

ישראל נועדה להגן על היהודים. אבל לא על יהודים שהולכים בכוונה בשביל להביא אותי לשם. אם הם יקפצו מהגג גם אתה תקפוץ ? לא נראה לי. החלוצים בארץ לא באו בכוונה לגנוב שטחים , הם לא באו לעשות דווקא , הם באו לשם שלא הייתה מדינה ודאגו לעצמם , לא ביקשו שום צבא. המתנחלים רוצים - שידאגו לעצמם בדיוק כמו אותם חלוצים. ועכשיו - תלמד מה זה טרנספר ומה הטרסנפר שאתה מדבר עליו. שאני מחזיר יהודים לארצם , שתקבל אותם והם יקבלו בה זכויות מלאות ועזרה סוציאלית , זה לא כמו שאני מעיף ערבי לכל הרוחות ברכבת לא אכפת לי לאן ! קיצור - תתבגר !

totony

New member
שום עזרה סוציאלית לא תעזור!

הם יגיעו למכום חדש, כמעת ללא רכוש, עם מעט כסף... לילדים ירביצו בבית הספר(כי הם חדשים) והם לא ישתלבו בכיתה שלהם... ההורים יצטרכו לחפש עבודה חדשה(ורוב הסיכויים שלא ימצאו), הם רק יסבלו!!! לעבור מקום מגורים לא כ"כ פשוט... אז שני הטרנספרים זהים בסופו של דבר...

EverMan

New member
יופי , אז עדיף שישארו שם ולא

יהיה להם בית ספר ? הם יגיעו למקום חדש - עם פיצוי על כלללל השטח (לא על הרכוש כי אף אחד לא לקח להם אותו). המפעלים יועתקו יחד עם המבנים , והם לא חייבים לעבור לאילת , הם יכולים לעבור לאריאל או לסביבה ולהישאר במפעל. עוד מעט תגיד שאתה רוצה להעביר חוק שאסור לעבור דירה.

=Wednesday=

New member
"הקם להורגך השכם להורגו"!

אם ערבי יאיים עליהם, כמובן שהם יירו בו, כהגנה עצמית, וגם אתה היית עושה את אותו הדבר! רובם לא יוזמים שום עימותים, ואלה שצועקים "מוות לערבים" הם סתם מדברים בססמאות, רובם זה נוער שעוד לא סגור על עצמו ורוצה קצת אקשן, ואני לא חושבת שהם באמת היו יורים סתם ככה בערבי... כמובן שיש קיצוניים, כמו אלה ששמו מטעני חבלה לערבים, אבל כידוע בכל חברה יש מיעוט ויוצא מן הכלל, ואתה לא יכול לשפוט את הציבור על פי המיעוט!

iKilledKenny

New member
לא זאת לא התרבות הכללית

אין לך זכות לדבר ככה אליהם! לאף אחד חוץ מבן אדם אחד לא הייתה באמת כוונה לרצוח את רבין... סימן שאתה לא מכיר את התרבות!

EverMan

New member
לא ?!

גם לא לאלפים שהחזיקו את ארונו עם התמונה בתוכו ?! אני מכיר את התרבות מספיק טוב ! תרבות ימנית פאשיסטית שדוגלת בפגיעה בכל מי שלא כמוך. ולא - זה לא איום , הם יורים גם שרק יתקרבו ליישוב שלהם. זה לא להגנה עצמית , זה להיכנס לכלוב עם דוב , ואז לירות בו כי הוא תוקף אותך מהגנה עצמית.

iKilledKenny

New member
למה יש לך שנאה כל כך רבה אליהם?

מה בס"הכ הכל עשו נלחמו על הערכים שלהם ועל החיים שלהם??? אהה סליחה לפי ההגיון שלך רק לשמאלנים ולערבים מותר להילחם על הערכים שלהם...נכון?! אתה אמרת פה לאנשים אחרים שהם "שונאים את עמם" את לא שם לב שגם אתה שונא את עמך??? או ששוב רק אם מישהו שונא שמאלנים אז הוא שונא את עמו???? ימנים מותר לשנוא לפי ההגיון שלך!

EverMan

New member
אין לי שנאה אליהם.

להילחם על הערכים שלהם ? סבבה ! שלא יערבו אותי! הם נלחמים על החיים שלהם !? כי הם בחרו לגור שם ! זבש"ם ! לא ! לשמאלנים גם אסור לעבור על החוק ! לשמאלנים גם אסור לעשות מה שבראש שלהם ! גם לא לערבים ! אל תכניסי לי לפה מילים ולראש רעיונות ! אני לא שונא ימניים , אני גם לא שונא מתנחלים. אני שונא את זה שהם גוררים אותי בעקבות האיד´ שלהם למוות !

=Wednesday=

New member
זה לא נראה כך...

מהדברים שלך נוטפת המון שנאה אליהם! תגיד לי משהו, אתה באמת חושב שההתנחלויות הם כל הבעיה? שאם יפנו אותן, הערבים יהיו מרוצים ושלום על ישראל?! אז יש לי משהו לחדש לך - הערבים מכריזים בגלוי וללא היסוס, שהמטרה שלהם היא להשיג את כל פלשתין! ואם לא שמת לב, הפיגועים הגדולים מתרחשים בתוך הקו הירוק, בלב הארץ - תל-אביב, נתניה, כפר-סבא, ראשל"צ.... להמשיך?

EverMan

New member
אין לי שנאה עבורם

יש לי שנאה אדירה לדרך שלהם, הם פאנטים , והם אנשים שמסכנים אותי ואותך ואת כל האנשים פה , שלא לדבר על האזור. מישהו אמר שעל הבעיה זה ההתנחלויות. אני אוותר לך כי את חדשה פה ... אם יפנו אותם זה לא יפתור את הסכסוך. אבל זה יוריד נטל אדירררר מצה"ל , זה יאפשר למשרד הביטחון לנתב מיליארד שקל למטרות טובות ומוצדקות , זה יוריד פקק מההסכמים העתידיים בינינו לבין הפלשתינאים , וזה טוב באופן כללי. אז לי יש משהו לחדש עליך - היהודים הכריזו שהם באים לארץ שהם רוצים הכל גם. זה שהם רוצים - זה יפה. גם אני רוצה ... אני רוצה שאת שוויץ ... יפה לי שאני רוצה. שישארו ברצון. בדיוק כמו שאנחנו הסתפקנו , גם הם יסתפקו.

=Wednesday=

New member
אבל הם לא מסתפקים!

ברק הציע להם בערך חצי מהארץ - והם סרבו! איך הם הגיבו על נדיבות מצידנו? באינטפאדה! למה? כי הנדיבות הזאת היא רכרוכיות. הם רואים שאנחנו חלשים, מתרפסים, אז הם מרשים לעצמם לתבוע עוד, ולהרוג. וזה כך לאורך כל ההיסטוריה של עם ישראל, לא משנה איזה עם, לא משנה מה נעשה... תמיד ישנאו אותנו. מצטערת, זו עובדה חיה. זה לא אומר שאנחנו צריכים ללכת בדרך שלהם - להרוג בשביל להרוג! אני לא אומרת שלא היה צריך לנסות לדבר איתם בהתחלה. אבל יש נקודה שבה רואים אם הצד השני מוכן לדבר או לא, ואת הנקודה הזאת עברנו כבר מזמממן... הם לא יסתפקו בשום דבר שנציע להם. הם לא רוצים שתי מדינות - הם רוצים מדינה אחת, שלהם. כמובן שגם אני הייתי רוצה את ארץ ישראל השלמה לעם היהודי, אבל במצב כזה עדיף לפעמים להתפשר ולהסתפק במה שיש. חבל שהערבים לא עושים את זה. ובלי קשר לאידיאולוגיה שניה - אזורי יש"ע הם מאוד חשובים לבטחון ישראל, מבחינה אסטרטגית, וזה מוכח ע"י מומחים!

EverMan

New member
ברק הציע לעפראת

שכבר היה ברור שערפאת לא רוצה כלום , ושהוא פנה לדרך הטרור. הוא לא הציע להם כלום ! הם חושבים ? כן ? איך את בדיוק יודעת מה הם חושבים ? את הרי לא דיברת איתם אף פעם. כל הידיעות שלך בנוגע למה הם רוצים זה מהתקשורת ומההטפות של הימין. אולי הגיע הזמן להקשיב קצת ולא רק לצעוק ?

Moledet972

New member
ענבר, תן לי את התמונה עם הארון.

לפי מה שאני יודע, מדובר על הפגנה סימלית, שדיברה על כך שהסכם אוסלו קובר את המדינה, ולא מדובר על הסתה לרצח רבין.

EverMan

New member
לצערי הרב , כל האתרים הפאשיסטים

שלכם העלימו את התמונה אחרי רצח רבין. מבושה , ומהידיעה שזה יגרום להם בעיות ! שמראים תמונה של רבין בארון קבורה - זה מוגזם !

Moledet972

New member
איזה אתרים פשיסטיים?

אתה מאשים את אמצעי התקשורת בהיותם "פשיסטיים"?

EverMan

New member
אני מדבר כמו האתר של מולדת

שפתאום "העלים" את כל הסיסמאות של פושעי אוסלו לדין מהאתר שלו אחרי הרצח. אני מדבר על זה ש"פתאום" נעלם מהסטיקר ה%#&#&*# שלכם התמונה של רבין ! פתאום ! להעלים ראיות הא ?

Moledet972

New member
גנדי היה האיש הראשון שספד לרבין.

וגינה זאת בחריפות, וקרא להעמיד את הרוצחים לדין. ולא כל מי שהפגין נגד רבין הוא פושע.

EverMan

New member
דמעות תנין לא יעזרו פה.

זה שהוא התנגד לרצח - טוב ויפה. זה שהוא עודד אותו בעקיפין - ידוע !

למעלה