ת"א/מחוץ לבית, 10:30 עד 21:50.
לפני שאני אתחיל להעסיק אתכם עם ה"חוויות" שלי, רק רציתי להגיד שנהניתי. ולא כמו במפגש הקודם ששתקתי ונהניתי. אני דיי בטוחה שלא סתמתי את הפה הפעם. וזה היה נחמד .) התחלתי לכתוב, ואז החלטתי למחוק הכל ולעשות some major קיצורים. 10:30-יוצאים מהבית במטרה להספיק לרכבת של 11:07. 11:12-אחרי פקק שגרם לי להפסיד את הרכבת, המשטרה עוצרת אותנו בכניסה לכפ"ס כי אנחנו שחורים (או כי יש לאבא שלי משאית. ולמי שתהה, לא, אנחנו לא שחורים). 11:35-רכבת מחכה ברציף? נעלה עליה. זאת הרכבת הנכונה?? יו! אחלה. 12:15-עזריאלי. 12:25-שייייייייייירננננננצייייייייייייייייייייייק!!!!! בטאוור רקורדס, ומלא אנשים על הגג. 12:35?-אורהההההה! ליד הסופר פארם. 12:49-אנוכי רצה לקנות פילם אחרי חיפוש מתסכל של הקוסמוס הארור. 12:55-אנוכי, שירני, אורה ונדבוש על הגג, בדרך למטה. המכונה של הכרטיסים בגדה בנו, אך לא התייאשנו ואחרי הצקה קלה לשומר קיבלנו כרטיסים. 13:15?-הגענו לגני יהושע. חבורה (דיי גדולה עליי לציין) של אנשים חיכתה לנו ליד השלט. התיישבנו, הכרנו, ואז יצאנו ל"דשא האחר". היה נחמד, מעגל, סבב שמות, סבב תמונות, עוד קצת תמונות, עוד קצת תמונות, שוב, תמונות, ואז משחקים. ואז גן שעשועייייייים!!!!!!! ואז אומגה. אני מעולה, ונדבוש, פעם הבאה תרים תרגליים גם הפעם הראשונה .)) אחרי כמה שעות טובות הלכנו לסנטר, ונפרדנו מכל אחד בשעה שונה, חלק ב4, חלק ב5, חלק ב6, 6 וחצי, והיו כאלה שבכלל ב8 וחצי. לסיכום. היה כיף בטירוף. כל אלו שלא באו, בואו למפגש הבא, היה כיף ויהיה כיף שוב. לאלו שכן היו. אתם אנשים מקסימים אחד אחד. שמחתי לפגוש אתכם. הקדשות מיוחדות (כי לא אומרים דברים כאלה פנים אל פנים) : שירה-תעשי לי ילדים. טל-אני אוהבת אותך. שירה שוב-תמסרי לעמית שאני אוהבת גם אותו, ת'נקס מותק .)) נדב-
(תמונה אחת שווה אלף מילים לא?) פשוט אוהבת. דיד-את באמת צריכה הקדשה? נו טוב, צרפי וסכמי את כל הנ"ל, בשלי, הרתיחי, ותפגשי אותי מאחורי איזה שיח
לא סתם, די לדברים המעוותים שלנו. you know i love you the best (. אם השמטתי משהו, דחפו לי אותו להודעה בשיא האלימות. אני כנראה אשן לי ואחזור אליכם מאוחר יותר. אממ.. אני חושבת שסיימתי. ורן, פעם הבאה אל תאחר כל כך .) לילה טוב לכולם. ורק שתדעו שוויתרתי על קונאן כדי לכתוב את זה